Kizlar benim.2o yasin devamli gorustugum uzaktan akrabam var
Evi bize cok yakin uc yasinda bir oglu var eside cok iyi birisi bir dedigini iki etmeyen turden bizik kiz 5 aylik hamileyken evlendi henuz 17 yasindaydi ailesi okusun cok istedi ama malesef vermeyince cozumu hamile olmakta bulmus simdi kizin annesi de onlarla yasiyor cunku is guc yemek yaomaz cocuga bakmaz
Asil.konuya geleyim
Kendisi bir aksam bana benden pc nin sarjini istedi kendiki bozulmus verdim uymamis yarim saat sonra getirdi saat 8 i geciyordu internet cafeye gidicem dedi gitme dedim bu saatte gidilmmez diye illa israr ettim geldi benimde evde islerim vardi neyse bir gulmeler falan kimle gorusuyorsun dedim kiz arkadasimla dedi okey dedim
Bende yeni katalogtan ic camasir satmaya basladim dedi bakayim.katalogta arabada kalmisti pc den bak dedim hem yazisiyor hem bakiyor uc tane en fantezi olanlardan secti
Ama bedenleri hep kucuk kendi l beden giyoyor camasirlar s beden anlam veremedim pijamalari nette gorustigu kiza gosterdi oda 3 takim begenmis onlarida ismarladi
Neyse o aksam.kim bu kiz falan dedim bir aydir tanistigim biri dedi cok tatli ole guzel.gozleri var vb anlatti
Neyse siparisler geldi dedim ya bunlar kucuk istersen geri gonderelim dedi yok dedi ben kendime.almadim.o arkadasima aldim dedi e dedim.ne alaka ben seviyorim.mutlu edeyim dedi evine kizmizi gullerde yolladim dedi ustunde ayicikli daha neler alcam dedi
Nete cepten giriyor.taksitle pc alicam ona dedi bem sok oldum.olmaz etmez bilmem ne derken eee her aksam yatmadan goreyim.dedi hem gecelikleride gorurum dedi
Ya bir aylik insan nasil kabul ediyor nasil.olur.muhtemelen olcak.tum.tepkileri verdim
Neyse bana kizi goster dedim kizin resimlerinde anlattigi cicegi gordum kiz sevgilim tesekkurler seni cok seviyorum falan yaziyordu
En kotusude bana iki sene once lezbiyenler sitesine girdigini soylemisti girme ole yerlerde ne isin var demistim
Kizdan bahsederken gozleri guluyor gozlerini anlata anlata bitiremiyor kizin arkadaslarini kiskanip sildirdiginden keyifle bahsediyor agzini aramak icin esi yasadi cok.guzel camasirlar diyorum.bozuluyor
Ben mi.kotu niyetliyim.kizlar yoksa hissettigim dogrumu
Sizde dogru oldugunu hissederseniz ne yapmaliyim
ya ondan uzak dur görüşme karışma olay sende kalsın...yada onunla açıkca konuşup yaptığının nekadar kötü nekadar yanlış olduğunu anlat...belliki psikolojisi bozuk ...onu bu durumdan kurtarırsan çok büyük sevap işlersin hem...bir insanı yanlış bir yoldan kurtarıp doğru yola çekmiş olucaksın...bence elinden geleni yap ..doğru olanı yap ..o uymaz devam ederse seni dinlemezsede yapacak birşey yok sen uzak dur bir daha karışma ...
Konustum arkadasim yanlis oldugunu anlattik
sonrasi ona kaldi artik son durumu nedir bilemedim
Kizlar benim.2o yasin devamli gorustugum uzaktan akrabam var
Evi bize cok yakin uc yasinda bir oglu var eside cok iyi birisi bir dedigini iki etmeyen turden bizik kiz 5 aylik hamileyken evlendi henuz 17 yasindaydi ailesi okusun cok istedi ama malesef vermeyince cozumu hamile olmakta bulmus simdi kizin annesi de onlarla yasiyor cunku is guc yemek yaomaz cocuga bakmaz
Asil.konuya geleyim
Kendisi bir aksam bana benden pc nin sarjini istedi kendiki bozulmus verdim uymamis yarim saat sonra getirdi saat 8 i geciyordu internet cafeye gidicem dedi gitme dedim bu saatte gidilmmez diye illa israr ettim geldi benimde evde islerim vardi neyse bir gulmeler falan kimle gorusuyorsun dedim kiz arkadasimla dedi okey dedim
Bende yeni katalogtan ic camasir satmaya basladim dedi bakayim.katalogta arabada kalmisti pc den bak dedim hem yazisiyor hem bakiyor uc tane en fantezi olanlardan secti
Ama bedenleri hep kucuk kendi l beden giyoyor camasirlar s beden anlam veremedim pijamalari nette gorustigu kiza gosterdi oda 3 takim begenmis onlarida ismarladi
Neyse o aksam.kim bu kiz falan dedim bir aydir tanistigim biri dedi cok tatli ole guzel.gozleri var vb anlatti
Neyse siparisler geldi dedim ya bunlar kucuk istersen geri gonderelim dedi yok dedi ben kendime.almadim.o arkadasima aldim dedi e dedim.ne alaka ben seviyorim.mutlu edeyim dedi evine kizmizi gullerde yolladim dedi ustunde ayicikli daha neler alcam dedi
Nete cepten giriyor.taksitle pc alicam ona dedi bem sok oldum.olmaz etmez bilmem ne derken eee her aksam yatmadan goreyim.dedi hem gecelikleride gorurum dedi
Ya bir aylik insan nasil kabul ediyor nasil.olur.muhtemelen olcak.tum.tepkileri verdim
Neyse bana kizi goster dedim kizin resimlerinde anlattigi cicegi gordum kiz sevgilim tesekkurler seni cok seviyorum falan yaziyordu
En kotusude bana iki sene once lezbiyenler sitesine girdigini soylemisti girme ole yerlerde ne isin var demistim
Kizdan bahsederken gozleri guluyor gozlerini anlata anlata bitiremiyor kizin arkadaslarini kiskanip sildirdiginden keyifle bahsediyor agzini aramak icin esi yasadi cok.guzel camasirlar diyorum.bozuluyor
Tövbe tövbe.
Hem hemcinsine ilgi duyuyor hem 17 yaşında hamile kalmayı bilip evlenmiş.
Üstelik çocuğu var ayıp yani.
Allah akıl fikir versin. Karşı taraf da evli sanırım.
uzun zamandir konum ile ilgili bir gelisme yazamamistim
en son iki hafta once bana geldi yine ordan burdan konu acilinca esiyle bulundugu kucuk yerden kurtulmak icin evlendigunu soyledi bende bunu universite kazanarak yapabilcegini soyledim bana dediki ozaman yurtta yada evde hep kizlarla kalmak zorunda kalicaktim zaten egilimim var bunu benim icin hepten kotu olurdu dedi anlicaginiz artk tamamen acilmus durumda ben conustelemedim gorustigu kadini sordum artik gorusmediguni gorusmeyecegini soyledi bu zaman zarfunda 3oo tl para ve nevresim takimlarini ona kaptirmis
canım bencede kıza aşık-ilgi duyuyor yada hoşlanıyor..ama senin yapabileceğin bişey yok maalesef çünkü içgüdülerine göre hareket ediyor bence sen uzak dur derim ben iyilikten maraz doğar demiş atalarımız sen ne dersen de ona kötü gelir...Kizlar benim.2o yasin devamli gorustugum uzaktan akrabam var
Asil.konuya geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?