- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Yalan söylediğini düşünmesi saçma geliyor sadeceBunları söylemişse, gayet çocukça cevaplar vermiş, ne sakıncası var?
bu yaslarda mi oluyor acaba benim oglum da asiri kahramanliklar iceren yalanlar soyluyorMerhaba KK üyeleri..
Kızımı 3,5 yaşında ama tatlı mı tatlı konuşuyor.
Ben çalıştığım için Kayınvalidem bakıyor. Güzel bakıyor Allah var hakkını yiyemem,, ama yaklaşık 1 aydır sürekli bana kızımdan hiç duymadığım cümleler söylüyor, örnek vereyim bi kaçtane.
Kızımı hafta sonu çocuk tiyatrosuna götürmüştüm babannesi beni neden götürmedim demiş kızım da sen oraya göre değilsin babaanne demiş,, beni öpme annem biber sürüyor yanaklarıma yanarsın diyormuş, annem beni annaneme götürecek onun kızı olacağım diyormuş,, sende memişine bal sürdünmü babaanne Hamzanın annesi sürüyor diyormuş. Hamza dediği 4 yaşında kuzeni ve 1 aylık bebekti annesini emmeyi bırakalı buna benzer birkaç örnek daha var...
Asla kızımın yanında k.v ile ilgili bir konuşma yapmam. Hafta sonları akşamları böyle hiç bir kelimesini duymadım. Sırf yalanı bilmesin diye yaptığı yanlışlarda örnek vererek uyarırım. Bişey yapsa sorarım ben yaptım annem özür dilerim der. Kayınvalidem se çok yalana alışıyor küçüklükten diyor. Kızımı çok seviyor görüyorum ama öyle kelimeler kuracak gibi değilböyle bir durumda siz ne yapardınız. Ben hiç duymadım böyle şeyler diyorum uyarıyorum k.v yi kaç yaşında kadınım iftira mı atacağım küçücük çocuğa diyor
Merhaba KK üyeleri..
Kızımı 3,5 yaşında ama tatlı mı tatlı konuşuyor.
Ben çalıştığım için Kayınvalidem bakıyor. Güzel bakıyor Allah var hakkını yiyemem,, ama yaklaşık 1 aydır sürekli bana kızımdan hiç duymadığım cümleler söylüyor, örnek vereyim bi kaçtane.
Kızımı hafta sonu çocuk tiyatrosuna götürmüştüm babannesi beni neden götürmedim demiş kızım da sen oraya göre değilsin babaanne demiş,, beni öpme annem biber sürüyor yanaklarıma yanarsın diyormuş, annem beni annaneme götürecek onun kızı olacağım diyormuş,, sende memişine bal sürdünmü babaanne Hamzanın annesi sürüyor diyormuş. Hamza dediği 4 yaşında kuzeni ve 1 aylık bebekti annesini emmeyi bırakalı buna benzer birkaç örnek daha var...
Asla kızımın yanında k.v ile ilgili bir konuşma yapmam. Hafta sonları akşamları böyle hiç bir kelimesini duymadım. Sırf yalanı bilmesin diye yaptığı yanlışlarda örnek vererek uyarırım. Bişey yapsa sorarım ben yaptım annem özür dilerim der. Kayınvalidem se çok yalana alışıyor küçüklükten diyor. Kızımı çok seviyor görüyorum ama öyle kelimeler kuracak gibi değilböyle bir durumda siz ne yapardınız. Ben hiç duymadım böyle şeyler diyorum uyarıyorum k.v yi kaç yaşında kadınım iftira mı atacağım küçücük çocuğa diyor
halalar çok düşkün oluyor.söyler söyleeeeer
benim 3 yaşındaki yiğenim de söylüyor . allahtan biz sürekli şahit oluyoruz da . yoksa 2 aileyi birbirne katar valla
geçen tuvaletini yaptırdım kapı açıktı , totosunu yıkadım .. anneside duyuyor ..
sonra evlerine gittiklerinde demiş ki bizim zilli
anne halam tuvaletten sonra yıkamadııı , annen totonu yıkamıyor mu diye sordu bana , demişşşş.
anneside diyor ki kızım niye yalan söylüyorsun halan yıkadı ve öyle bişey sormadı sana duydum ben demiş
yani kadın duymasa hahha al sana kavga
Şimdi daha güzel örnek oldu teşekkürleryoutube, diziler, sizin yanında o yokmuş gibi konuşmalarınız, mesela hamza nın annesi bebek emmeyi mememden bal aksa da istemiyor gibi birşey dediyse kızınızın o minik kafasında başka kurgulanıyodur, siz bu oyun çocuklara göre dediyseniz, ordan babaanneme göre değil diye duşunmuştur gibi gibi.
yalan değil farklı kurgulama bence bu.
Tuhaf oldum beni öyle uyarınca aslında. Yalana alışıyor bu çocuk diyinceHer çocuk söyler bence. Kayınvalideler her yerde aynı. Abartmasına gerek yok.
Bende evde duysam tamam derim çocuk huyu evde oluyor şöyle. Oyuncağımı çöpe attım yada sütü koltuğa döktüm ama yapmadığı çocukça şeylerO yas grubu yalan söyler.
De sizin söylediği yalanlar enteresan.
Koca koca kadınlardan bir şey duymuş da, çocuk kendince yorumlamış size onları satıyor diye düşündüm.
Gülüp geçiyordur belkide ama öyle konuşmalar olmadı kızımın yanında. Tiyatroda babaannesinin adı bile geçmedi.Kızınız kendisine söylenen laflara tepki olarak söylüyor olabilir bunlari...siz kızınızın kayinvalidenize söylediklerini yine kayinvalidenizden dinliyorsunuz ama kayinvalidenizin kızınıza söylediklerini bilmiyorsunuz...
Bende evde duysam tamam derim çocuk huyu evde oluyor şöyle. Oyuncağımı çöpe attım yada sütü koltuğa döktüm ama yapmadığı çocukça şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?