2ci Çocuk için geçmi kaldım ? :( lütfen yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi enbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mune bi yanlış anlaşılma olmuş. Enbu olan üyeliğim kapatılacaktı :) empatizmi olan üyelik kapatıldı. Lütfen daha önce açmış olduğum bu konu daha fazla uzamasın. çünkü ben ikinci çocuğu yapmadım. Boş yere yorum yapılmasın. Teşekkürler.

Doğunca daha farklı olabilir, biraz sabır.
Doğru biraz sabır bak bu saatte uykum kaçtı kafana takicağina aldirsaydın diceksin iz biliyorum hala sabah vs bu rüyamı diyorum ama değil karnimdaki bebeğe haksızlık yapmak istemiyorum vicdan azaba cekerdim eğer aldirsaydım eski hayatımı özlüyorum ya belki doğumdan sonra daha güzel olur bilmiyorum herkes destekleyici yorumlar yazmış ne güzel ama beni avutmak içinmi yoksa gerçekmi hepsi geç mi ya nolur söyleyin artık az kaldı bunu konuşmak için ama rahatlıyamıyorum nolur ben kendime bişey yapcam diye korkuöm bebekle napcam bu aradan sonra bazen güzel olcak vs düşünüyorum bazende karamsar oluyorum çevremde herkesin büyüdü çocuğu bense yeniden gece kalkmalar biberonlar bezler korkuyom ya çok korkuyorum duzeliyor um akışına bırakayım diyorum olmuyo oo ilaç alıyorum pasiflora verdi 5 gün oldu almaya başlıyo lı yardım edin burda yazılanlar gerçekmiş 2.bebeği düşünmediğim için kendime konduramiyorum ya adapte olamıyorum annem böyle görünce beni hemen bağırmaya başlıyo ne bu halin önce kendine güven diyo banami sordun diyo sonra arkanızdayim diyo ama akrabalardan uzaklaştım ben sanırım ölümü sececwgim

Evet haklısın mesela eşimin bir arabasına gittik benim hamile olduğumu söylediğimizde şakamı yapiyosun üz dedi sende sonradan açıldı dedi yaş geç vs ama sana rahatsızlık vermiyorsa bişey olmaz dedi Allah nasip etmiş bu zamanmış vakti vs dedi sizce ayiplarini şaşırdımı bilemedim birde küçük bebek ve başa dönmek korkutuyor ya akrabalardan uzaklaştım resmen biri bisey mi dicek ben ksbullenemiyorum ya nolcak hastane gunleri sezeryan vs küçük bebek eve gelince nolcak bakabilecekmiyim korkuyorumm hani daha öncede sezeryan oldu hemen iyileştim ama bunda hemen kaljamiyabilirsin dedi akraba vs ya takım diorum elimde değil aldirsaydım vicdan azaba cekerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…