2oglum için kıyafet yardimi

Arkadaşlar allah kimseyi muhtaç etmesin ancak yardım talepleri karşılaşılan çeşitli nedenlerle (örneğin buradan alınan kıyafetlerin satılması gibi) her zaman uygun bulunmuyor. darkmore yazmış, kişinin adresine ulaşamadığı sosyal yardım kuruluşlarını yönlendirmek yardım almasını sağlamak öncelikli hedef oluyor. Eğer durum gerçekse yardım talep eden arkadaşlar hem sosyal yardım alabiliyor hem de buradan destek veriliyor.
Siz yine de sosyal yardım olayını duyduktan sonra forumdan ayrılan ve yardım taleplerine cevap yazmayan arkadaşa darkmore dan haber gelmedikçe hemen yardımda bulunmayın.
Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın onluk bir durum değil. Buranın bir nevi kuralı böyle. Daha önce bu tarz durumlarla karşılanmayan ve başlığa yazan arkadaşlar için yazıyorum bunu.

Evet cok tesekkurler uyari icin. Ben burda birkac defa bu tarz konu gordum ve hepsine de yazdim,yardimlastigimiz Bircok arkadasimiz var,hemen hemen her sehirde ulasabilecegimiz birileri oluyor,dernek araciligiyla yardima gercekten ihtiyaci oldugunu tesbit edersek el birligiyle bir seyler yapmaya calisiyoruz her zaman.
Sonradan akillarda soru isareti olmamasi acisindan bu yontem daha uygun. Suistimallerden dolayi zaten sitede yardim konusu yasak,olmasi gereken o tabi

Hanımlar,
konu sahibesini kesinlikle tenzih ediyorum, üstüne alınmasını asla istemem, yardım isteyen çaresiz kimseyi incitmek gibi bir densizlik yapmamak için azami hassas davranmaya çalışırım lakin lütfen gözünüzle görmeden, araştırıp emin olmadan girişimlerde bulunmayın, isim vermeyeceğim birkaç üyenin yardım talepleri sonrası sizler tarafından gönderilen kıyafetleri yine bu sitede başka kişilere satma girişimleri olduğunu tespit ettik, nasılsa yardım ediyorlar diye yardım eden üyelerden gönderilenler de küçüldü başka kıyafetleriniz var mı dendiğini de gelen ihbarlar sonrası öğrendik.

Gerçek ihtiyaç sahipleri müstesna, rica ediyorum bu gibi durumlarda ince eleyip sık dokuyunuz çünkü üye olmaları kendilerine güvence vereceğimiz anlamına gelmemektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…