3 4 yil sonra ilk cocugu olan varmi? Mucize hamilelikler.

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.314
4.227
133
Cevremde herkezin bebegi var yada hamile allah bagislasin ama en fazla bekleyin 9 ay mis sonra hamile kalmis bi ben cok bekledim benden buyukde var kucukde sorunu olan bile hamile ama bnm esimin zerre bi sorunu yok nasip isi elbet şükrediyorum ama merak ediorum böle yillar bekleyip mucize hamilelikler varmi? Ne yaptinizda hamile oldunuz önerilerinizi duymak cok isterim cok ihtiyacim var

Cevremde herkezin bebegi var yada hamile allah bagislasin ama en fazla bekleyin 9 ay mis sonra hamile kalmis bi ben cok bekledim benden buyukde var kucukde sorunu olan bile hamile ama bnm esimin zerre bi sorunu yok nasip isi elbet şükrediyorum ama merak ediorum böle yillar bekleyip mucize hamilelikler varmi? Ne yaptinizda hamile oldunuz önerilerinizi duymak cok isterim cok ihtiyacim var
Herkesin nasibi kısmeti ayrı. Eylül de 5 yil olacak evliliğimiz. Aralikta bebegimizi bekliyoruz Rabbim tamamına erdirir İnşAllah. Darısı siz ve bütün isteyenlere İnşAllah

Herkesin nasibi kısmeti ayrı. Eylül de 5 yil olacak evliliğimiz. Aralikta bebegimizi bekliyoruz Rabbim tamamına erdirir İnşAllah. Darısı siz ve bütün isteyenlere İnşAllah
amin nasip artik saldim da merak iste oyalaniom okumak bni ii hissettirio rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin bisey denedinmi?

ben nasip diyorum.zaman diyorum.vakti var diyorum.işki o vakti bekleyebilmek
benim 3.yıl bitip 4. yılda olmuştu.Rabbim tez vakitte nasip etsin

amin nasip artik saldim da merak iste oyalaniom okumak bni ii hissettirio rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin bisey denedinmi?
Amin cumlemize İnşAllah
Ben çok zor şeyler gecirdim. Aşılama da tup bebek kürtajlar laparoskopi tahliller vs.
Elde var sıfır.
Tekrar tedaviye başlayacaktik. Virüs ciktı. Erteledik. O ay kendiliginden oldu. Cok şükür.
Her iş nasibine her nasip vaktine esir sözunü yaşadik resmen.

ben nasip diyorum.zaman diyorum.vakti var diyorum.işki o vakti bekleyebilmek
benim 3.yıl bitip 4. yılda olmuştu.Rabbim tez vakitte nasip etsin
öyle tabiki nasip rabbim sınıyo bunun farkindayim sadece mucizelerini duymak okumak bna ii gelio rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli ewlatlar nasip etsin.

Amin cumlemize İnşAllah
Ben çok zor şeyler gecirdim. Aşılama da tup bebek kürtajlar laparoskopi tahliller vs.
Elde var sıfır.
Tekrar tedaviye başlayacaktik. Virüs ciktı. Erteledik. O ay kendiliginden oldu. Cok şükür.
Her iş nasibine her nasip vaktine esir sözunü yaşadik resmen.
haklisin dogal yolla olmasi ne guzl tam umutsuzken gelmis mucizen rabbimin sewdigi kuluymussun bnde 2 asilama yaptirdim bir dunya kür denedim tup bebek icin bklemek istiorum insallah gerek kalmaz

Bende canim 4 bucuk yil sonra kavustum bebegile tup bebek yontemi ile

Ablam 5 sene sonra pespese hamile kaldi bende iki sene bekledim hamile kaldim kizim buyudu ikinci daha olmuyor. Diger ablamin kizi 16 yasinda ikinci cocugu oldu kisir demislerdi

Ablam 5 sene sonra pespese hamile kaldi bende iki sene bekledim hamile kaldim kizim buyudu ikinci daha olmuyor. Diger ablamin kizi 16 yasinda ikinci cocugu oldu kisir demislerdi
aa cok ilginc rabbim saglikla nasip etsin rabbim ol deyince iste doktor ne dese bos.
rabbim gonulden isteyeni bekletmesin insallah saglikla hayirli evlat nasip etsin

Her ay kadınlar kulübünü ziyaret ederim 7 sene oldu beklemedeyiz
Aşılama tüp bebe çok denedik ama maddi olarak bitiyoruz
Hepsini de özelde yaptırdık
Çünkü devlette sorunlar yaşadık ama nasip bu işler
Allah hayırlısından sağlıklısından versin sana da kardeşim
İsteyen tüm kullarına versin
Ama olmuyorsada vardır bir hayır
Rabbim bizi bizden iyi bilir
3 günüm var adete ama 7 senedir olmadığından sağlık sorunlarımda var karmaşık duygular yaşanıyor
UMUT İLE UMUTSUZLUK arasında gidip geliniyor

Cnm ben 18 yılı bitirdim daha 5 haftalık hamileyim kendiliğinden kaldım rabbim büyük hiç takma kafana

Canim ben 15 aydir evliyim. Hiç hamileligim olmadi. Evlenmeden once yinede az çok duzenli bir adetim var. Doktorlardan çok sorunun yok diye duyardim hep. Ama bir kere bile hamilelik olmadi. Her tahliller yapildi. Yumurta catlamasi sorunum var ben de bekleyenlerdenim. Ablam 3 sene sonra kaldi. Ona cocugun olmasi imkansiz gibi birsey. Rahmin de zayif tup bebek de tutmaz demislerdi. son umut yerin de elinden almislardi. En son artik tedavi etdirmiycem. Yoruldum biktim demisdi. Allah bagislasin o aylarda hamile kaldi. Sonra ard arda 3 cocugu oldu. Allah bagislasin. Yani kardeşim doktor diyen deyil Allah diyen oluyor. Biz sadece doktpru vesile kilip tedavimizi oluyoruz. Ama her zaman 'ol' diyenin Allah oldugunu hatirlamamiz gerek ❤

Her ay kadınlar kulübünü ziyaret ederim 7 sene oldu beklemedeyiz
Aşılama tüp bebe çok denedik ama maddi olarak bitiyoruz
Hepsini de özelde yaptırdık
Çünkü devlette sorunlar yaşadık ama nasip bu işler
Allah hayırlısından sağlıklısından versin sana da kardeşim
İsteyen tüm kullarına versin
Ama olmuyorsada vardır bir hayır
Rabbim bizi bizden iyi bilir
3 günüm var adete ama 7 senedir olmadığından sağlık sorunlarımda var karmaşık duygular yaşanıyor
UMUT İLE UMUTSUZLUK arasında gidip geliniyor
demekki umut hic bitmiyor nasil dua ediorum biliomusun bnden önce senin gibi daha uzun bkleyenlere rabbim hayirlo saglikli evlat nasip etsin die hak ediyoruz biz gibi bi cok sey deneyip emek verip ugrasanlar insallah evladin olur ve sagligin da iyi olur ❤️

Cnm ben 18 yılı bitirdim daha 5 haftalık hamileyim kendiliğinden kaldım rabbim büyük hiç takma kafana
masallah rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin ne kadar zordur eminim o kadar beklemek ve umudunu yitirmemek cennetlik bi insansin bnm gözümde en azindan mutlu son olmus 😍❤️

Canim ben 15 aydir evliyim. Hiç hamileligim olmadi. Evlenmeden once yinede az çok duzenli bir adetim var. Doktorlardan çok sorunun yok diye duyardim hep. Ama bir kere bile hamilelik olmadi. Her tahliller yapildi. Yumurta catlamasi sorunum var ben de bekleyenlerdenim. Ablam 3 sene sonra kaldi. Ona cocugun olmasi imkansiz gibi birsey. Rahmin de zayif tup bebek de tutmaz demislerdi. son umut yerin de elinden almislardi. En son artik tedavi etdirmiycem. Yoruldum biktim demisdi. Allah bagislasin o aylarda hamile kaldi. Sonra ard arda 3 cocugu oldu. Allah bagislasin. Yani kardeşim doktor diyen deyil Allah diyen oluyor. Biz sadece doktpru vesile kilip tedavimizi oluyoruz. Ama her zaman 'ol' diyenin Allah oldugunu hatirlamamiz gerek ❤
biliyorum ama insan istio iste deniyo zorluyo ugrasio kndince dua ediyoruz rabbim kabul etsin tek eksikligim bi bebegimin olmasi bekliyorum elimden bisey gelmiyoki zaten hic sorunum yok esiminde bnmde olmuo iste mucizeleri okuyup mutlu olyorum avutuyorum kndimi bi nebze rabbim insallah isteyen herkeze nasip eder evlat sewgisini ❤️😍

Back
X