2veya daha fazla düşük yapıp hamile kalmak isteyenler..

slm arkadaslar bende sizlerdenim allahım inş bir daha yasatmaz bizlere benimde 5 düşügüm var yarında zeynep kamilde arastırma yaptıracagım allahım inş kucaklarımızı boş bırakmaz hayırlı ve saglıklı yine bebişlemizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş hayırlı ve saglıklı yine allaha emanet olun arkadaslar

Merhaba Selda, benimde 2 düsügüm var ama hemen bir bebegim olsun istiyorum. Bir yandan vaktin gecmesini bekliyorum bir yandan da 3. de düsermi diye korkuyorum. Cünkü her defasinda kürtaj olmak beni cok yipratiyor. Sen nasil dayandin, yada simdiye kadar hic arastirma yaptirdinmi? Cok zormus bunlari yasamak. Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah...

herkese merhaba.bende 2 defa düşük yaptım.ilki kendiliğinden düştü ikinciside karnımda ölmüştü.ikiside 5 haftalıktı.eşimle zeynep kamile gideceğiz.allah herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin...

canim oncelikle dusuklerin icin gecmis olsun, bende ayni dertden muzdaribim. bu siteye girdim yeniyim . 3 dusuk yasadim ve artik cok korkuyorum, sen tedaviye yeni mi basliycaksin yoksa daha once gozukdunmu doktora. nasil bir tedavi yapcaklar merak ediyorum zeynep kamilde. beni bilgilendirirsen sevinirim. Allah yardimcimiz olsun
msn adresim sabriyedogan@hotmail.com

Slm arkadaslar, ben düsüklerimi yasadiktan sonra tekmisim gibi düsünüyordum. Ama benim duygularimi yasayan benimgibi birsürü melek anneleri varmis. Ben tr.de degilim ve burada pek arastirmiyorlar. Doganin yaptigini öne sürüp sadece izliyorlar. Tedavi sürecinizi burada paylasirsaniz bende sevinirim.

slm canim. bende yurtdisinda yasiyorum benimde dusuklerime doganin kabul etmedigini o yuzden dustugunu soyluyorlar. bende cok umitsizim, arastirilmasini istiyorum, ama suan sadece toparlanmaya calisiyorum.

slm canim. bende yurtdisinda yasiyorum benimde dusuklerime doganin kabul etmedigini o yuzden dustugunu soyluyorlar. bende cok umitsizim, arastirilmasini istiyorum, ama suan sadece toparlanmaya calisiyorum.

Mrb umudum_31 senin ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum. Toparlanmam cok zor oldu ama arada bir yine icime kapaniyorum. Elimden geldigi kadar arastirmaya calisiyorum. Hayirlisi olur insallah. Sen neredensin.??

Mrb umudum_31 senin ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum. Toparlanmam cok zor oldu ama arada bir yine icime kapaniyorum. Elimden geldigi kadar arastirmaya calisiyorum. Hayirlisi olur insallah. Sen neredensin.??

bende ayni sekilde icime kapaniyorum, ve kimseyle konusmak istemiyorum, sadece aglamak istiyorum..unuttugumda bile cocuklulari gorunce yine hatirliyorum. ben ingilterede yasiyorum canim, saglik sistemi berbat otesi burda. sen neredensin canim?

sımdı nasıl oldumu dogumun nası oldu tup bebekmı yaptınızzzzzzzzznormal yollamı oldu saglık durumu nasıl bebegın

sonucu nasıl aldın ve ne kadar surdu anlatırsnsevınırım g olsun

kAC HAFTALIKTI VE SONUCUNUZ NECIKTI

bende sızın gıbıyım sonuc e cıktı

Benimde 2 bebişim gitti böyle.Onları çok özlüyorum.Tekrar bebiş sahibi olsam bile onların yerini tutamazmış gibi geliyor.Biri 7 haftalık kalbi durdu.Diğeri de 7,5 aylık karnımda kaybettim.

Benimde 2 bebişim gitti böyle.Onları çok özlüyorum.Tekrar bebiş sahibi olsam bile onların yerini tutamazmış gibi geliyor.Biri 7 haftalık kalbi durdu.Diğeri de 7,5 aylık karnımda kaybettim.

ahh geçmiş olsun canım anı zamanda başında sağolsun.hiç öyle düşünme canım.tutar elbet onlar şimdi cennette seni bekliyorlar
rabbim tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasib eylesin banada inşallah
sen yalnız Allaha sığın bol bol dua et

kızlar tahlillerinin sonucunu alan yokmu acaba gelinde yazın merak ettim:)

kızlar tahlillerinin sonucunu alan yokmu acaba gelinde yazın merak ettim:)

hayırlı cumalar arkadaslar 2 bebişimimde ama hepsini yapmıyorlar hamile olunca gel diyordu kartal arastırma ben tuzlada oturuyorum baktım olacak gibi degil zeynep kamile gittim testlerimi hemen yaptılar hepsini bir ay icimde aldım sonrada kaynarcaya marmara üniversite hastanesi tasındı onada gittim bende kan pırtılaşması cıktı diye kadın dogum dr kan neden pırtılasıyor diye kan dr gönderdi facen varsa gönder istek gö
hamile kalınca günlük

igne vurulacagım hayırlısı allahtan allahım inş dualarımızı kabul eder kucaklarımızı boş bırakmaz allaha emanet olun arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…