- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Günden güne değişiyor gerçektenEşimin değerleri tüp bebek raporunu düzenlerken verdiğimiz testte iyi değildi ama aşılama günü çok iyidi yani hemşire öyle söyledi hatta ne yaptınız da bu kadar yükseldi 5 güne dedi
Benim sağ tarafta bir yumurtam vardı 12 mm 28 Ekim’de kontrole gittiğimde öyleydi ama aşılamaya kadar büyümüştür büyük ihtimalle aşılama günü bakılmadı yumurtalarıma canım onun için çok bilgim yok ama ilk kez ağrı hissettim rahim filmi çekilmiş biri olarak söylüyorum aynı rahim filmi çektiriyormuş gibi oldu inşallah bu kez tutar
İnşallah bu son olur hepimiz içinGünden güne değişiyor gerçektenbizim de 1 haftada 4 katına çıkarmıştık değerlerimizi ilk aşılamamda.inşallah Benim de çok ağrım oldu hala sürüyor
Neler neler yiyorumİnşallah bu son olur hepimiz için
ben kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum aklıma geldikçe
hayirli olsun. insallah tutar :=)Ben de pazartesi 2. aşılamamı oldum
Ya işte ne zaman büyüyecekleri belli olmuyor ki pıtırcıklarınhayirli olsun. insallah tutar :=)
benim bu ay yapilmayacakmis, yumurtlamam haftasonuna denk geldigi icin. koronadan dolayi haftasonlari kapaliymis..
Ay hadi İnşallahKardeşimin üçüncü denemede tuttu şimdi dünyalar taklısı bi kızı var inşallah sizinde tutar.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim umut oldunuz ama benim kahverengi lekelenmem var iki gündür hemşire normal dedi adet olacağım diye çok korkuyorumKardeşimin üçüncü denemede tuttu şimdi dünyalar taklısı bi kızı var inşallah sizinde tutar.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Pazartesiden bu güne adet olmaz ki :)) stres yapma lütfenÇok teşekkür ederim umut oldunuz ama benim kahverengi lekelenmem var iki gündür hemşire normal dedi adet olacağım diye çok korkuyorum
İnşallah olmazsınız hemşirede normal demiş moralinizi yüksek tutunÇok teşekkür ederim umut oldunuz ama benim kahverengi lekelenmem var iki gündür hemşire normal dedi adet olacağım diye çok korkuyorum
aynen, katiliyorum. 3 günde adet olunmaz ki. daha önce lekelenme olmadin mi? ilk günlerde normal oldugunu okudum bende. progestoron hormunundan oluyormus, fitil atiyor musun?Pazartesiden bu güne adet olmaz ki :)) stres yapma lütfen
aynen canim vardir bunda da bir hayir.. kafama takmiycam artik..Ya işte ne zaman büyüyecekleri belli olmuyor ki pıtırcıklarınbenim de pazartesi olmam gerekiyordu şehir dışında çalışıyorum doktorum mecburuz pazartesi yapıcaz dedi rapor verdi. Vardır her şeyde bir hayır. Çatlatma iğnesi vurup doğal dene mi dedi canım? İnşallah doğal olur.
Hahah eşinle uzakta mı yaşıyorsun canım eğer varsa imkanınız pazar günü deneyin bi telefon etsen ya belki çatlatmayı vur der :)?aynen canim vardir bunda da bir hayir.. kafama takmiycam artik..
pazar günü mutlaka iliskiye girin dedi ama bizde o is maalesef öyle kolay olmuyor. o yüzden tek carem asilama..
catlama ignesinden de hic bahasetmedi bende sormaya unuttum..
neyse bu ay sizden hayirli haberleri bekliyorum. bende önümüzdeki ay denerim sansimi :=) insallah yine haftasonuna denk gelmez *haha*
sizin isinizde zormus, git gel yaptir. insallah bu son olmustur, cektigin zorluklara degmistir.Hahah eşinle uzakta mı yaşıyorsun canım eğer varsa imkanınız pazar günü deneyin bi telefon etsen ya belki çatlatmayı vur der :)?
İnşallah denk gelmez haftasonuna benimki de hafta içine denk gelmesinben eşimden uzakta yaşıyorum yaptırıp işimin olduğu şehre gidiyorum. Bu sefer raporla hallettim ama bi dahakine zor
Aslında onun için de tedavi olabilirsiniz. Bebek istemeye başladıktan sonra mı oldusizin isinizde zormus, git gel yaptir. insallah bu son olmustur, cektigin zorluklara degmistir.
keske istedigimiz güne ayarlayabilseydik ama doganin kanunu iste
benim esim uzakta degil ama maalesef sertlesme sorunu varpiskolojik ama .. bazi günlerde oluyor. ama yumurtlamama gününe denk gelince herzmn olmuyor. ona bebek icin birlesmemiz gerektigini demeden haletmem lazim.
Fitil vermedi bi hap verdi ama duphaston adında ama cumartesi kullanmaya başla 2 Li dediaynen, katiliyorum. 3 günde adet olunmaz ki. daha önce lekelenme olmadin mi? ilk günlerde normal oldugunu okudum bende. progestoron hormunundan oluyormus, fitil atiyor musun?
Düşünmemeye çalışıyorımmPazartesiden bu güne adet olmaz ki :)) stres yapma lütfen
ilaclari pek bilmem ama sanirim senin haplarda progestoron hormunu icin, yani lekelenme ondan oluyordur... icini ferah tut :=)Fitil vermedi bi hap verdi ama duphaston adında ama cumartesi kullanmaya başla 2 Li dedi
hemen hemen o döneme denk geldi. doktorlar piskolojik diyorlar. ibrahim saracoglunun kereviz ve maydanoz kürü vardi onu denedik, iyi geldi cok sükür ama tamamen düzelmediAslında onun için de tedavi olabilirsiniz. Bebek istemeye başladıktan sonra mı oldu
İnşallah tez zamanda bir bebeğiniz olur size neşe olur kafanız rahatlar musmutlu olursunuzhemen hemen o döneme denk geldi. doktorlar piskolojik diyorlar. ibrahim saracoglunun kereviz ve maydanoz kürü vardi onu denedik, iyi geldi cok sükür ama tamamen düzelmedi
amin canim allah razi olsun.. güzel dileklerin icin tesekkür ederim.İnşallah tez zamanda bir bebeğiniz olur size neşe olur kafanız rahatlar musmutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?