2o yasinda bir anne baska kadina asik olabilirmi?

Allah razi olsun arkadasum

Bana durumu annesi anlatti ama brnde sorgyladim.
calistigi dukkan sahibi wc de slklstirmis taciz etmis
isin garibi o o isyerine yeniden gitmis eside ucretini almaya gitmis o gun isyerinden ayrilmis
simdi.dusinuyorum da ben boyle durum yasasam asla esim bu kadar sakin olmazdi fena yapardi yani
esiylede birlikte oluyor cunku korubma hakkinda sohpetlerimiz geciyor
aksine esi cok ilgili ve asiri anlayisli asla evinde is gic.birsey yapmaz hatta pc alir yerinden bile kalkmaz cocuk icin bile

cok ilginç gerçekten, cevabın için tşk ederim, sanırım bu düzelebilecek birşey değil, ama bence yine de tedavi yoluna gitmeli. denemeli..
birşeyi daha merak ettim
bu kadın güzel bi kadın mı?

Canım emin olur ölmesine şöyle böyle ırenc bir durumu haketmiyor..

Kendini bilmek, bu çok önemli bir konudur derim,

Özgürlüğün, tolerans ile donanması ve güç kazanması gerekir.

bir bayanın herhangi bayandan hoşlanıp ten uyumu sağlaması ve aşık olabilmesi tanrı tanımazlıkla özdeşleştirilemez.

Bilinmez ya !
Bileniniz var mı yaa,

Türkiyede Bayanların %75'i hemcinsi ile bir çok özelliklerini konuşarak paylaşır zaten,

bayanların %45'i lezbiyendir,

anlamakta zorluk çekmeyelim lütfen,

anlattıklarım bilinmeyen bir hususda degil ama görmemezlikten geliriz,

Doğanın sosyal yasası içinde bu tür ilişkileri dengesizlik olarak görmek hatalı olur,

Biz bayanlar, güzel, çekici, sexi, bir başka güzeli gözlerimizle her daim banyo yaptırırız,

örneğin, hande ataizini hepimiz tanırız, hoş ve sexi bir bayan ve hayranım bir çok çekiciliğine,

ne demek istedim?
kaygılanan arkadaşlar var mı şu an?

SEVGİLERİMLE . .

TANRI SEVGİLİLERİ ÖZGÜR KILDI,

ŞAKAYLA DEĞİL !

Lezbiyenlik psikolojik bir bozukluk değildir. Destek alsa ne olacak ki? Bu bir hastalık ya da bozukluk değil.Maalesef toplum baskısından dolayı insanlar hemcinslerine ilgi duysalar da bunu gizli tutmak için karşı cinsle evlilik yapıyorlar. Bu durumda senin yapabileceğin bir şey yok. Herkesin kendi hayatı. Sen karışmamalısın. Bu durumda asıl zor iş bu bayanın eşine düşüyor. Bir de çocuğuna tabi. Bu konudaki homofobik yorumların hiçbirine de katılmıyorum.

Son düzenleme:
Cok uzucu bir durum bence onun bu kararinin cinsel durtulere dayanmayip sadece piskolojik sebeplerden dolayi boyle tuhaf heycanlar aradigi dusuncusundeyim. Bncesu an batik bir piskolojinin icinde. Seni ilgilendirmes bosver sen ailene yuvana bak arkadasim dicem ama insan bu kadar genc yasta bu duruma gelen heleki bir arkadasiysa uzulmeden gecemior.

Canim bu kizin cinsel egilimlerinden daha buyuk sorunlari var sorumsuz..

Biseksuel olmasi sadece onu ilgilendirir. Belki esi de biliyordur onemsemiyordur. Cok sorun var hikayede. Ama niyeyse sen lezbiyenlik farkedince uzulmusun..

O kizla esiyle birlikte gorusup gorusmediklerini de bilemeyiz..

Son düzenleme:

nasıl ya anlamadım yorumlarıda okuyamadım.bayan arkadaşın bi kızamı aşık olmuş onamı fantezi çamaşır alıyormuş. şaşırdım valla.şimdi bunu kocası duysa kendini aldattığınamı yanacak yoksa bi bayana aşık olduğunamı.tuhaf bi durum valla.bunun böyle bi eğilimi varsa sende dikkat et valla.belki şıpsevdidir onu bırakıp senden ilgi duymaya falan başlar falan..valla sapıklık bu ya başka bişey değil.geçen gün müge anlının proğramındada vardı buna benzer bi konu.22 yaşındaki bi kız ( ama lezbiyen aynı erkek gibi ) 17 yaşındaki bi kızı kaçırmış.büyük ihtimalle o kızda ona aşık.çünkü arkadaşlarmış ewlerine gelip gidiyorlarmış.aileleri aramaya çıkmış programa.hey allahım kıyamet koptuda bizlerde olan biteni izliyormuş gibiyiz iğrenç bi durum yaaa

noldu son durum merak ettim
görüşüyo musun onunla

sonucta lezbiyenlik yasayan her kisi gibi, kendisi gibi bakimli, kendisi gibi alimli ve anlayisli insan arar ve bekler, ten uyumundan once fizik kanunlari gecerlidir,

fizik ve uyarilar!

sonucta lezbiyenlik yasayan her kisi gibi, kendisi gibi bakimli, kendisi gibi alimli ve anlayisli insan arar ve bekler, ten uyumundan once fizik kanunlari gecerlidir,

fizik ve uyarilar!

yanlış kişiyi alıntıladınız sanırım

Tövbe estağfurullah,daha neler duyacağız hemide anne,hemide 20 yaşında??? Allah yardımcınız olsun.

incelemeler ve betimlemeler yapmış Demek ki sende bir bilgi eksikliği hissetmiş

haha doğru söylüyosun
konuya ne yazdığımı da hatırlamıyorum ki çok önceki bi konuydu bu
görünce yazayım dedim noldu diye direk böyle bi cevap alınca ben de şaşırdım

haha doğru söylüyosun
konuya ne yazdığımı da hatırlamıyorum ki çok önceki bi konuydu bu
görünce yazayım dedim noldu diye direk böyle bi cevap alınca ben de şaşırdım

İlk yolculuk önemlidir. Başlık da koymuş ilk yolculuk diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…