Aşılama 3. aşılamam inşallah son olur 🤲🏻

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günden güne değişiyor gerçekten bizim de 1 haftada 4 katına çıkarmıştık değerlerimizi ilk aşılamamda.inşallah Benim de çok ağrım oldu hala sürüyor

Günden güne değişiyor gerçekten bizim de 1 haftada 4 katına çıkarmıştık değerlerimizi ilk aşılamamda.inşallah Benim de çok ağrım oldu hala sürüyor
İnşallah bu son olur hepimiz için
ben kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum aklıma geldikçe

hayirli olsun. insallah tutar :=)

benim bu ay yapilmayacakmis, yumurtlamam haftasonuna denk geldigi icin. koronadan dolayi haftasonlari kapaliymis..
Ya işte ne zaman büyüyecekleri belli olmuyor ki pıtırcıkların benim de pazartesi olmam gerekiyordu şehir dışında çalışıyorum doktorum mecburuz pazartesi yapıcaz dedi rapor verdi. Vardır her şeyde bir hayır. Çatlatma iğnesi vurup doğal dene mi dedi canım? İnşallah doğal olur.
Kardeşimin üçüncü denemede tuttu şimdi dünyalar taklısı bi kızı var inşallah sizinde tutar.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ay hadi İnşallah Amin, sen de yavrunu sağlıkla kucakla inşallah

Kardeşimin üçüncü denemede tuttu şimdi dünyalar taklısı bi kızı var inşallah sizinde tutar.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim umut oldunuz ama benim kahverengi lekelenmem var iki gündür hemşire normal dedi adet olacağım diye çok korkuyorum

aynen canim vardir bunda da bir hayir.. kafama takmiycam artik..
pazar günü mutlaka iliskiye girin dedi ama bizde o is maalesef öyle kolay olmuyor. o yüzden tek carem asilama..
catlama ignesinden de hic bahasetmedi bende sormaya unuttum..

neyse bu ay sizden hayirli haberleri bekliyorum. bende önümüzdeki ay denerim sansimi :=) insallah yine haftasonuna denk gelmez *haha*

Hahah eşinle uzakta mı yaşıyorsun canım eğer varsa imkanınız pazar günü deneyin bi telefon etsen ya belki çatlatmayı vur der :)?
İnşallah denk gelmez haftasonuna benimki de hafta içine denk gelmesin ben eşimden uzakta yaşıyorum yaptırıp işimin olduğu şehre gidiyorum. Bu sefer raporla hallettim ama bi dahakine zor

sizin isinizde zormus, git gel yaptir. insallah bu son olmustur, cektigin zorluklara degmistir.
keske istedigimiz güne ayarlayabilseydik ama doganin kanunu iste

benim esim uzakta degil ama maalesef sertlesme sorunu var piskolojik ama .. bazi günlerde oluyor. ama yumurtlamama gününe denk gelince herzmn olmuyor. ona bebek icin birlesmemiz gerektigini demeden haletmem lazim.

Aslında onun için de tedavi olabilirsiniz. Bebek istemeye başladıktan sonra mı oldu

aynen, katiliyorum. 3 günde adet olunmaz ki. daha önce lekelenme olmadin mi? ilk günlerde normal oldugunu okudum bende. progestoron hormunundan oluyormus, fitil atiyor musun?
Fitil vermedi bi hap verdi ama duphaston adında ama cumartesi kullanmaya başla 2 Li dedi

hemen hemen o döneme denk geldi. doktorlar piskolojik diyorlar. ibrahim saracoglunun kereviz ve maydanoz kürü vardi onu denedik, iyi geldi cok sükür ama tamamen düzelmedi
İnşallah tez zamanda bir bebeğiniz olur size neşe olur kafanız rahatlar musmutlu olursunuz

İnşallah tez zamanda bir bebeğiniz olur size neşe olur kafanız rahatlar musmutlu olursunuz
amin canim allah razi olsun.. güzel dileklerin icin tesekkür ederim.. insallah rabbim sanada ve isteyen herkese nasip eder. kimsenin kucagi bos kalmasin..bebisler hepinizin evine nese, mutluluk ve bereket getirsin insallah !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…