Aynen herkez anasının evine gitsin dedi ışığı söndürdü fln çık git demedide yaptığı kovmak oluyorAa bir de geri döndüğünde seni kovdu mu????
Esinin ailesi bozmus sizin isi artik ne islerine gelmediyse ...Haziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Eve gidince doldurdular onu aynenEsinin ailesi bozmus sizin isi artik ne islerine gelmediyse ...
32 mi yaşınız konudan bağımsızAynen herkez anasının evine gitsin dedi ışığı söndürdü fln çık git demedide yaptığı kovmak oluyor
33 yasim32 mi yaşınız konudan bağımsız
Bnce nisanliyken eve para veriyordu o gidince para kesildi ya parasından yararlanmak icindirEsinin ailesi bozmus sizin isi artik ne islerine gelmediyse ...
Haziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Amacı pürüzsüz boşanmak .Haziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
E kayınbaban aldığın maaşa , eve vereceğin paraya yorum yapıyordu, her şey o kadar netti ki ,paragöz olduklari, ticari arzularla evlenecekleri, adamın seni umursamadığıEvet dinlemedim herşey belliymiş resmen.zoraki evlenmiş bnmle
Şimdi benim düğün olmadan ayrıldım.Birsey talep etmedim.Ayrilir ayrılmaz kv evi boşalticaz.Cabuk gelin diye mesaj attı sürekli.Nisanda taktiği yüzüğe kadar istedi verdim.Evime gittim.Anahtar onda deliye döndüm.Haziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Düğünden sonra kanunen ve dinen kadının hakkı takılan altın mehir vs.Bunu istemeye hakları yok.Banada ortak yaptilar.Bizde ortak olur dediler.Kavga ettik.Dugunun olduğu için sana takılan altınları al.Cinsel ilişki olduysa aynı evde yasadiysaniz mehirini de iste.Anlasma maddesine altinlarimi istiyorum yaz.Yazmazsa anlaşmalı boşanma çekişmeli dava aç.Şimdi benim düğün olmadan ayrıldım.Birsey talep etmedim.Ayrilir ayrılmaz kv evi boşalticaz.Cabuk gelin diye mesaj attı sürekli.Nisanda taktiği yüzüğe kadar istedi verdim.Evime gittim.Anahtar onda deliye döndüm.
Görücü usulü 7 ay nisanli kaldık tam seytanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?