2o yasinda bir anne baska kadina asik olabilirmi?

ya ondan uzak dur görüşme karışma olay sende kalsın...yada onunla açıkca konuşup yaptığının nekadar kötü nekadar yanlış olduğunu anlat...belliki psikolojisi bozuk ...onu bu durumdan kurtarırsan çok büyük sevap işlersin hem...bir insanı yanlış bir yoldan kurtarıp doğru yola çekmiş olucaksın...bence elinden geleni yap ..doğru olanı yap ..o uymaz devam ederse seni dinlemezsede yapacak birşey yok sen uzak dur bir daha karışma ...

Kizlar uzun zamandan beri gorusmedik
gecen aksam gelmek iatedi uygun degildim kabul etmedim
ama dun annesi ike karsilastim
zayiflama seanlarima baslamis onu duyinca aklima su geldi aylae once agda salonagitmisto salondaki kizi abla cok tatli diye anlat anlat bitiremmisti
hic aklima ole seu gelmemisti

Son düzenleme:

Konustum arkadasim yanlis oldugunu anlattik
sonrasi ona kaldi artik son durumu nedir bilemedim

Konustum arkadasim yanlis oldugunu anlattik
sonrasi ona kaldi artik son durumu nedir bilemedim

Uzuldum hem kendı hem yakınları ıcın, kucuk cocuguda varmıs
Keske psıkolojık yardım almayı kabul etse..
Sen elınden gelenı yapmıssın arkadasım bencede daha fazla bulasma..

yapabileceğiniz birşey yok sanırım. kendinizi bir şeyler yapmak zorundaymış gibi hissetmeyin. müdahele etmeniz sizi üzer. alakanızı kesin ya da en aza indirin. ama uyarıcı bir iki konuşma yapabilirsiniz. işte bak bu kişi seni kullanıp kendine hediyeler aldırıyor gibisinden hafif bir iki giriş yapabilirsiniz. ama dediğim gibi fazla ileri gitmeniz bu kişiyle aranızı açar. o çoktan kararını vermiş. baksanıza ta iki yıl öncesinden lez sitelerine giriyormuş.

Mesele lezbiyenlik degil. Aldatma. Aldatma cok kotu bir sey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzun zamandir konum ile ilgili bir gelisme yazamamistim

en son iki hafta once bana geldi yine ordan burdan konu acilinca esiyle bulundugu kucuk yerden kurtulmak icin evlendigunu soyledi bende bunu universite kazanarak yapabilcegini soyledim bana dediki ozaman yurtta yada evde hep kizlarla kalmak zorunda kalicaktim zaten egilimim var bunu benim icin hepten kotu olurdu dedi anlicaginiz artk tamamen acilmus durumda ben conustelemedim gorustigu kadini sordum artik gorusmediguni gorusmeyecegini soyledi bu zaman zarfunda 3oo tl para ve nevresim takimlarini ona kaptirmis

sonrasinda gectigimiz hafta cok buyim bir sinir krizi gecirmis malesef esi annesi tutamamis ambulans cagrmislar onlara tutamis polusler ambulansa zorla bindirmis.su anda sehrimizde bulunan bir arastirma hastanesinde bir ay yatili olarak tedavi gorucek

annesi ile konustum pc deki tum siteleri temizlemis son zaman dini icerikli seyler siparis etmis ve sadeve dinu icerikli kanallar kayitliymis pc de ne yasadi ne oldu bilmiyorim ama su anda zorli bir dinem var onlerimde 3 hafta daha hastanede kalicak her aksam 1 saat teraposi varmis insalla faydali olur hayati normal sartlar altinda devam eder

Tövbe tövbe.
Hem hemcinsine ilgi duyuyor hem 17 yaşında hamile kalmayı bilip evlenmiş.
Üstelik çocuğu var ayıp yani.
Allah akıl fikir versin. Karşı taraf da evli sanırım.

Tövbe tövbe.
Hem hemcinsine ilgi duyuyor hem 17 yaşında hamile kalmayı bilip evlenmiş.
Üstelik çocuğu var ayıp yani.
Allah akıl fikir versin. Karşı taraf da evli sanırım.

evet evet karsi tarafta evliydi sanirim simdi yasadiklariniz slklntusi uzerinde 1 aylik bir tedavi surecimde hastanede yatiyor

Çok üzülmüştüm bu konuya daha önce..
En çok da çocuğu için..
Annesiyle neler paylaşması gerekirken o başka bir hayat yaşıyor.
Allah yardım etsin diyorum.

anamm ya sana sarydıı ne etcektinn..hahha..gülsemmi sinlensemmi ağlasmmı bilemdedim..tercih olyına hç bir şey demeem ama aldtma olayı sorumsuzluk kötüç...baştan aşağı sorun

Aldatması suç. Evinin çocuğunun rızkını başkalarına yedirmesi kabul edilemez. Ama ben kendi cinsine ilgi duymasınıda normal olarak göremem. Ha erkek erkeğe ilgi duymuş ha kadın kadına ilgi duymuş. İkiside yanlış benim gözümde. Lut kavmi bu yüzden helak olmuş bu nasıl normal görülebilir hoş görülebilir. Ha isteyen istediğini yaşasın ben karışmam. Bu tarz insanlardan nefrette etmem dışlamam fakat asla hoşgörüp olabilir diyede onaylayamam.
Sen üzerine düşeni yapmışsın sanırım. Elinden anca bu kadarı gelir başka ne yapabilirsin ki?

anlaşıldı. seçimini yapmı. lezbiyen olduğunuda anlamış. umarım eşinden ayrılır. adamada yazık

Olabilir, normal şeyler bunlar... Fakat eşine anlatması lazım. Sonuçta aşık olmak en kötü aldatma biçimidir, biseksüel de olabilir. Ama iki kişi aynı anda yürümez ve türkiye deyiz.

uzun zaman oldu buraya yazmayali
akrabam 25 gun ruh ve sinir hastaliklari bolumunde yatti
ozaman dan beri dun ilk defa bana geldi
yaptuklarindan cok pisman oldugunu dine cok yoneldigini yaptiklarini dusununce kendini cok gunahkar hissettigini bundan dolayi sinir krizi gecirdiguni soyledi
esi de yasadiklarini biliyormus hatta bahsettigim kizida aramis dunyanin lafininsoylemus
hatta annedide ogrenmis.
artil tovbe ettim dedi yanlisimdan dondum dedi
esini cok sevdigunu yenu yasama basladigini soyledi
evde ki intermetide kapattirmis
insalla heo boyle devam eder de o yavrusuna yazik olmaz

canım bencede kıza aşık-ilgi duyuyor yada hoşlanıyor..ama senin yapabileceğin bişey yok maalesef çünkü içgüdülerine göre hareket ediyor bence sen uzak dur derim ben iyilikten maraz doğar demiş atalarımız sen ne dersen de ona kötü gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…