- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
kolayca kaçıp sormamayı tercih etmedim, siz sizi dinlemeyen bi insana kaç kere, kaç ay, kaç yıl laf anlatmayı kendinize görev edinirsiniz?Evet bir şeyler tükenmiş orası belli. Ama sizin de buna katkınız olmuş. Çocuklardan vakit ayıramayıp maddi konuları sormamak ne demek? Tüm o yükü eşinizin tek başına taşımasına göz yummuşsunuz. Eşiniz suçsuz demiyorum o da ailesini zora sokan hamleler yapmış, yanlış kararlar almış. Ama eğer eşinizi birazcık sevseydiniz kolaya kaçıp sormamayı tercih etmezdiniz.
Ne halt edersen et lik bir durum yoktu, çünkü onun verdiği doğru ya da yanlış kararlar benim ve çocuklarımın hatta geleceklerimizin temelini oluşturuyordu.O yüzden karışmadım ama yol gösterdim, fikrimi belirttim herkes gibi.
Ama o her defasında kulaklarını tıkayıp kafasına göre hareket etmeyi tercih etti, sadece beni değil hiç kimsenin sözünü ciddiye almadı.
Bi yerden sonra ben de saldım ipleri evet.
Bana evinde barınamayıp geri dönmekten korkuyorum demişsiniz. Babanızın evinde de mi maddi sıkıntılar var. Boşanmaya mı karşılar. Ziyarete gitmiş gibi mi.gittiniz, yoksa evliliği bitireceğinizi biliyorlar mı. Allah yardımcınız olsun.
Eşimin işiyle ilgili yaptığı yanlışları biliyorlardı zaten, bana bişey söylemiyorlardı ama içten içe çok kızıyorlardı.
O yüzden onlara sürpriz olmadı bu son, sonuna kadar da destekler özellikle annem ve kardeşlerim.
Evet maddi sıkıntıları var çünkü sadece bir emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyorlar, fakat herseyden ziyade iki küçük çocuğunu alıp, düzen üzerine düzen getirmek çok zor.
Yavrularımın en ufak bir gürültüsünde geriliyorum, sanki istenmiyormuşuz hissine kapılıyorum ki alakası yok.
Böyle birşeyin zerresini hissettirmiyorlar ama işte psikoloji..
En önemli kısmı yazmamışsınız. Evi terkederken ne oldu? Eşinize kadınla olan konuşmaları sordunuz mu?
Şu durumda sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok. Geri dönmekten korkuyorum demişsiniz ama geri dönmenizi isteyen biri de yok. Bir süre daha bekleyip dava açmak en iyisi. Ama bir avukata iyice danışın onun borçlarının da yarısı size mi kalacak?
bu kısmı ayrı bi postta anlatayım, haklısınız atlamışım burayı.