Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fsh yapıldıgı zaman manıdar dıye bılıyorumKızlar biri bana yardım etsin ruhsal olarak fenalardayim. Bugün tıp merkezine gittim fsh 8.10 çıktı burdada smear aldı rahim yumurtalık hepsi temiz dedi. Amh istedi ama sonucu çarşamba cikacakmis. Şuan için adet söktürücü yazdı ama çarşamba bidaha gel o zaman kullanmaya başla dedi.
Valla kafayı yicem ben bi hastane menopoz diyor diğeri alakası yok diyor. Ben neden adet olmuyorum kimse bişey söylemiyor cildiricam artık
Fsh yapıldıgı zaman manıdar dıye bılıyorum
amh testını bekle derım bakalım o ne cıkacak
Başka doktora gidin tabi. Böyle önemli konular tek doktora bırakılmaz. Annemde menepoza girince tedavi olmuş ve 38 yaşında ben doğmuşum. Ben orta okuldayken annem menepoza girdi.Merhabalar
Uzun süredir adet goremiyordum. Dün doktora gittim. Rahmimin temiz olduğunu ve kist vs hiçbişey olmadığını yalnız küçük küçük su keseleri var demişti ve testler istedi. Fsh tsh prolaktin ve beta hcg istedi. Fsh degerim 50 üzeri çıktı diğerleri normal değerlerde dedi. Yani 50 üzeri menopoz dedi. Şok geçirdim. Ama sanırım tedavi ediliyormus bana devlet hastanesinde takip ettirmemi söyledi. Pek de inanmak istemiyorum test sonuçlarına nedense. Lütfen konum bir süre tasinmasin. Bilgi sahibi olan varsa yardimci olur musunuz ? Tekrar başka bir doktora da gitmelimiyim sizce ?
Başka doktora gidin tabi. Böyle önemli konular tek doktora bırakılmaz. Annemde menepoza girince tedavi olmuş ve 38 yaşında ben doğmuşum. Ben orta okuldayken annem menepoza girdi.
Birde gittiğim spor salonunda bir bayan yıllarca regl olmamış en son spora gelince regl olmaya başlamıştı. Hocamız regl oldum ağrım var demeyin spora devam edin derdi. Gerçekten ağrılar azalıyor spor ile.
Geçmiş olsun canım
Sporu deneyin düzenli. Sizin gibi herşeyi normal çıkan uzun yıllar ilaç kullanan ama regl olamayan bir kadındı spora gelen kişi. Ve hiç ilaç kullanmadan regl olmaya başladı spor ileAdet olsam ağrısı başım gözüm üstüne. 2. Bir doktora gittim test sonuçları temiz dedi. Kafa karışık
Çok teşekkür ederimkendimi kadın gibi görmüyorum artık eksik hissediyorum ruh halim bozuldu. Eşime karşı bile mahçup hissediyorum elimde değil
Hiç böyle düşünme kıyamam Allah hepimize hastalıklar veriyor sabredelim diye karamsar olma sakın mutlaka tedavisi vardır. Başka dr git mutlaka iyi haberlerini alıcam bak içime doğuyor sende inan buna canım
sana multikistiksin diye kim dedi Melih bey mı banada dediPko belirtilerim için 3 farklı doktora gitmiştim
2 si pko 1 i multikistik over demişti
Diyeceğim şu: eğer belli bir test sonucu varsa bu doktordan doktora pek değişmiyor