3 ay oldu esimle.bosaniyoruz

Çekişmeli boşan bence anlaşmalıda belliki hakkınızı vermeyecek arabayı vermeyi kabul ediyorsa anlaşmalı boşanırdım ben olsam etmiyorsa hayır.
 
Bu nasıl bir baba? Ne karışıyormuş gerizekali? Valla benim kayınbabam boşanın diye oğlunun aklına girse bir dakika durmam herkesin ağzına eder çıkar giderim o evden, bir kuruşda paylaşmam.

Ya tartıştığınız konu gerçekten kabul edilecek türden bir şey değil, yada eski eşin dahil bütün ailesi ruh hastası piskopat. Kaç kurtul
 
Merhaba,

Ailesi bu kadar olaya dahil olduysa bu saatten sonra eşiniz ile aranız düzelse bile ailesi yüzünden devam etmez.
Erkek aileleri biraz daha vurdum duymaz oluyorlar. Şimdiden giden yuvaya değil paraya yanıyorlar.

Dik durun, her şey sizin için güzel olsun inşallah.
 
Amacı mı ne? Sence ne? En kolay nasıl sıyrılırım derdindeler ailecek, gizlemiyorlar da zaten bunu. Gel barışalım, devam edelim dese gideceksin, en kötü olan kısım bu bence. Sen de sal artık. Ver bi avukata, hakların ne ise mutlaka al, sonra da kurtul gitsin.
 
Hem dediğiniz gibi hiç kendi fikri yokki böyle nasıl olcak
 
Ne geri dönmedi o açmadı bn açtım davayi bosaniyoruz
 
Anlaşmalı bosananazsinizki. Mecburen çekişmeli olacak. Bir sene içinde anlaşmalı boşanma davalarını otomatik reddediyor hakimler.
 
yorumları okumadım söyleyen var mı bilmiyorum ama
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanılmıyor diye biliyorum
biran önce davayı aç araba ev ne varsa da tedbir koydur satmasın
Araba var tedbir koydurduk satamaz çekişmeli olur mutlaka
 
Çekişmeli boşan bence anlaşmalıda belliki hakkınızı vermeyecek arabayı vermeyi kabul ediyorsa anlaşmalı boşanırdım ben olsam etmiyorsa hayır.
Arabayı vermeyi kabul etmedi satıp borcunu kapatcakmis geri kalanını paylaşcakmisiz biz kabul etmedik tedbir kaldırıp saticakta parayı vercek mi
 
Aynen dediğin gibi manyaklar kurtuldum aldıklarımi Alicam benim namusumu 2 paralık etti
 
Böyle ruh hastası adamlar evlenip milletin başını yakmasın. Sizin adınıza üzüldüm gerekirse çekişmeliye gitsin hakkınızı yedirmeyin.
bir ay bekledim dava açmadi bn actim anlaşmalı olmazsa çekişmeliye gidicek mecbur
 
Neden namusunuz 2 paralık olsun boşanmak ayıp mı?
Bir kadın olarak bu düşünce tarzınızı değiştirin lütfen.. Altın çamura bulandı diye değerini kaybetmez.
Şu anlamda dedim beni bırakıp gitti uğraşmaya tenezzül etmedi yaptığı çok yanlis
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…