canım bu çok ciddi bişey. bence hemen bi pedagoga danışsan çok iyi olur. acaba kardeşini mi kıskanıyor? ilgimi çekiyor? başka sıkıntısı mı var? bunu ancak bi uzman söyleyebilir
ay inanmıyorumBu bi hastalık saç yolma hastalığı yani.Kesinlikle uzmana götürün koca koca insanlar hala bu hastalıkla uğraşıyor düşünün.
ay inanmıyorumama daha iki gündür yapıyo hastalık sayılırmıki ?
tırnak yiyordu onu unuttu biraz diyordum bide bu çıktıBen uzun süre sandım o yüzden ona göre yorum yaptım.Belki sadece ilgi çekmektir amacı ama yine de garantiye alın durumu.Sonra ciddileşmesin.1 hafta kadar gözlemleyin bakalım.
tırnak yiyordu onu unuttu biraz diyordum bide bu çıktıgözüm üstünde zaten , babası traş ettirecek bugun inşallah unutur
Allah razı olsun... evet gerçekten çok zor bütün gün onunla uğraşıyoruz ailecek zaten,hemde çook kıskanıyor yalnız bırakamıyorum pat küt vuruyor bebeğemerhaba daha konuyu okurken aklimaa geldi kesin kardesini kiskaniyor dedimm... onun icin cok zor bi durum tam sevilecek caginda kardesi geliyor ve herkes kardesine odaklandigi icin uzuluyor dikkat cekmeye calisiyor cocuk...onu cok sevin...ona daha cok ilgi gosterinnn...o senin kardesin ama ben seni cok seviyorumm diyinnn...zor bi durum allah yardimciniz olsunnn...
evet bende düşündüm ama ilaç verir diye istemiyorum :26: bebeği gün boyu odasından çıkarmıyoruz ki allah tan bebeğimde uslu emip uyuyor o bari yormuıyor beniBence bir pedagogdan destek alın çocuk belki kardeşini daha çok sevdiğinizi kendisine olan ilginin azaldığını düşünüyor olabilir ki 3,5 da çok küçük bir yaş o yüzden uzman desteği almanız daha doğru gibi sanki...
kreşe göndermiyide düşündük ama birçok kişide göndermeyin kendini dışlanmış itilmiş hisseder daha kötü olur dediler ne yapıcamızı şaşırdıkMerhabalar;
Pedegog size yardımcı olacaktır.Muhtemelen çok kıskandığı için olabiir.Ayrıca kreş yada oyun grubu gibi biyer olursa bebeğe odaklanmaktan vazgeçer sanki.
Benim kız1,5 yaşında kreşe başlamadan önce eve gelen misafirin çocuklarını kıskanıyordu sarılma bahanesiyle sıkmak diyelim.Kreşten sonra gayet ılımlı oldu çok şükür.
Pedagogların ilaç vereceğini düşünmüyorum onlar daha çok psikolojik anlamda çocuğunuzu anlamaya çalışır ve ona nasıl davranmanız gerektiğinizi söyler, yönlendirme yaparevet bende düşündüm ama ilaç verir diye istemiyorum :26: bebeği gün boyu odasından çıkarmıyoruz ki allah tan bebeğimde uslu emip uyuyor o bari yormuıyor beni
kreşe göndermiyide düşündük ama birçok kişide göndermeyin kendini dışlanmış itilmiş hisseder daha kötü olur dediler ne yapıcamızı şaşırdık
öylemi bilmiyordum, götürmek lazım ozaman en kısa zamanda...Pedagogların ilaç vereceğini düşünmüyorum onlar daha çok psikolojik anlamda çocuğunuzu anlamaya çalışır ve ona nasıl davranmanız gerektiğinizi söyler, yönlendirme yapar
evet dediğiniz gibi denemek lazım belkide çok iyi gelecekKreş çocuk gelişimde çok olumlu etki bırakıyor.En azından ben memnunum.Denemekten zarar gelmez canım.Oyun grubuyla başlayın belli olmaz yaşıtlarıyla olunca unutur.
öylemi bilmiyordum, götürmek lazım ozaman en kısa zamanda...
evet dediğiniz gibi denemek lazım belkide çok iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?