- Konu Sahibi butterfly23
-
slm arkadaslar bende sizlerdenim allahım inş bir daha yasatmaz bizlere benimde 5 düşügüm var yarında zeynep kamilde arastırma yaptıracagım allahım inş kucaklarımızı boş bırakmaz hayırlı ve saglıklı yine bebişlemizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş hayırlı ve saglıklı yine allaha emanet olun arkadaslar
Slm arkadaslar, ben düsüklerimi yasadiktan sonra tekmisim gibi düsünüyordum. Ama benim duygularimi yasayan benimgibi birsürü melek anneleri varmis. Ben tr.de degilim ve burada pek arastirmiyorlar. Doganin yaptigini öne sürüp sadece izliyorlar. Tedavi sürecinizi burada paylasirsaniz bende sevinirim.
slm canim. bende yurtdisinda yasiyorum benimde dusuklerime doganin kabul etmedigini o yuzden dustugunu soyluyorlar. bende cok umitsizim, arastirilmasini istiyorum, ama suan sadece toparlanmaya calisiyorum.
Mrb umudum_31 senin ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum. Toparlanmam cok zor oldu ama arada bir yine icime kapaniyorum. Elimden geldigi kadar arastirmaya calisiyorum. Hayirlisi olur insallah. Sen neredensin.??
merhaba bende ilk bebeğime 2009 da hamile kadım ve 9 haftalıkgen anne karnında kalp atışları durduğu için müdehale gördüm 2 ay sonra yeniden hamilelik haberi aldım ve çokda sevinmeye fırsat bulamadan 7. haftada yine kalp atışları alınamadı fakat müdehale sonrası embriyo kromozom analizi sonucunda trizomi 7 ve trizomi 13 sapdandı bizde yapılan araştırmada eşim ve ben sağlıklı görünmemize rağmen 6 ay kadar korunduk psikolojim yerlerde idi ve yeni bebek için önce terapilerle kendimi hazırladım sonrasında eylül 2010 da tekrar hamile idim ilk 3 ay sonrası kendimi daha iyi hissederim sanarken herşey başa döndü tarama testleri iyi çıksada kesin değildi sırada amniyosentez vardı ve sağlıklı bir bebeği kaybetme ama kalıcı hasarlı bir bebek doğurma korkusu derken çıldırmak üzere idimki bi çırpıda karar verip amniyosentez yaptırdık sonucu beklerken ölüyorum sandım ama bugün sağlık haberlerini aldım bebeğimin inşallah bir aksilik olmadan kucağıma alacağım seni çok iyi anlamakla beraber ne yazıkki bunları yaşamanında kaçınılmaz olduğunu söylemeliyim allaha sığın bol bol dua et ve araştırıp sormaktan vazgeçme dualarım güzel bebeklerimiz ve melek anneleri için herşeyin gönlünce olması ümidi ile...
slm arkadaslar bende sizlerdenim allahım inş bir daha yasatmaz bizlere benimde 5 düşügüm var yarında zeynep kamilde arastırma yaptıracagım allahım inş kucaklarımızı boş bırakmaz hayırlı ve saglıklı yine bebişlemizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş hayırlı ve saglıklı yine allaha emanet olun arkadaslar
Benim de 3 düşüğüm oldu hiçbirnin kalp atışlarını bile duymak nasip olmadı:çok üzgünüm:
Yeniden hamile kalmak istiyorum ama sebebi araştırlsın da istiyorum... Yeni bir hayal kırıklığı yaşamaya gücüm kalmadı.senağlama
slm canım bende senin gibi oldum 2 gebeliğimde 6 haftalıkken kaybettim ilki kendiliğinden kanamayla düştü ikinci gebeliğimdede kürtajla aldılar daha yeni oldu 16 şubatta kürtaj oldum şimdi iyibi doktor arıyorum sebebini araştırmak için napıcam bilmiyorum ve benim hiç çocuğum yok çok istiyorum rabbim tüm istiyenlere nasip etsin.
Benimde 2 bebişim gitti böyle.Onları çok özlüyorum.Tekrar bebiş sahibi olsam bile onların yerini tutamazmış gibi geliyor.Biri 7 haftalık kalbi durdu.Diğeri de 7,5 aylık karnımda kaybettim.
canim oncelikle dusuklerin icin gecmis olsun, bende ayni dertden muzdaribim. bu siteye girdim yeniyim . 3 dusuk yasadim ve artik cok korkuyorum, sen tedaviye yeni mi basliycaksin yoksa daha once gozukdunmu doktora. nasil bir tedavi yapcaklar merak ediyorum zeynep kamilde. beni bilgilendirirsen sevinirim. Allah yardimcimiz olsun
msn adresim sabriyedogan@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?