3,5 yaşında kızım var bedemcikleri çok şişti acil ne yapabilirim doktorlar ameliyat dedi:(((

Valla bencede ameliyat yaptirmayin derim cunku ben aldirdim bademciklerimi ... Ama keskeee diyorum. Yalniz benim bobreklerime zarar vermeye baslamisti o yuzden mecbur kalmistim liseye gidiyordum. Ki daha kiziniz cok.kucukmus daha yazik. Bademcik enfeksiyonlari toplarmis. Insallah baska bir yerine sorun yaratmaz daaa aldirmak zorunda kalmazsiniz... Gecmis olsun

Arkadaşlar oğlum 4 yaşında ve hemen hemen her ay Boğaz enfeksiyonundan dolayı ateşleniyor çocuk doktor bademcikleri aldırmanız lazım fakat şuan için küçük okul çağına gelmesi lazım Dedi bu gbi durum başına gelen var mı arkadaşlar dün acile götürdük Dr Dedi ki bu çocuk hep böle çabuk kapar Boğaz enfeksiyonunu Dedi aylık korunma iğnesi vurdurun dedş penisilin olacak Dedi yazdı fakat almadım bu durumları yaşayan var mı

Arkadaşlar oğlum 4 yaşında ve hemen hemen her ay Boğaz enfeksiyonundan dolayı ateşleniyor çocuk doktor bademcikleri aldırmanız lazım fakat şuan için küçük okul çağına gelmesi lazım Dedi bu gbi durum başına gelen var mı arkadaşlar dün acile götürdük Dr Dedi ki bu çocuk hep böle çabuk kapar Boğaz enfeksiyonunu Dedi aylık korunma iğnesi vurdurun dedş penisilin olacak Dedi yazdı fakat almadım bu durumları yaşayan var mı
benim oğlumda küçükken öyleydi canım iğneden morarmıştı artık kalçası 2.5 yaşında bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu çocuk kendine geldi . çok çabuk iyileşti şu an 22 yaşında hiç bi sorun yaşamadık .

Back
X