3,5 yaşında çocuk yalan söylemeyi becerir mi?? 😢 😩

Bak sen biciriga gelin kaynanayi birbirine dusurecek Yerim ben onu kiz cocuklari çok fena off benim kizla bas edemiyorum oda 4 yasinda gözümün onunde yaptigini bile abisinin üzerine atar bastirmayin sadece sakince konusun dogruyu soyle diyin

YouTube yok telefonumda sildim canım telefon babayı, ananeyi, teyzeyi aramak için diye kafasına yer ettik. Babannesi zaten tuşlu telefon kullanıyor. Zamane çocukları işte

YouTube yok telefonumda sildim canım telefon babayı, ananeyi, teyzeyi aramak için diye kafasına yer ettik. Babannesi zaten tuşlu telefon kullanıyor. Zamane çocukları işte
Bende sildim hiç vermiyorum eline moralinizi bozmayn düzelir inşallah bizim ki çok asii karşı çıkıyor bahasına bugün şey dedi baba bak ben yalandan ağlamıyorum gözlerimden sular akiyor :)))

öyle büyümüş küçülmüş gibi değil diye zaten tuhaf geliyor

Gülüp geçiyordur belkide ama öyle konuşmalar olmadı kızımın yanında. Tiyatroda babaannesinin adı bile geçmedi.
Yanlış anlamayın ben sizin kızınızın yanında bu tür şeylerden bahsettiginizi ima etmedim.Kayinvalideniz kızınızın yanında söylediklerine dikkat ediyor mu? Kayinvalideniz siz yokken sizin uzulmenize yol açacak laflar söylüyor da kızınız buna mi tepki mi gosteriyor dedim

Yok zaten öyle örnek vererek uyarurım

Benimde 31 aylık kızım yalan söylüyor
Oyun gibi algiliyor belki bilmiyorum o yaşta böyle yalan söylenmesi tuhaf geliyor bana
Ama ögrenmis bi yerden kesin.benim kizım da abisinden ögreniyor öyle yalan konuşmayı

Sormuyorum aslında kızıma öyle şeyler öyle düşünmedim ama durduk yere öyle örnek verdiği şeyleri duymadım hiç. Ben 5 çocuk büyüttüm 3 torun senin kızın çok farklı lafları diyor acaba ben öyle konuşmuyorum diye mi öyle şeyler duymadım kızımdan diyorum bazen

3,5 yaşında sanırım hayalgüçlerini kullanma evresi.

Oğlum da son 1-2 haftadır olayları farklı aksettirmeye başladı.

Sorunca da kaçamak cevaplar veriyor.
Zararı yok. Bir nebze normaldir. Çok üstüne giderseniz iyi olmaz..

Kv nize her çocuğun hayalgücünün aynı olmadığını ve bence onun diğer torunlarının huyunu unuttuğunu söyleyin.
Ayrıca bu gibi olumsuz cümleleri asla çocuğun yanında konuşmayın konuşturmayın..

Oğlum 3 buçuk yaşında. Hayal gücü inanılmaz genişledi. Yalan olsun diye söylemiyor tabi ki ama aklına geleni gerçekmiş gibi anlatıyor.

Dün okuldan aldım arabayla eve geliyoruz, bir anda arkadan seslendi anne gıdıklama beni, çok gıdıklanıyorum dedi gülerek.. Ben şok.. Oğlum gıdıklamıyorum, araba kullanıyorum dedim, anne gıdıklıyorsun çok gıdıklanıyorum. Hem de araba kullanırken gıdıklamak çok tehlikeli dedi :)))))

Öyle kalakaldım ne diyeceğimi bilmeden..

öyle yalanlar söyler ki gerçek sanıp insanların başına iş bile açabilirsiniz.

Söylerler vallahi. Benim oğlum yanımda öyle bir hikaye uydurdu ki, eşimle biz şaşırdık. Yahu biz böyle miyiz diye kendimizi sorguladık. Yani arkadaşına öyle bir anne baba profili çizdi ki evlere şenlik.
Çocuklar bu dönemde yapabilirler. O kadar da kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…