Arkadaş sıkıntısını net olarak anlatırsa elimden geleni yaparım.
psikiyatArkadaş sıkıntısını net olarak anlatırsa elimden geleni yaparım.
Evet sıkıntısı olan benim ya belkide ben fazla buyutüyorum 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var 2. Bebegi silmiştim aklımdan hamile kaldım eşim ne zamandır istiyordu nasip bu zamanmış dedik aldırıp günaha girmeyelim dedik sonra kaygılarım başladı endişe korku ara verince yeni bebek bezler biberon oyuncak vs dön başa bu bişey değil dogunca bakılır benim yaşım çokmu geç işte herkes kocaman kızı var kendi hamile diye düşünürler vs kimsenin birşey dediği yok sevindi çevremdekiler ben işte kendi kendime kuruyorum kafamda her kesin çocuğu büyüdü ben baştan başlicam felan birde ben 51 yaşına geldiğimde çocuk 10 61 de 20 olcak dönüşüm yok biliyom amasizce cook mu geç ya sıkıntım bu yondeArkadaş sıkıntısını net olarak anlatırsa elimden geleni yaparım.
Gelinimiz 39 yaşında hamile kalıp,psikiyat
Evet sıkıntısı olan benim ya belkide ben fazla buyutüyorum 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var 2. Bebegi silmiştim aklımdan hamile kaldım eşim ne zamandır istiyordu nasip bu zamanmış dedik aldırıp günaha girmeyelim dedik sonra kaygılarım başladı endişe korku ara verince yeni bebek bezler biberon oyuncak vs dön başa bu bişey değil dogunca bakılır benim yaşım çokmu geç işte herkes kocaman kızı var kendi hamile diye düşünürler vs kimsenin birşey dediği yok sevindi çevremdekiler ben işte kendi kendime kuruyorum kafamda her kesin çocuğu büyüdü ben baştan başlicam felan birde ben 51 yaşına geldiğimde çocuk 10 61 de 20 olcak dönüşüm yok biliyom amasizce cook mu geç ya sıkıntım bu yonde
Evet bunaldım için canım kaygıyı atamıyorum ya ara verince bebek nasıl olur ve yaşlı değilim yaşımı göstermediğini bile söylüyorlar işin içinden çıkamıyorum ya dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorum off evde ana kucağı bezler biberon vs off bu şekilde devam ederse bebeğe de nasıl bakcam düzelir mi doğumdan sonra ha 38 de doğurmuşum ha41 deGelinimiz 39 yaşında hamile kalıp,
40 yaşında da yeğenimi doğurdu.
Gayet sağlıklı oğlumuz.
Geçen bir haberde 52 yaşında ikinci çocuğunu doğuran bir hanımın hikayesini okudum.
Sağlığınız yerindeyse ve hamilelik boyunca doktor kontrollerinizi aksatmazsanız, beslenmenize ve almanız gereken takviyelere dikkat ederseniz endişe etmenize gerek yok.
Artık kadınlar eskisi kadar erken anne olmuyor.
Benim sizin yaşınızda olup da ilk çocuğu 3-4 yaşında olan veya yeni doğum yapmış çok velim var.
Yaşım 45,18 yaşında bir oğlum var,
kazara hamile kalsam doğururum.
Bu bir tarafa,konunuza yapılan yorumlar yüzünden 'intihar edeceğim' sözünüz beni ürküttü.
Çok bunalıp lafın gelişi söylediğinizi düşünmek istiyorum.
Kaygı bozukluğu tanınız var mı?Evet bunaldım için canım kaygıyı atamıyorum ya ara verince bebek nasıl olur ve yaşlı değilim yaşımı göstermediğini bile söylüyorlar işin içinden çıkamıyorum ya dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorum off evde ana kucağı bezler biberon vs off bu şekilde devam ederse bebeğe de nasıl bakcam düzelir mi doğumdan sonra ha 38 de doğurmuşum ha41 de
Psikoloğa da psikiyatriye de gittim tanı yok ama psikiyatri ilaç verdi anlattım kaygılarımı sizler gibi olumlu konuştular çevremde olumlu ana ben yenemiyorum ara verdim ya bebek gece vs vs dogunca buyur gider ama yaşı taktım vs vsKaygı bozukluğu tanınız var mı?
Varsa psikolojik tedavi görüyor musunuz?
Sayfalara şöyle bir göz attım,olumlu yorumlar çoğunlukta olmasına rağmen siz sürekli aynı kaygılı cümlelerle cevap vermişsiniz.
Psikolog ile terapi süreciniz olmadı mı?Psikoloğa da psikiyatriye de gittim tanı yok ama psikiyatri ilaç verdi anlattım kaygılarımı sizler gibi olumlu konuştular çevremde olumlu ana ben yenemiyorum ara verdim ya bebek gece vs vs dogunca buyur gider ama yaşı taktım vs vs
Ayda 1 gidiyorum rahatlıyorum konuşunca ama sonra kaygılar geri geliyor psikiyatride pasiflora verdi sabaha karşı kalp çarpıntısı ile uyanıyorum gece yatarken iç dedi bakalım 2 gün oldu inş iyi gelirPsikolog ile terapi süreciniz olmadı mı?
Uzaktan isabetli tespit yapamam elbette bununla birlikte bana terapiye ihtiyacınız var gibi geliyor.
Terapistinize kaygı yoğunluğunuzun arttığını söyleyip daha sık görüşmeyi talep edin.Ayda 1 gidiyorum rahatlıyorum konuşunca ama sonra kaygılar geri geliyor psikiyatride pasiflora verdi sabaha karşı kalp çarpıntısı ile uyanıyorum gece yatarken iç dedi bakalım 2 gün oldu inş iyi gelir
Psikolog mu psikiyatri mi terapi için psikoloğa 2 kere psikiyatriye 1 kere ilaç vermesi için gittim ikisinden aynı şeyleri konuştuk rahatladımTerapistinize kaygı yoğunluğunuzun arttığını söyleyip daha sık görüşmeyi talep edin.
Şu aralar haftada bir görüşmenizde fayda var.
Doğuma kadar kesinlikle terapiyi kesmeyin.
Terapistinizle ortak karar alırsınız o ayrı,
burda söylemek istediğim terapistinizden bağımsız hareket etmeyin ve kendi başınıza karar alıp terapiyi sonlandırmayın.
Yorumlarınızı okudum,
sağlıklı düşünemiyorsunuz ve psikolojik anlamda ciddi yardıma ihtiyacınız var.
Psikolog veya psikolojik danışman ünvanı olan birinden düzenli terapi almanızı öneririm.Psikolog mu psikiyatri mi terapi için psikoloğa 2 kere psikiyatriye 1 kere ilaç vermesi için gittim ikisinden aynı şeyleri konuştuk rahatladım
Aynen düzenli görüşelim dedi zaten doğum sonrası içinde devam edelim dediPsikolog veya psikolojik danışman ünvanı olan birinden düzenli terapi almanızı öneririm.
2 kere psikoloğa gitmekle sorunlarınız çözülmez.
Uzun soluklu bu tip tedaviler.
Hiç kimse bilemez saglıklı mı değilmi bir tanıdığım yaptırd ilk beneği hasta ilik için ayıklayıp saglıklı olanları veuygun ilikde kardeşi olsun die ama şuanda dawn sendromlu dendi o yüzden hiçbir şey kesin değildir ne kadar ayıklayacaklar Allahın verdiği canı kimse bilemez nasıl olcagını.Tup bebek dusunun. Hastalikli genleri ayikliyorlar. Hadi surpriz olsa neyse de bu yasta bilincli gebekalmaniz riskli olur.
Peki sizin düşünceniz nedir durumuma yani donüşüm yok biliyorum ama işte çevrem ve akrabaların çocukları büyüdü ben yeniden basa dönem korkuyorum yine uykum kaçtı off bazen çok güzel olcak diorum bazende kaygı duyuyorum yeniden bez biberon oyuncaklar vs beynimden silmiştim 2. Bebegi sanırım altta yatan sebep buAynen düzenli görüşelim dedi zaten doğum sonrası içinde devam edelim dedi
Bu nasıl yorum böyle yaSagliginiz elvermiyorsa yapacak birsey yok. Illa kendi kaninizdan mi olmali sahip cikacaginiz bebek. Koruyucu aile olmayi dusunmez misiniz? Kan kardesligi bir yere kadar ama can kardesligi olene kadar.
Konu 2014 den kalmaSevgili derin sularda ilgilendiğiniz için çok tşk ederim size yanlız moral bozanlar haka dolaşıyor burada rahatlamak için giriyoruz ama birisi koruyucu aile vs yazmış öbürü başka bişey lanet olsun ya beter olsunlar benim hayatım alt üst zaten birde böyle yorumları okumak istemiyorum biri ev kusmuk kokacak vs benimde üyeliğim nasıl siliniyor sa silin yeterrrr
Doğru ama şu an bana yardımcı olmaya çalışıyor ama saçma sapan yorumlar yüzünden çok yıprandım çok destek var güzel ama biri kalkıp mahfediyor ortaliğıKonu 2014 den kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?