Başlarım senin arabana de. Verme hicbisey altınlar senin hakkın zaten altınlarını al senin hicbiseyini istemiyorum de. Seni istemeyen birini isteme. Ne diye evlendiniz acaba . Sözüm sana değil soğudum diyen eşine 3 ayda nasıl soğur bi insan bunu sorgulamak gerekHaziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Üstelik kendi fikride yok babası bosanin demis boşancakmisBaşlarım senin arabana de. Verme hicbisey altınlar senin hakkın zaten altınlarını al senin hicbiseyini istemiyorum de. Seni istemeyen birini isteme. Ne diye evlendiniz acaba . Sözüm sana değil soğudum diyen eşine 3 ayda nasıl soğur bi insan bunu sorgulamak gerek
Babasına neymiş evlilik bu kavgada olur üzüntüden mutlulukta önemli olan her zor gunu atlatmak degilmidir esin seni seviyorsa baba karsima ben hallederim diyebilirdi oturup.bi konuşabildiniz mi acaba esinizleÜstelik kendi fikride yok babası bosanin demis boşancakmis
Kendisiyle iletişime gecemiyorum evi su basmış gider tikanmis onun için.msj attım dönmedi bana herşeye babası giriyor demekki bitirmiş beni istemeyeni bn hiç istememBabasına neymiş evlilik bu kavgada olur üzüntüden mutlulukta önemli olan her zor gunu atlatmak degilmidir esin seni seviyorsa baba karsima ben hallederim diyebilirdi oturup.bi konuşabildiniz mi acaba esinizle
Canim 500 bine seat leon marka araba aldık.aranin 400 bini bizden takılan altınlardan çoğu bizden bizde altınları istedik beyefendi arabayı satıp borcu kapatıp kalanını paylaşcakmisiz çok uyanikMune konu yanlış yerde.
Araba meselesini tam anlayamadım. İyi bir avukatınız vardır umarım, bunların derdi para olmuş.
Görücü usulü 7 ay nisanli kaldık tam seytanmisSeverek mi tanıştınız yoksa görücü usulü mü ?
Asla dönmem her kavgada boşanmak istiyordu davayı acamadi neden g*tü yemediİşin açığı asalak bir adam var ortada donmeyin.
Bir mok verme burnundan getir.Haziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Zaten sevmeden evlenmisBaşlarım senin arabana de. Verme hicbisey altınlar senin hakkın zaten altınlarını al senin hicbiseyini istemiyorum de. Seni istemeyen birini isteme. Ne diye evlendiniz acaba . Sözüm sana değil soğudum diyen eşine 3 ayda nasıl soğur bi insan bunu sorgulamak gerek
Bir mok verme burnundan getir.
Beni bırakıp gitti eve gidincede bn düzeltmeye çalıştım evden kovdu beni 2 kuruş asgari ücret maas almışım bunlari hiç unutamıyorum zaten cektircem
Asla donmemİşin açığı asalak bir adam var ortada donmeyin.
Görücü usulü 7 ay nisanli kaldık tam seytanmis
Evet dinlemedim herşey belliymiş resmen.zoraki evlenmiş bnmleKonu yanlış yerde.Mune
Bu arada sen de bizi hiç dinlemedin evlenirken. Her şey belliydi. Lades yaptın.
Evet dinlemedim herşey belliymiş resmen.zoraki evlenmiş bnmle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?