geçmiş olsun canım,benim bir sorum olacak senin oğlanın arkadaşlar var mı,ve bir önerim var çocuklar bu yaşlarda çok ekiniliyorlar herşeydan,sen sor oğlana kuş severmı ,bi muhhabet kuşu al ona,adını koysun kuşa ve sen bakımı ona yaptır(yardım et ama o da meşgul olsun),köpek önermek isterdim,fakat apartmanda oturuyorsanız sorun çikar,aslında küçük köpekte olabilir,eminim çocuğunuz daha iyi kendini hissedecek,sen de yok oyle bir şey hayali kopeyi üzme,tam tersine senin hayali arkadaş bana gerçek kuş(köpek)al dedi,ben sıkılıyorum tek başina evde demiş de oğluna,bir süre sonra çocuk kendine gelir,ve hayali arkadaşinı tatile yolarsınız,o da yürulmuş dersın başka çocuklar da hayali arkadaş istiyorlar o da onlara da yardıma koşmuş dersin,ve dr götürmeni öneririm,ama çocuğu kırmayın:1hug:arkadaşlar benimde derdim oğlumla daha 3.5 yaşında ama malesef bizim göremediğimiz köpek arkadaşı var özellikle geceleri bağırarak uyanıyor ne oldu annem diyorum köpek bana kızdı evine git dedi gibi laflar yapıyor yine bir gün öğle uykusuna yatırdım onu uykudan aynı şekilde uyandı ne oldu annem dedim yanındaki köpeği gösterdi bana onu sev anne dedi annem yok senin yanında bişey dediğimde çok fena kızdı bana burda işte burda diye o sinirlenmesin diye sevdim bendeolmayan şeyi aslında hayvanları çok seviyoruz oda bende hani hayvanlardan korkan bir bayan değilim bende sürekli yolda felan köpek gördüğümüzde onun ne kadar güzel bir hayvan olduğunu söylüyoruz ama neden böle şeyler oldu anlamıyorum sadece aylar öncesinde sağlık ocağına ötürüyordum onu yolumuza siyah bir köpek çıktı ve bize doğru havlayarak yanımıza kadar geldi korktuk elimizde olmadan acaba diyorum onun etkisimi hala ama eğer öyleyse bile nasıl unutturacağım bu olayı ana nasıl...senağlama
geçmiş olsun canım,benim bir sorum olacak senin oğlanın arkadaşlar var mı,ve bir önerim var çocuklar bu yaşlarda çok ekiniliyorlar herşeydan,sen sor oğlana kuş severmı ,bi muhhabet kuşu al ona,adını koysun kuşa ve sen bakımı ona yaptır(yardım et ama o da meşgul olsun),köpek önermek isterdim,fakat apartmanda oturuyorsanız sorun çikar,aslında küçük köpekte olabilir,eminim çocuğunuz daha iyi kendini hissedecek,sen de yok oyle bir şey hayali kopeyi üzme,tam tersine senin hayali arkadaş bana gerçek kuş(köpek)al dedi,ben sıkılıyorum tek başina evde demiş de oğluna,bir süre sonra çocuk kendine gelir,ve hayali arkadaşinı tatile yolarsınız,o da yürulmuş dersın başka çocuklar da hayali arkadaş istiyorlar o da onlara da yardıma koşmuş dersin,ve dr götürmeni öneririm,ama çocuğu kırmayın:1hug:
canım sen kendi dr bi görüş,belki dr sivil kılıfında eşinizin arkadaşi gibi çay içmeye gelsin(bir tek sorun bu tür ricalar dr çok istiyorlar mani) ve ev ortamında ''tanıdık ''gibi siz sohbet ederken senin oğlana da sorular sorsun,ve civ civ çözüm değil,ölebilirler çok çabuk,benim ailemin çiflikler var ordan biliyorum,ondan sonra evladın daha da üzülür,muhabet kuşu al(erkek kuşlar konuşur,gagaları koyu renk ve daha eri),senin evladın konuşmayı öğretsin ona belki faydası olur,çok endişe ediyorum senin çocuğun için,:1no2:cnm köpek alamam ama civciv aldım iki tane sonra arkadaşsızda bırakmıyorum ama kimseye rahat vermiyor sokakta oynuyorda evde kimseyi istemiyor civcivleride o istedi çok seviyor hayvanları artık köpeğini bende kabullendim başkalarıda bilmem bakalım ya doktoru düşünüyorumda yabancılarla özelliklede doktorlarla hiç konuşmuyor ...
bence muhabet kuşu al,bak bizim vardı,ona arasıra kafesin içine kum ve sukoyorduk o da içinde banyo yapıyordu,bazen parmağin üzerindeyken musluk suyun altında dahi giriyordu,çocuğun o muzuna gelirdi o da bir yaprak maydanoz kuşa verirdi,kuşta seni çok seviyordum derdi(eşim biz evlenmeden önce kuşu eğtmiş),bir görsen oğlumu o kadar mutlu,gözler pırıl pırıl,kafesini oğlana temizlet,meşguliyet olsun,şimdi tam zamanı,bu yaşlarda ben herşey bilirim ve yaparım der,sende hadi yap bakalım de(yardım et ama çoğu o yapsın),her gün kuşun su değiştirsin,yemi üflesin(boş olanlar gitsin,yerine azcik daha koysun),ben baştan dedim,civcivler çağre değil,onlar azıcik ıslansalar ,yada odanın derecesi 1-2 derece oynasa hemen küt gidiyorlar,çocuğu cazalandırma,tv daha az izlet,onun etkisi çok büyük,bir çpcuk kanalı var orda bir çizgi dizi çok saçma(hayali dostlar mekanı)-adlı,bu çocuk kanalı ama neler var yok robotlar,yok kılıçlar,yok canavalar,kim bunları hazırlıyor hayret içinde kalıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?