2bucuk aylık hamilelik

Dovjehcs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
161
27
13
29
Kızlar 2bucuk aylık hamileyim sizce bu sene kız, senesimi erkek mi bebeğim bebeğim ne olacak aceba tatlı yemeye devam ediyorum kavun canım istedi meyvelerin hepsinden tüketiyorum 🤩🤩sizlerin hamileliği nasıl gidiyor.

Kızlar 2bucuk aylık hamileyim sizce bu sene kız, senesimi erkek mi bebeğim bebeğim ne olacak aceba tatlı yemeye devam ediyorum kavun canım istedi meyvelerin hepsinden tüketiyorum 🤩🤩sizlerin hamileliği nasıl gidiyor.
Bu sene erkek senesi diyorlar ama bilemedim bana da önce erkek diyip sonrada kıza benziyor dediler 😂💕🥰sağlıkla gelsinler yeterki🌸

Aynı başladı 3.aydan sonra tatlı isteğim yok olmadı ama ilk haftalara göre azaldı diyebilirim. Ekşiye döndüm ama cinsiyet erkek 😁 ve çok meyve yedim

Merhaba erkek olduğu kaçıncı haftanızda kesinleşmişti acaba🤭
Ahhh sorma sorma 😁 kalbimde yaradır 😁
17 ye kadar hep kız dediler.
15 te de kız dediler.
17 de bi gittik
Anaaaaammm benim oğluş ilk pozunu bacak arasından verdi 🤣🤣🤣🤣
Yine de en net 21.haftada detaylı ultrasonda emin olup sonra Alışveriş yapacağım
Sen de acele etme unisex al cinsiyet deseler bile

Ahhh sorma sorma 😁 kalbimde yaradır 😁
17 ye kadar hep kız dediler.
15 te de kız dediler.
17 de bi gittik
Anaaaaammm benim oğluş ilk pozunu bacak arasından verdi 🤣🤣🤣🤣
Yine de en net 21.haftada detaylı ultrasonda emin olup sonra Alışveriş yapacağım
Sen de acele etme unisex al cinsiyet deseler bile
Aaaa yalnız değilmişim😂😂bana da tam tersi 16. Haftama kadar kesin erkek değişmez daha dediler ama 16 haftalıkken gittiğimde kıza benziyor dediler şaştım kaldım valla kıyafet alışverişini de yasakladım kendime sadece unisex bişeyler bakıyorum 🥹sizin oğluş size tam bi oyun oynamış😂😂maşallah sağlıkla gelsinler yeterki ☺️
Detaylı ultrasonda artık netleşir demi bu şekilde ikilem de kalmayız☺️

Aaaa yalnız değilmişim😂😂bana da tam tersi 16. Haftama kadar kesin erkek değişmez daha dediler ama 16 haftalıkken gittiğimde kıza benziyor dediler şaştım kaldım valla kıyafet alışverişini de yasakladım kendime sadece unisex bişeyler bakıyorum 🥹sizin oğluş size tam bi oyun oynamış😂😂maşallah sağlıkla gelsinler yeterki ☺️
Detaylı ultrasonda artık netleşir demi bu şekilde ikilem de kalmayız☺️
Valla ben de öyle umuyorum 😁 belirsizlik çok zor

Back
X