3,5 yaşında çocuk yalan söylemeyi becerir mi?? 😢 😩

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Merhaba KK üyeleri..
Kızımı 3,5 yaşında ama tatlı mı tatlı konuşuyor.
Ben çalıştığım için Kayınvalidem bakıyor. Güzel bakıyor Allah var hakkını yiyemem,, ama yaklaşık 1 aydır sürekli bana kızımdan hiç duymadığım cümleler söylüyor, örnek vereyim bi kaçtane.
Kızımı hafta sonu çocuk tiyatrosuna götürmüştüm babannesi beni neden götürmedim demiş kızım da sen oraya göre değilsin babaanne demiş,, beni öpme annem biber sürüyor yanaklarıma yanarsın diyormuş, annem beni annaneme götürecek onun kızı olacağım diyormuş,, sende memişine bal sürdünmü babaanne Hamzanın annesi sürüyor diyormuş. Hamza dediği 4 yaşında kuzeni ve 1 aylık bebekti annesini emmeyi bırakalı buna benzer birkaç örnek daha var...
Asla kızımın yanında k.v ile ilgili bir konuşma yapmam. Hafta sonları akşamları böyle hiç bir kelimesini duymadım. Sırf yalanı bilmesin diye yaptığı yanlışlarda örnek vererek uyarırım. Bişey yapsa sorarım ben yaptım annem özür dilerim der. Kayınvalidem se çok yalana alışıyor küçüklükten diyor. Kızımı çok seviyor görüyorum ama öyle kelimeler kuracak gibi değil böyle bir durumda siz ne yapardınız. Ben hiç duymadım böyle şeyler diyorum uyarıyorum k.v yi kaç yaşında kadınım iftira mı atacağım küçücük çocuğa diyor

Merhaba benim de kızım 3.5 yaşında 4 e girecek bende hiç duymadıkları mi duyuyorum babaannesiyle yaşıyoruz bir gün atışma yaşadılar aralarında.babaanne beni sinir etme yatağını yorganini camdan assagi atarim dedi :))) biz şok olduk tabi:) youtube video izliyorsa oralardan öğreniyor olabilir:) şaşırmamak lazım sağlıcakla büyütün inşallah

söyler söyleeeeer
benim 3 yaşındaki yiğenim de söylüyor . allahtan biz sürekli şahit oluyoruz da . yoksa 2 aileyi birbirne katar valla
geçen tuvaletini yaptırdım kapı açıktı , totosunu yıkadım .. anneside duyuyor ..
sonra evlerine gittiklerinde demiş ki bizim zilli
anne halam tuvaletten sonra yıkamadııı , annen totonu yıkamıyor mu diye sordu bana , demişşşş.
anneside diyor ki kızım niye yalan söylüyorsun halan yıkadı ve öyle bişey sormadı sana duydum ben demiş
yani kadın duymasa hahha al sana kavga

Vallahi soyluyor eger kizinca buyuk tepkiler veriyosaniz ondan kacmak icin
Ya da yaninda yalan soyleyenler varsa onlardan gorup soyluyolar

bu yaslarda mi oluyor acaba benim oglum da asiri kahramanliklar iceren yalanlar soyluyor

Anneannene götürürüm diyor dışındakilerde yalan vs yok ki

Bence hamza ve memişlere bal muhabbeti geçmiştir kadınlar arasında emziğine bal sürerdik vs bile demiş olabilirler çocuk öyle anlamıştır

Uygun değil tiyatro bir tespit çocuk tiyatrosu babaanneye göre değil

Bence benim kızım ol annene gitme dediyse babaannesi ona, o da babaanneye kızınca anneannemin kızı olacağım da demiştir

Biber sürmek de yaşlıların tabiri onu da babaanneden duyup öpmesin diye demiştir savunma mekanizması

benim kız ne zaman başladı net hatırlamıyorum ama 4 yaşında vardı bu durum, üstelik hiç baskı kurmuyoruz, yalan söyleme diye tenkit etmiyoruz, ama yalan söylüyor,inkar ediyor,şu an 5 yaşında hala devam ediyor, belli bir dönem olduğunu düşünüyorum, geçecek umuduyla baskı yapmıyorum

youtube, diziler, sizin yanında o yokmuş gibi konuşmalarınız, mesela hamza nın annesi bebek emmeyi mememden bal aksa da istemiyor gibi birşey dediyse kızınızın o minik kafasında başka kurgulanıyodur, siz bu oyun çocuklara göre dediyseniz, ordan babaanneme göre değil diye duşunmuştur gibi gibi.
yalan değil farklı kurgulama bence bu.

halalar çok düşkün oluyor.
beni şikayet ediyor halasina ya hahaha.

Şimdi daha güzel örnek oldu teşekkürler

O yas grubu yalan söyler.
De sizin söylediği yalanlar enteresan.
Koca koca kadınlardan bir şey duymuş da, çocuk kendince yorumlamış size onları satıyor diye düşündüm.
Bende evde duysam tamam derim çocuk huyu evde oluyor şöyle. Oyuncağımı çöpe attım yada sütü koltuğa döktüm ama yapmadığı çocukça şeyler

Gülüp geçiyordur belkide ama öyle konuşmalar olmadı kızımın yanında. Tiyatroda babaannesinin adı bile geçmedi.

Bende evde duysam tamam derim çocuk huyu evde oluyor şöyle. Oyuncağımı çöpe attım yada sütü koltuğa döktüm ama yapmadığı çocukça şeyler

Bunlar tamam, sizi ölçüp tartıyor.
Ama memesine bal surdu, cocuk memeye birnsey surmek ve emmek arasinda baglnti kurmus.
Ornek vereyim,
Annesi memesine bal sürseydi, hamza da emerdi belki.
Yada öyle deme agzina aci biber surerim, diye bir sey duyduysa,
Yanağıma acı biber sürdüm öpme gibi yorumlamış.

Yalan söyler, ama sizinki koca karı bilgilerini satıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…