eğer sizi dinleyeceğini düşünüyorsanız tabi ki uyarın yada yakınlarına söyleyinAslinda belkide en iyisi.odur ama etrafinda esi dostu kimsesi yok.gorusmez kimseyle varsa yoksa net birde beni abla.belledi acaba onu yonlendirebilirmiyim yardimim dokunurmu diye dusunuyorum
Pc alma olayini.anlatinca baya geri cekti dogru oldugunu dusundu ole sakin de bir mizaci var
ya bacım bu kız anan değil baban değil kardeşin değil. düşünmene bile gerek yok hayatından kov bu kişiyi. bak başını derde alırsın kabak sana patlar. herkesin kendi aklı kendi seçimleri var . çocuk yapmayı bilecek bir kadın o ve başının çaresine bakmasını bilir. ona yön verecem diye sen kötü olursun. seçene olarak 2 diyorum ve onu hayatından koşarak uzaklaştır.Kizlar ilk isim.esime anlatmak olucak eminim.oda gorusmemi istemicektir
Aslinda bu pc konusinda ona baski yapinca bir sure sonra esini aradi gelip.almasi icin bundan sonra anlatirmi bilmem
Ben ill siparisi verdigindw kiza aldigini bilmiyordum yine siparis vermek istwdiginde almamasi i soyledim siparis vermedi
Simdi izlenecek.iki yol var
1.onu bunu acik acik.sormak cevabina gore yinlendirmek egerki evet der ise onunla.gorusmek istemedigimi soylemek cunku tercihten ziyade ortada bir es aldatmasi var
2.ise hic bir konuyu acmadan onu hayatimdan uzaklastirmak.ne hali varsa gorsun hesabi
Esine ve annesine bulasmak.istemiyorum esi ona tapiyor hayir dese bana inanmicak bosyere basim belaya gircek
Siz olsaniz 1.yolumu 2.yolumu tercih ederdiniz
ya bacım bu kız anan değil baban değil kardeşin değil. düşünmene bile gerek yok hayatından kov bu kişiyi. bak başını derde alırsın kabak sana patlar. herkesin kendi aklı kendi seçimleri var . çocuk yapmayı bilecek bir kadın o ve başının çaresine bakmasını bilir. ona yön verecem diye sen kötü olursun. seçene olarak 2 diyorum ve onu hayatından koşarak uzaklaştır.
Kizlar ilk isim.esime anlatmak olucak eminim.oda gorusmemi istemicektir
Aslinda bu pc konusinda ona baski yapinca bir sure sonra esini aradi gelip.almasi icin bundan sonra anlatirmi bilmem
Ben ill siparisi verdigindw kiza aldigini bilmiyordum yine siparis vermek istwdiginde almamasi i soyledim siparis vermedi
1.onu bunu acik acik.sormak cevabina gore yinlendirmek egerki evet der ise onunla.gorusmek istemedigimi soylemek cunku tercihten ziyade ortada bir es aldatmasi var
2.ise hic bir konuyu acmadan onu hayatimdan uzaklastirmak.ne hali varsa gorsun hesabi
Esine ve annesine bulasmak.istemiyorum esi ona tapiyor hayir dese bana inanmicak bosyere basim belaya gircek
yaren2007,
konuyu açtığınız andan beri her yorumu olmasa da sizin kızla ilgili yazdıklarınızı okuma fırsatım oldu, ben bu kızı yargılayamıyorum, çok küçük yaşta flört, anne baba izin vermeyince hamile kalıp evlilik yapma ısrarı, şimdilerde ilgisini başka bir kadına yönlendirmesi.
Bu kızın geçmişe dayalı sorunları var, belki ailesi çok iyi insanlardır, eşi de çok iyidir ama kız genç kız olmaya başladığı andan itibaren benim sorunlarım var diye bas bas bağırmış aslında yaptıklarıyla.
Görüşmek istemeyebilirsiniz ama eğer görüşmeyecekseniz bile son bir ablalık yapın, bu kızla konuşup uzman yardımı almasını sağlayın.
Vücudu, duyguları, karakteri oturmadan evlilik yapmış, hala da tam olarak kimliğini ne istediğini bilmez halde.
Bu kız mutsuz, yaşamında birşeyler kötü gidince kendine sığınacak limanlar arıyor, başta bu liman evlilik olmuş, şimdiyse başka bir kadının ilgisi.
Çevresinde onla ilgilenen insanlar çok çok iyi insanlardır lakin iyi eş veya iyi ebeveyn olmak mutlu eden insan olacak anlamı da taşımıyor bazen.
Sakin bir mizacı var diyorsunuz, sizin söylediklerinize karşı çıkmıyor, aksine öğütlerinizi dinliyor, yani birinin yol göstermesine ihtiyaç duyuyor, bence alın karşınıza konuşun ve mutlaka bir uzmana gitmesi için ikna edin.
Kizlar bugun akrabama gittim.gittigimde anneso yoktu ordan burdan lafi actim
Dun bahsettigim arkadasina gitmis hediyeleri vermis yine takildim.esine giyer diye yok giyimicek.koltugun altina sakladi dedi
Cok.iyi bir kiz cok.tatli dedi dedim.bir ay icin cok erken dedim bak kimdir nedir hemen taniyamazsin dedim bak kadin kadina asik olanlar bile var dedim basladi gulmeye bana dediki ole birsey okursa mesela esimle ne olur sence dedi birkere digru birsey degil dedim esini aldatmis oluyorsun dedim eee erkek degil diyor safliginami diyor neden anlamadim
Ben dedim sende boyle birsey sezdim.dedim varmi dedim hic inkar etmedi biri bana dese neler etmem.daha birsey bello degil dedi Allahim kiz ya belli edecek yada soylucek dedi yani var sende boyle bir duygu dimi dedim.guluyor Allahim...
Ben sapikmi.oluyorum.abla simdi diyor ay yok dedim sen bosluktasin bence erken evlendin anne oldun vb yardim.almalisin dedim
Sonra.iki yil.once bahsettigi lezbiyen sitedenbahsettim.ozaman da adanadan biri gelmis.gorusmusler ama kizi gorunce sogumus
Nasik.bir.muhappet icindeyim.dusunun esim.dogalmis.gibi davran dedi diye ben de laflari ole.aldim.agzindan
Ama bu ole degil.diyor
Ee esin seni istemez tiskinir dedim.ay ben esimden ve cocugumdan asla vazgecmem diyor x bayan benim.icin vazgecilmez dedi
He bu arada ben okuldaykende kiz arkadaslarimi.cok severdim.dedi
birde yanlis anlama her bayana aynisi olmuyo bir buna dedi
Neyse ben israrla.normal bir.durum degil yardim almalisn dedim dr a mi git diyorsun abla derken annesi geldi
valla kız inkar etmemiş zaten ama yaptığının normal olduğunu mu düşünüyo hala anlamadım
bi daha konuşamazsın heralde en iyisi görüşmeyi kes
Kız muhtemelen biseksüel
Bu tip duygular dürtüseldir ve boşlukla, erken evlenme vs. İlgisi yoktur.
Deöek ki böyle bir dürtüsü var ve kadınlardanda hoşlanıyor.
Bunun tedavi edilebilir bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Uzak durmakta fayda var, bir yerden sonra suç ortağı haline dönüşebilirsiniz.
Dogru anlamışsın, kendisi de itiraf etmiş zaten de,
senin yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum.
Çok çok psikolojik terapi alması için teşvik edebilirsin...
eşcinsellik hastalık degildir ki terapi görsün
Evet çok manidar gerçekten[video=youtube;3B0KO1QjLXo]http://www.youtube.com/watch?v=3B0KO1QjLXo[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?