3 ay oldu esimle.bosaniyoruz

Esinin ailesi bozmus sizin isi artik ne islerine gelmediyse ...

Böyle ruh hastası adamlar evlenip milletin başını yakmasın. Sizin adınıza üzüldüm gerekirse çekişmeliye gitsin hakkınızı yedirmeyin.

Evlenme demiştik kaç kere dinlemedin. Neyse ki zararın neresinden dönersen kârdır

Amacı pürüzsüz boşanmak .

Anlaşmaya yanaşmayın. Çekişmeli olarak kazanırsınız bence haklarınızı. Altınlarınızı güncel tutardan kaç gram ise ödesin. Arabanın yarısının ederi neyse o da sizin. Hadi bakalım.

Sanırım siz bi ihtimal de olsa işi zora sokup evliliğini kurtarma çabası mı var acaba diye mi soruyorsunuz bize, amacı ne diye

Maddi manevi yüklü tazminatlar ve nafaka isteyin her şeyi isteyin fazla fazla isteyin ki onlar da sizin öncesinde uygun bulduğunuza anlaşma protokolüne razı gelsinler diyeceğim ama açtınız sanırım davanızı umarım kusur oranı yükseltilmiş bir dilekçedir .
1 yıl dolmadan nasıl anlaşmalı boşanacaksınız bu arada

Böyle erkeklere uyuz oluyorum. Ben boşanırken benimki de öyleydi. Boşanmak bedava ya öyle sanıyor biz enayiyiz. Aileler isteyince herşey oluyor sanki baba lafına bakıp hareket eden adamdan koca olmaz canım. Dava açmakla en iyisini yaptın. Anlaşma teklifi ederken kendi hayrını düşünür böyleleri. Benimki de hakkım olan altını vermek istemiyordu. Bende iyi sen bilirsin bunca kusur ile (darp var, cinsel kusur var) tazminat alırım zaten fazla fazla demiştim. Gidip başka avukatlara danışmış davayı kaybedersin çok fazlası çıkar cebinden demiş. Anlaşma telif etti sonra tekrar altını vereceğini söyledi nafaka da ödemeyi kabul etti bende boşadım. Sende kazanırsın yani inanıyorum. Böyle pisliklere de müstehak. Öyle istedikleri gibi boşanılır sanıyor cahiller

Evet dinlemedim herşey belliymiş resmen.zoraki evlenmiş bnmle
E kayınbaban aldığın maaşa , eve vereceğin paraya yorum yapıyordu, her şey o kadar netti ki ,paragöz olduklari, ticari arzularla evlenecekleri, adamın seni umursamadığı
"Bir kere nişan attım daha atamam", dedin sırf bu yüzden evlendin.
Toplum baskısı bir kişinin daha başını yaktı

Şimdi benim düğün olmadan ayrıldım.Birsey talep etmedim.Ayrilir ayrılmaz kv evi boşalticaz.Cabuk gelin diye mesaj attı sürekli.Nisanda taktiği yüzüğe kadar istedi verdim.Evime gittim.Anahtar onda deliye döndüm.

Düğünden sonra kanunen ve dinen kadının hakkı takılan altın mehir vs.Bunu istemeye hakları yok.Banada ortak yaptilar.Bizde ortak olur dediler.Kavga ettik.Dugunun olduğu için sana takılan altınları al.Cinsel ilişki olduysa aynı evde yasadiysaniz mehirini de iste.Anlasma maddesine altinlarimi istiyorum yaz.Yazmazsa anlaşmalı boşanma çekişmeli dava aç.

Neden kavga etmistiniz? Tek bir kavgada sana bosanalimmi dedi? Yani konuyu hic acmamissin…. Senden kaynaklaniyor olabilirmi bu bosanma isi?

Aaah ah sana nişanlıyken ayrıl dedik ayrıldıktan sonra barışma dedik dinlemedin evlendin şimdi boşanıyorsun… çok önceden belliydi adamın ailesinin ağzına baktığı onlara bakıp sana demediği kalmadı kırdı döktü şimdi bu sürpriz mi oldu senin için? Geçmişe bir sünger çek iki tatlı söz söylerse barışma bu kez, altınlar da senin hakkın sakın verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…