2o yasinda bir anne baska kadina asik olabilirmi?

eğer sizi dinleyeceğini düşünüyorsanız tabi ki uyarın yada yakınlarına söyleyin
ama sonra annesi kocası demesin sana anlatmış sen de bizden gizledin üstüne üstlük çamaşır pijama vs sattın diye
ne bileyim yani yardım edeyim derken suçlu çıkarılmayında

Valla ne yazacağımı şaşırdım.
Gerçekten uç noktada bir örnek.
Ancak fazlaca müdahil olmanı tavsiye etmem.
üstteki arkadaşa aynen katılıyorum.
An gelir kendisine bi suç ortağı arar o da sen olursun.
Acı ama gerçek...
Senin iyilik adına yaptığın herşey gün gelir aleyhinde kullanılır.
Şimdi bu kızın bu eğilimlerini ailesinden hiç farkeden olmaması mümkün mü.
Onların da şüpheleri vardır muhakkak.
Ama bunu senin dillendirmen yanlış anlaşılabilir.
Eşine bahsedeceksen de üstü kapalı birbiçimde yani o kızla arasındaki ilişkinin
adını koymadan bahsetsen daha iyi olur.Bu itham senin ağzından çıkmasın.
Yarın namus meselesine döner,anlatamazsın kimseye kendini.
Kalanı ise ailesinin bileceği şey...
Ancak evladına çok içim acıdı gerçekten.
insanların bu tür eğilimlerini asla yargılamıyorum.
Düşmez kalkmaz bir Allah.
Bunlar da hayatın bir gerçeği.
Aslında burada yargılanan kızın eğilimleri değil de ,sürdürdüğü
hayat tarzı.Zorla hamile kaldı diyorsun,çocuğa bakmıyor diyorsun .
Bütün bunlar yüzünden acıyayım mı kızayım mı bilemedim.

Kizlar ilk isim.esime anlatmak olucak eminim.oda gorusmemi istemicektir

Aslinda bu pc konusinda ona baski yapinca bir sure sonra esini aradi gelip.almasi icin bundan sonra anlatirmi bilmem
Ben ill siparisi verdigindw kiza aldigini bilmiyordum yine siparis vermek istwdiginde almamasi i soyledim siparis vermedi

Simdi izlenecek.iki yol var
1.onu bunu acik acik.sormak cevabina gore yinlendirmek egerki evet der ise onunla.gorusmek istemedigimi soylemek cunku tercihten ziyade ortada bir es aldatmasi var

2.ise hic bir konuyu acmadan onu hayatimdan uzaklastirmak.ne hali varsa gorsun hesabi

Esine ve annesine bulasmak.istemiyorum esi ona tapiyor hayir dese bana inanmicak bosyere basim belaya gircek

Siz olsaniz 1.yolumu 2.yolumu tercih ederdiniz

ya bacım bu kız anan değil baban değil kardeşin değil. düşünmene bile gerek yok hayatından kov bu kişiyi. bak başını derde alırsın kabak sana patlar. herkesin kendi aklı kendi seçimleri var . çocuk yapmayı bilecek bir kadın o ve başının çaresine bakmasını bilir. ona yön verecem diye sen kötü olursun. seçene olarak 2 diyorum ve onu hayatından koşarak uzaklaştır.

doğru soyluyorsun arkadaşım sakın huzurlu aıle yaşantımızı bu tarz seylerle sıkıntıya sokmaya gerek yok değmez
ben bağımı kopartayım en ıyısı
hos en son hedıye olayında hıc desteklemedim ona ogutler verdım anı kalkış yaptı oda tavrımı bılıyor
görüşmemek en ıyısı

ne hali varsa görsün kavramı humanist bir yaklaşım değil.
ilk önce bir çocuğu var ve belki gerçekten yardımla düzelebilecek bir şey. senin de eşinden bir şey gelirse ne mutlu sana. bunu onunla konuşup öncelikle ne zaman ve ne şekilde bu ilginin başladığını ayrıca boyutunu öğrenebilirsin.

bence 1. seçenek en azından sen üstüne düşeni yapmış uyarmış olursun gerisi ona kalmış

yaren2007,
konuyu açtığınız andan beri her yorumu olmasa da sizin kızla ilgili yazdıklarınızı okuma fırsatım oldu, ben bu kızı yargılayamıyorum, çok küçük yaşta flört, anne baba izin vermeyince hamile kalıp evlilik yapma ısrarı, şimdilerde ilgisini başka bir kadına yönlendirmesi.

Bu kızın geçmişe dayalı sorunları var, belki ailesi çok iyi insanlardır, eşi de çok iyidir ama kız genç kız olmaya başladığı andan itibaren benim sorunlarım var diye bas bas bağırmış aslında yaptıklarıyla.
Görüşmek istemeyebilirsiniz ama eğer görüşmeyecekseniz bile son bir ablalık yapın, bu kızla konuşup uzman yardımı almasını sağlayın.
Vücudu, duyguları, karakteri oturmadan evlilik yapmış, hala da tam olarak kimliğini ne istediğini bilmez halde.
Bu kız mutsuz, yaşamında birşeyler kötü gidince kendine sığınacak limanlar arıyor, başta bu liman evlilik olmuş, şimdiyse başka bir kadının ilgisi.

Çevresinde onla ilgilenen insanlar çok çok iyi insanlardır lakin iyi eş veya iyi ebeveyn olmak mutlu eden insan olacak anlamı da taşımıyor bazen.
Sakin bir mizacı var diyorsunuz, sizin söylediklerinize karşı çıkmıyor, aksine öğütlerinizi dinliyor, yani birinin yol göstermesine ihtiyaç duyuyor, bence alın karşınıza konuşun ve mutlaka bir uzmana gitmesi için ikna edin.

Bence ne hali varsa görsün demek yerine yardım edebileceğinize dair inancınız varsa bir şeyler yapmalısınız .
İnsanları dışlamak yerine kazanmak daha doğru geliyor bana

ben olsam açık açık sorardım ve aldığım cevaba göre yol izlerdm eğer samimi bir şeklde itiraz ediyorsa zaten sorun yok,ama kabul ediyorsa yada inkar etmeyi beceremiyorsa karşıma alır ona ablalık yapardım,sakin bir kız madem daha rahat edersnz sizde,en azındn sizi dinlediğindn emin olursunuz.Artık kötü bir devirde yaşıyoruz ve malesef bu tarz olaylarla karşılaşmak eskisi kadar zor olmuyor

Kizlar bi sabah esim.ile.konusma.firsatim.oldu hatta buraya konu actigimdan bile bahsetttim
Oda cok uzuldu sok.oldugu beklemedigu birsey oldugunu soyledi
Fikrine gelince o seni abla gibi goruyor bence konus dedi
Olayi sakin ve gorulebilen bir durummus gibi ac ustune gitme dedi eger itiraf ederse yapilanin yanlis olfuguni soyle akil ver yardim almasini soyle dedi
Ama baktin hic birsekilde dikkate almiyor durumdan vasgecmeyi dusunmuyorsa bir daha gorusmeni istemiyorum dedi

Sevgili.mune
Dediginiz gibi hep.sorunlu bir cocuk genc kiz oldu belkide.onune serilen imkanlar yoklugu bilmemesi ailenin tek ve zor.bulunan bir cocugu olmasindan kaynaklanam ilgi onu bu hale.getirmis.olabilir
Herseyi.cok uclarda yasadi cunku insalla.konusmam.ona yol.gosterici.olur zamaninda esi ile evlwnmek.istediginde ona okuluna devam etmesi yonunde cok ogutlerim.olmustu malesef dinlemedi
Halada disaridan da olsa liseni bitir diye ogut veririm
He bir an diyorim karisma bosver ama icim rahat etmiyor cunku cevresinde hic arkadasikimsesi yok bir benle gorusur dogdugu ilk ginden beri hayatimda olan birini ansizin hayatimdan da cikartip hepten cikmaza girmesini de istemiyorum

Mune bende ole karisik.bir.ruh halindeyim ki baskasindan duysam.ne bicim.is diyip aslaa gorusme gibi sert tavirlardq bulunacagim bir olayda simdi.cikmazdayim

Kizlar bugun akrabama gittim.gittigimde anneso yoktu ordan burdan lafi actim
Dun bahsettigim arkadasina gitmis hediyeleri vermis yine takildim.esine giyer diye yok giyimicek.koltugun altina sakladi dedi
Cok.iyi bir kiz cok.tatli dedi dedim.bir ay icin cok erken dedim bak kimdir nedir hemen taniyamazsin dedim bak kadin kadina asik olanlar bile var dedim basladi gulmeye bana dediki ole birsey okursa mesela esimle ne olur sence dedi birkere digru birsey degil dedim esini aldatmis oluyorsun dedim eee erkek degil diyor safliginami diyor neden anlamadim
Ben dedim sende boyle birsey sezdim.dedim varmi dedim hic inkar etmedi biri bana dese neler etmem.daha birsey bello degil dedi Allahim kiz ya belli edecek yada soylucek dedi yani var sende boyle bir duygu dimi dedim.guluyor Allahim...
Ben sapikmi.oluyorum.abla simdi diyor ay yok dedim sen bosluktasin bence erken evlendin anne oldun vb yardim.almalisin dedim
Sonra.iki yil.once bahsettigi lezbiyen sitedenbahsettim.ozaman da adanadan biri gelmis.gorusmusler ama kizi gorunce sogumus
Nasik.bir.muhappet icindeyim.dusunun esim.dogalmis.gibi davran dedi diye ben de laflari ole.aldim.agzindan
Ama bu ole degil.diyor
Ee esin seni istemez tiskinir dedim.ay ben esimden ve cocugumdan asla vazgecmem diyor x bayan benim.icin vazgecilmez dedi
He bu arada ben okuldaykende kiz arkadaslarimi.cok severdim.dedi
birde yanlis anlama her bayana aynisi olmuyo bir buna dedi
Neyse ben israrla.normal bir.durum degil yardim almalisn dedim dr a mi git diyorsun abla derken annesi geldi

valla kız inkar etmemiş zaten ama yaptığının normal olduğunu mu düşünüyo hala anlamadım
bi daha konuşamazsın heralde en iyisi görüşmeyi kes

Kız muhtemelen biseksüel
Bu tip duygular dürtüseldir ve boşlukla, erken evlenme vs. İlgisi yoktur.
Deöek ki böyle bir dürtüsü var ve kadınlardanda hoşlanıyor.
Bunun tedavi edilebilir bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Uzak durmakta fayda var, bir yerden sonra suç ortağı haline dönüşebilirsiniz.

valla kız inkar etmemiş zaten ama yaptığının normal olduğunu mu düşünüyo hala anlamadım
bi daha konuşamazsın heralde en iyisi görüşmeyi kes

Yok hicbirsekilde inkar etmedi
Hatta ben sorumca hep guldu
SiZce yardim.almak la cozulebilcek birsey degilmi
Hani olur ya bir konuda cevrede ornekler okadar uc birsey ki hic bir bilgim yok

eşcinsellik hastalık degildir ki terapi görsün

Aynen. Bence bahsettiginiz kizcagiz genc yasinda evlenmis, cinsel egilimlerini anlayamadan, kisiligi olusmadan. Kendisi bir lezbiyen, ama bunun farkina varmaya firsati olmamis ve baska bir kadina asik. Cocugunu seviyor, cocugunun babasiz buyumesini istemiyor, ama ayni zamanda da asik olmus.

Gencecik, 20 yasinda bir kadin, kalbine, duygularina soz geciremeyyip asik olmasi normal bence. Zaten cok da akilli bir insan oldugu sonucuna varmadim yazdiklarinizdan, adam gibi bir egitimi yok, oylesine de evlenmis. Bu kiz genel anlamda ne yaptigini bilmiyor hayatta. Evlenmeye heves etmis, sonra evlilik sorumlulugu tasimiyor demissiniz, zaten 20 yasinda ve akli havalarda.

Konu sahibesi bence yapabileceginiz bir sey yok. Hayat kendisinin, ister bosanir askinin pesine gider; ister aldatmaya devam eder lakin kocasi baska bir kadinla aldatildigini duyarsa bu isin sonu 3. sayfa haberi olur. Ne diyecegimi bilemedim acikcasi, karisin mi karismayin mi diyeyim bilemedim, karisik bir durum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…