- 17 Ocak 2019
- 167
- 565
- 18
- 42
- Konu Sahibi Umutcanemre
-
Adres gelince bana da atabilir misiniz?Yaziyor bana da adres gelmedi henuz bekliyorum
Belediyeyi bende sordum ama görmedi sanırımSadece kıyafetle oluyor mu? Eşiniz işsizse beslenme vs. sorunları nasıl çözüyorsunuz? Belediye vs yerlere başvurdunuz mu? Başvurmadıysanız da bir deneyin bence. Ben de Gebze'de oturuyorum ve muhtaçlara yardım vs olayların olduğunu duymuştum.
Muhtemelen hesap pasif edilecekYaziyor bana da adres gelmedi henuz bekliyorum
Gebze’de yardım dernekleri vardır mutlakaSadece kıyafetle oluyor mu? Eşiniz işsizse beslenme vs. sorunları nasıl çözüyorsunuz? Belediye vs yerlere başvurdunuz mu? Başvurmadıysanız da bir deneyin bence. Ben de Gebze'de oturuyorum ve muhtaçlara yardım vs olayların olduğunu duymuştum.
ElbetteAdres gelince bana da atabilir misiniz?
Bakalim,adres gelince dernekten bir arkadasimi gonderecegim tesbit yapsin diye. O zaman belli olur. Size de yazarim durumu.Muhtemelen hesap pasif edilecek
Çocuk kıyafeti yok elimde ama evde oyuncaklar vardı bir de bez göndereyim istedim
(Aynı şeyler üst üste gönderilmesin diye belirtiyorum)
Büyük de bezli mi ki
Arkadasim,ozelden yaz bana bekliyorumInsat isi
Ozaman tespit yapılsın haber verin toparlayalım aileyi olur muBakalim,adres gelince dernekten bir arkadasimi gonderecegim tesbit yapsin diye. O zaman belli olur. Size de yazarim durumu.
Kesinlikle. Zaten baska turlu yardim yapamiyoruz biz.Ozaman tespit yapılsın haber verin toparlayalım aileyi olur mu
Hem şüphe kalkar hem içimize siner
Bana da atar misiniz adresi?Kesinlikle. Zaten baska turlu yardim yapamiyoruz biz.
Ozaman üyeden haber çıksın sizden de haber bekliyorum karınca kararınca bişeyler yapalım Allah’ın izniyleKesinlikle. Zaten baska turlu yardim yapamiyoruz biz.
Haberlesiriz tabi. Dernek araciligiyla yapinca icimiz rahat oluyor,yardimlarin dogru yere ulasigindan emin oluyoruz en azindan.Ozaman üyeden haber çıksın sizden de haber bekliyorum karınca kararınca bişeyler yapalım Allah’ın izniyle
Faydamız olsun birilerine
Sizle haberleşiriz ya dernek vasıtası ile süper olur ama kişisel de göndeririz
Öpüyorum içim rahatladı
Tabi atarimBana da atar misiniz adresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?