Aşılama 3. aşılamam inşallah son olur 🤲🏻

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Arkadaşlar pazartesi 3.aşılamam olacak gonal f 450 bir kutu kullandım . Doktorum 2 kutu yazdı ama sanırım 2.ye gerek kalmadı çünkü bugün son kullanıp gece çatlatma iğnesini yapacağım . Allah nasip ederse eğer pozitif sonuç alırsam bir kuruyu hiç açmadım isteyen olursa seve seve ona veririm 850 lira vermiştik 2 kutuya ayrıca sadece 5 adet kullandığım femera hapım var o da öylece duruyor yeter ki olsun da hiçbir şey de gözüm yok
Eğer olmasa da tüp bebeğe geçeceğiz . 3. Aşılaması tutan arkadaşlarım var mı kabak çekirdeği yiyorum hep onun dışında neler yemeliyim sizce ?
Çok yıpratıcı bir süreç sürekli ilaç sürekli negatif sonuçlar Allah sonumuzu hayr etsin Doktorumuz en son çarşamba ilişki önerdi ondan sonra pazartesiye kadar ilişki yok dedi diğer aşılamalarımda çatlatma iğnesini vurduğum gece ilişki önermişti doktorlar bu öyle bir şey demedi . Diğer doktorlara hep aç karına gitmiştik bu doktorumuz tok olun güzel kahvaltı yapın uykunuzu iyi alın dedi . Bakalım her aşılamada farklı doktor bunda sonuç ne olur ilk gün yatmayı düşünüyorum . Sonra zaten markette çalışıyorum ona göre dikkat ede ede çalışacam bakalım nasip eğer tutunacağı varsa 5 kattan atlasamda tutar tutunmayacaksa da ipek pamuklara sarılıp satsam da tutmaz . Allah öncelikle hayırlısını versin

son yazdiginiz cümleye katiliyorum. ilahi akisa birak, rabbim istedigi zaman tutacak..
dualarim sizinle.insallah tutar. allahin hakki üctür. :=)

bende buna benzer topic actim ama kimse cvp yazmadi. bende merak ediyorum, asilamayla hamile kalanlar kacinci asilamada tuturdular diye?

benim ilk asilamam tutmadi, bu hafta ikinciyi planliyoruz ama kararsizim iste.

gonal f dediginiz ilac tam olarak ne icin kullaniliyor ? benim hicbir bilgim yok. femara haric ve catlama ignesi haric bana hicbirsey verilmedi. iliskiyle ilgili de hicbir bilgi vermediler.. her doktor farkli sekilde uyguluyor tedaviyi ben onu anladim. buarada ben Almanya'da yasiyorum, burda doktorlarin agzindan cimbizla laflari aliyorum ...

Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim.benim de 2 aşılamam tutmadı nasip 3.ye inşallah Allah ın hakkı üçtür
Gonal f iğne insülin iğnesi gibi kalem şeklinde yumurta geliştirici sanırım aşılama tüp bebek tedavilerinde kullanılıyor ben de ilk kez kullandım. Bugün aşılama oldum çok şükür ayın 15-16 sı gibi test yapacağım. İlk kez devlet hastanesinde yaptırdım ama çok memnun kaldım tutsa da tutmasa da pişman olmadım başından sonuna kadar çok ilgilendiler Allah hayırlısını versin bu saatten sonra

peki yumurtlamanizda sorun var miydi? o yüzden mi Gonal f ignesi verildi? .. bana neden verilmedigini merak ediyorum. yarin randevum varda , sorayim bende :=)

sizde insallah 2 hafta sonra güzel sonuclar alirsiniz. bu son asilama olur insallah :=)

İnşallah ama ilk kez bu kadar ağrım oldu inşallah tutunacağı içindir
Polikistik over var bende ondan yumurtlama olmuyor ya da zamanında olmuyor onun için kullandım.
İnşallah yarın sende güzel sonuçlar alırsın

bende de pko var ama yumurtlamamda sorun yok cok sükür. bendeki sorun maalesef esimden dolayi

insallah tutmustur. bu son olsun. ama fazla da kafana takma...herseyi akışına bırak.... hayırlısı olsun :=)

bende de pko var ama yumurtlamamda sorun yok cok sükür. bendeki sorun maalesef esimden dolayi

insallah tutmustur. bu son olsun. ama fazla da kafana takma...herseyi akışına bırak.... hayırlısı olsun :=)
Çok şükür canım inşallah tutunur tek tesellim bu artık kafama takmamaya çalışıyorım eşimde de bende de sorun var ama çok şükür dün eşimin değerleri iyidi hatta hemşire ne yaptınız da bu kadar iyi oldu diye sordu inşallah bu son olur şimdi de olmasa benden dolayı olmaz bakalım çok dikkat edecem kabak çekirdeği yiyorum aklıma geldikçe

şimdi de olmasa benden dolayı olmaz
sacmalama ! insallah olur ama olmazsa bile senle alakasi yok.. saglikli ciftlerde bile yillarca bebek olmuyor. yumurtanin döllenmesi ve rahime yerlesmesi allaha kalmis, bu gercekten allahin mucizesi.
kendinde sorun arama lütfen. pko olsan bile sonucta döllenmeye hazir bir yumurtan var, önemli olan bu. senin yapabilecegin baska birsey yok ki :=)

O da doğru artık nasip işi bakalım elbet bir gün olacak şimdi olmasa 4. Yü deneriz bir kutu açılmamış ilacım da var sonuçta . Pes etmek yok

Ben de pazartesi 2. aşılamamı oldum

Allah hepimize nasip etsin Ama benim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu daha ilacımı bile içmedim cumartesi başlayacağım duphaston u
Duphaston ve coraspin bana aşılama olduğum gün hemen başlattı doktorum. Bence başlayın tutunmayı kolaylaştıracak demişti doktorum. Doktorunuzu arayın sorun isterseniz. Aşılama akşamı kahverengi lekelenme oldu bende de doktorum normal olduğunu söyledi. Sanırım geriden gelen yumurtaların çatladı

İçime su serptin vallahi teşekkür ederim inşallah ya
Doktorumun verdiği kağıtta da cumartesi yazıyor ya kafam karıştı bilemedim

İçime su serptin vallahi teşekkür ederim inşallah ya
Doktorumun verdiği kağıtta da cumartesi yazıyor ya kafam karıştı bilemedim
Telefon etme imkanın var mı? Ben her şeye arıyorum doktorumu Ay inşallah. Aynı gün aşılanmışız aynı gün hamile olduğumuzu öğrenelim amin

Telefon etme imkanın var mı? Ben her şeye arıyorum doktorumu Ay inşallah. Aynı gün aşılanmışız aynı gün hamile olduğumuzu öğrenelim amin
İnşallah canım ya devlet hastanesi ama çok şükür hemşirem çok iyi hemen yazdım ona döner bana artık kadın bıkacak benden

İnşallah canım ya devlet hastanesi ama çok şükür hemşirem çok iyi hemen yazdım ona döner bana artık kadın bıkacak benden
Hiç bir şey olmaz heyecanlıyız beybişimiz olma ihtimali var nolucak ki cevap verseler

Hiç bir şey olmaz heyecanlıyız beybişimiz olma ihtimali var nolucak ki cevap verseler
İnşallah ya olsun da bu üçüncü nerdeyse tüp bebeğe gidecektik araya virüs girince doktorlar tatile girdi fırsat bu fırsat üçüncüyü de deneyelim dedik Allah korusun olmazsa 4. Yü de deneriz pes etmek yok olana kadar

Benim ilki klomenle oldu onu saymıyorum Kaç yumurtam vardı canım eşinin değerleri nasıl?

Benim ilki klomenle oldu onu saymıyorum Kaç yumurtam vardı canım eşinin değerleri nasıl?
Eşimin değerleri tüp bebek raporunu düzenlerken verdiğimiz testte iyi değildi ama aşılama günü çok iyidi yani hemşire öyle söyledi hatta ne yaptınız da bu kadar yükseldi 5 güne dedi
Benim sağ tarafta bir yumurtam vardı 12 mm 28 Ekim’de kontrole gittiğimde öyleydi ama aşılamaya kadar büyümüştür büyük ihtimalle aşılama günü bakılmadı yumurtalarıma canım onun için çok bilgim yok ama ilk kez ağrı hissettim rahim filmi çekilmiş biri olarak söylüyorum aynı rahim filmi çektiriyormuş gibi oldu inşallah bu kez tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…