Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim üzülme. Ense kalınlığı için birsey diyemem ama etrafımda çok down sendromu olan bebek denilip sağlıkla gelen bebişler çok. Hepsi de sapasağlam. Başka doktora da görün için rahat etsin. Dua Et inşallah sağlıkla gelsin.
Canım benim ikili testlerde ben ona bakılıyor sadece sandım o yüzden öyle dedim. Söylediğin rahatsızlığı bilmiyorum ama sana örnek vereyim görümcemin bebegine cüce dediler beyninde ur var dediler down olabilir dediler zaten aldirmazdi bebeğini. Tevekkül etti Allahım sen verdin verirsen imtihanim diyip sabretti maşallah bebeği sağlıklı doğdu. Ve inan kaç doktora gözüktü.hepsi aynı şeyler dedi. Sen şimdi üzülüyorsun ya bebeğin de çok üzülüyor annesi sen inan onun sağlıklı olacağına. Herşeyin bir çaresi vardır. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Bebegimde down sendromu yok cok sukur ama kistik higromadan supheleniyolar bu daha da kotuymus dua etmekten baska bisi yapamiyom zaten
Amin cnm allah cumlemizin bebeklerini sag salim saglikla kucamiza almamiza nasip etsin insallah.. cok tesekkur ederim guzel dualarin icin allah razi olsunCanım benim ikili testlerde ben ona bakılıyor sadece sandım o yüzden öyle dedim. Söylediğin rahatsızlığı bilmiyorum ama sana örnek vereyim görümcemin bebegine cüce dediler beyninde ur var dediler down olabilir dediler zaten aldirmazdi bebeğini. Tevekkül etti Allahım sen verdin verirsen imtihanim diyip sabretti maşallah bebeği sağlıklı doğdu. Ve inan kaç doktora gözüktü.hepsi aynı şeyler dedi. Sen şimdi üzülüyorsun ya bebeğin de çok üzülüyor annesi sen inan onun sağlıklı olacağına. Herşeyin bir çaresi vardır. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
çoookkkkk var ben ıkılı testlere hıc guvenmıyorum yaptırmadım bıle yengem yaptırmıstı cocugun kalbı delık dedıler omurgalarında sorun va dedıler dudagı yarık dedıler cocuk bı dogdu masallah senden benden saglammm ben yaptırmadım bıle ....cvs temiz ama benim ikili testlerim çok kötü çıktı özellikle de ultrason en kötüsü.. 12 haftada 6.9 milim ense kalınlığı ölçüldü.. benim gibi bu durumla karşılaşıp bu kadar yüksek ense kalınlığı ölçülüp bebeği sağlıklı doğan var mı acaba? benimkisi bi umut..
Benim yengeme cocuk kesin downsendromlu dediler ozurlu dogacak dediler damar tikanikligi var dediler cocuk simdi 2 yasinda masallah cok akilli cok tatli sarilik bile olmadicvs temiz ama benim ikili testlerim çok kötü çıktı özellikle de ultrason en kötüsü.. 12 haftada 6.9 milim ense kalınlığı ölçüldü.. benim gibi bu durumla karşılaşıp bu kadar yüksek ense kalınlığı ölçülüp bebeği sağlıklı doğan var mı acaba? benimkisi bi umut..
Sen kendini uzupte bebeginide strese sokma bosu bosuna .. Allahina bol bol duat et hic bisey olmaz allahin izni.ile merak etmr ben hic yaptirmadim bile o dedigun seylerden hic guvenilir degillerçilekli turtam/ derya usma çok teşekkür ederim içime su serptiniz.. umarım benim bebeğimde iyidir, detaylı ultrasonum iyi çıkar.. rabbim ihtiyacı olan herkeze yardım etsin.. allah razı olsun herkezden
Etrafina aslinda baktiginda bu tip olaylar cok var ikili testte uclu testte ve amniyosentezden sonra doktorlar ozurlu diyo kalbi delik diyo dogsa bile cok yasamaz diyo cocuk doguyo bakiyosun hic biseyi yok bosuna strese girmissin kimilerine de hicbiseyi yok saglikli diyolar hasta doguyo cocukçilekli turtam/ derya usma çok teşekkür ederim içime su serptiniz.. umarım benim bebeğimde iyidir, detaylı ultrasonum iyi çıkar.. rabbim ihtiyacı olan herkeze yardım etsin.. allah razı olsun herkezden
Cvs yada amiyosentez isterlerse hic dusunme yaptir derim.. benim ikilu testelere bakcak olursam bebegim %99 down sendromlu ama cvs temiz ciktu.. o testler bi sorun oldugunu gosteriyor ama ne olduguny degil.. down denmesinun nedeni en cik gorunen rahatsizlik olmasundan kaynaklaniyor.. benim bebegim down sendromu yok cok sukur ama kistik higroma die cok daha beter bisey oldugunu dusunyyolar.. bakalum detayli ultrasona giricem 19.haftamda insallah temiz cikar.. Rabbim sag salim saglikli bi sekilde bebeklerimize kavusmayi nasip etsin insallah..bende sonuclarimi sali gunu alicam dr olcu alirken ense kalinliginin iyi oldugunu soyledi bugun ise kan sonuclarim cikmis 203 ve 1,56 sonuclar var anlamadim nedir bu rakamlar cok heycanliyim ve nedense bi aglama istegi var icimde
Merhaba canım inşallah hakkında hayırlısı olur.bişey sormak istiyorum kistik higroma kacıncı ayında teşhis edildi.cvs temiz ama benim ikili testlerim çok kötü çıktı özellikle de ultrason en kötüsü.. 12 haftada 6.9 milim ense kalınlığı ölçüldü.. benim gibi bu durumla karşılaşıp bu kadar yüksek ense kalınlığı ölçülüp bebeği sağlıklı doğan var mı acaba? benimkisi bi umut..
doktorum nihayet yorumladi evet riskli fakat ense kalinligi ile beraber dusunursek normal dedi ikinci kez ikili test yapmayalim 16.haftada 3lu testi yapicaz dedi korkmaman gerektigini soyledi ama bilemedim iste allah hepimize saglikli bebekler verirCvs yada amiyosentez isterlerse hic dusunme yaptir derim.. benim ikilu testelere bakcak olursam bebegim %99 down sendromlu ama cvs temiz ciktu.. o testler bi sorun oldugunu gosteriyor ama ne olduguny degil.. down denmesinun nedeni en cik gorunen rahatsizlik olmasundan kaynaklaniyor.. benim bebegim down sendromu yok cok sukur ama kistik higroma die cok daha beter bisey oldugunu dusunyyolar.. bakalum detayli ultrasona giricem 19.haftamda insallah temiz cikar.. Rabbim sag salim saglikli bi sekilde bebeklerimize kavusmayi nasip etsin insallah..
Merhaba canım inşallah hakkında hayırlısı olur.bişey sormak istiyorum kistik higroma kacıncı ayında teşhis edildi.
Anladım canım. Benimde cvs temiz cıktı ama daha ultrasona girmedim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.Kesin teshis degil suphe dielim simdilik ama eger hatali degilse sonuc cvs temiz cikti buna bakaraktan 1 docen bir de op.dr ultrasonla 14 ve 16. haftalarda soyledi.. yuksek ihtimalde dogru cikicak cunku ultrasin goruntuleri hic iyi degil ense kalinligi asiri yuksek.. ultrason goruntuleri iyi olmayanlat geneldr sagliksiz oluyomus bi problem var ama artk hayirlisi..