İnşallah ama ilk kez bu kadar ağrım oldu inşallah tutunacağı içindirpeki yumurtlamanizda sorun var miydi? o yüzden mi Gonal f ignesi verildi? .. bana neden verilmedigini merak ediyorum. yarin randevum varda , sorayim bende :=)
sizde insallah 2 hafta sonra güzel sonuclar alirsiniz. bu son asilama olur insallah :=)
bende de pko var ama yumurtlamamda sorun yok cok sükür. bendeki sorun maalesef esimden dolayiİnşallah ama ilk kez bu kadar ağrım oldu inşallah tutunacağı içindir
Polikistik over var bende ondan yumurtlama olmuyor ya da zamanında olmuyor onun için kullandım.
İnşallah yarın sende güzel sonuçlar alırsın
Çok şükür canım inşallah tutunur tek tesellim bu artık kafama takmamaya çalışıyorım eşimde de bende de sorun var ama çok şükür dün eşimin değerleri iyidi hatta hemşire ne yaptınız da bu kadar iyi oldu diye sordu inşallah bu son olur şimdi de olmasa benden dolayı olmaz bakalım çok dikkat edecem kabak çekirdeği yiyorum aklıma geldikçebende de pko var ama yumurtlamamda sorun yok cok sükür. bendeki sorun maalesef esimden dolayi
insallah tutmustur. bu son olsun. ama fazla da kafana takma...herseyi akışına bırak.... hayırlısı olsun :=)
sacmalama ! insallah olur ama olmazsa bile senle alakasi yok.. saglikli ciftlerde bile yillarca bebek olmuyor. yumurtanin döllenmesi ve rahime yerlesmesi allaha kalmis, bu gercekten allahin mucizesi.şimdi de olmasa benden dolayı olmaz
O da doğru artık nasip işi bakalım elbet bir gün olacak şimdi olmasa 4. Yü deneriz bir kutu açılmamış ilacım da var sonuçta . Pes etmek yoksacmalama ! insallah olur ama olmazsa bile senle alakasi yok.. saglikli ciftlerde bile yillarca bebek olmuyor. yumurtanin döllenmesi ve rahime yerlesmesi allaha kalmis, bu gercekten allahin mucizesi.
kendinde sorun arama lütfen. pko olsan bile sonucta döllenmeye hazir bir yumurtan var, önemli olan bu. senin yapabilecegin baska birsey yok ki :=)
Allah hepimize nasip etsinBen de pazartesi 2. aşılamamı oldum
Duphaston ve coraspin bana aşılama olduğum gün hemen başlattı doktorum. Bence başlayın tutunmayı kolaylaştıracak demişti doktorum. Doktorunuzu arayın sorun isterseniz. Aşılama akşamı kahverengi lekelenme oldu bende de doktorum normal olduğunu söyledi. Sanırım geriden gelen yumurtaların çatladıAllah hepimize nasip etsinAma benim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu daha ilacımı bile içmedim cumartesi başlayacağım duphaston u
İçime su serptin vallahi teşekkür ederim inşallah yaDuphaston ve coraspin bana aşılama olduğum gün hemen başlattı doktorum. Bence başlayın tutunmayı kolaylaştıracak demişti doktorum. Doktorunuzu arayın sorun isterseniz. Aşılama akşamı kahverengi lekelenme oldu bende de doktorum normal olduğunu söyledi. Sanırım geriden gelen yumurtaların çatladı
Telefon etme imkanın var mı? Ben her şeye arıyorum doktorumuİçime su serptin vallahi teşekkür ederim inşallah ya
Doktorumun verdiği kağıtta da cumartesi yazıyor ya kafam karıştı bilemedim
İnşallah canım ya devlet hastanesi ama çok şükür hemşirem çok iyi hemen yazdım ona döner bana artık kadın bıkacak bendenTelefon etme imkanın var mı? Ben her şeye arıyorum doktorumuAy inşallah. Aynı gün aşılanmışız aynı gün hamile olduğumuzu öğrenelim amin
Hiç bir şey olmazİnşallah canım ya devlet hastanesi ama çok şükür hemşirem çok iyi hemen yazdım ona döner bana artık kadın bıkacak benden
Böyle lekelenmeler ara ara olur sıkıntı yok dediTelefon etme imkanın var mı? Ben her şeye arıyorum doktorumuAy inşallah. Aynı gün aşılanmışız aynı gün hamile olduğumuzu öğrenelim amin
İnşallah ya olsun da bu üçüncü nerdeyse tüp bebeğe gidecektik araya virüs girince doktorlar tatile girdi fırsat bu fırsat üçüncüyü de deneyelim dedik Allah korusun olmazsa 4. Yü de deneriz pes etmek yok olana kadarHiç bir şey olmazheyecanlıyız beybişimiz olma ihtimali var nolucak ki cevap verseler
Benim ilki klomenle oldu onu saymıyorumİnşallah ya olsun da bu üçüncü nerdeyse tüp bebeğe gidecektik araya virüs girince doktorlar tatile girdi fırsat bu fırsat üçüncüyü de deneyelim dedik Allah korusun olmazsa 4. Yü de deneriz pes etmek yok olana kadar
Eşimin değerleri tüp bebek raporunu düzenlerken verdiğimiz testte iyi değildi ama aşılama günü çok iyidi yani hemşire öyle söyledi hatta ne yaptınız da bu kadar yükseldi 5 güne dediBenim ilki klomenle oldu onu saymıyorumKaç yumurtam vardı canım eşinin değerleri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?