3 ay oldu esimle.bosaniyoruz

Çekişmeli boşan bence anlaşmalıda belliki hakkınızı vermeyecek arabayı vermeyi kabul ediyorsa anlaşmalı boşanırdım ben olsam etmiyorsa hayır.
Arabayı vermiyor üstüne benim ceyizlerimi aldılar bide kendilerinin olmayan şeyleri istiyorlar

Bnden sakladıgi bir sürü şey var engelliymis alkol var madde kullandigini.soylediler

Madde kullandığı bilmiyordum

Kiz delirip altınlarını verme sakın. Bosandim tecrübeliyim. Altında adamin hakkı zerre kadar bile YOK. evini terketme , gidecekse o gitsin , eşya vs hakim karar vermeden maddi olan hicbirseyi paylaşma. Haklarından vaz geçme. Düğün video ,foto, banka dekontu , eşyaların faturası vs herseyi topla sakla . Farkettirme sakin

Babasıyla mı evliydin ? Kararı neden babası veriyor ? Konuları neden babası konuşuyor ? Eşinizin akli kabileyeti yetersiz mi ?

Düğün videosu aldım üzerime yürüdü beni evden kovdu çıktım halimede kovdugunu soylucem insanlar almadıkları şeylere biz aldık diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…