3 ay oldu esimle.bosaniyoruz

Konu çok garip geldi sizi istemiyorsa niye evlenmiş 3 aylık evlilikte gözünüzün içine bakması lazım zorla mı evlendi sizle.
Zaten çok sinirli üstüme yurudu sehpa kırdı hastalığı varmis yeni öğrendim

@Mune konu yanlış yerde.

Araba meselesini tam anlayamadım. İyi bir avukatınız vardır umarım, bunların derdi para olmuş.
Para için kendini satar para vermemek için dilekçeye ilişki sayısını yazmış bu kadar düşük

Böyle ruh hastası adamlar evlenip milletin başını yakmasın. Sizin adınıza üzüldüm gerekirse çekişmeliye gitsin hakkınızı yedirmeyin.
Tek ruh hastası olsa iyi hastalığı varmis bnden saklamış

Ztn hastaymış engelli raporu varmış bana kakalamislar

Babasına neymiş evlilik bu kavgada olur üzüntüden mutlulukta önemli olan her zor gunu atlatmak degilmidir esin seni seviyorsa baba karsima ben hallederim diyebilirdi oturup.bi konuşabildiniz mi acaba esinizlyok

Bnden soguduginu söyledi elimi fln itti bnde eşyamı alıp ciktim 3 aydır da aramıyor oyuncak etti bnde davami açtım bosucam onu

yorumları okumadım söyleyen var mı bilmiyorum ama
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanılmıyor diye biliyorum
biran önce davayı aç araba ev ne varsa da tedbir koydur satmasın
Araba var tek tedbir koydurduk

Ztn hastaymış engelli raporu varmış bana kakalamislar
Kakalamışlar derken bir sürü şey gördünüz yine evlendiniz bu rahatsızlığını söylese aaa evlenmem mi diyecektiniz?
Her şeyden bağımsız hastaymış kakalamışlar falan demek okuyan insanları etkileyebilir.
Sizin derdiniz rahatsızlığını saklaması değil zaten evlenilmeyecek insan olduğunu size fazlasıyla kanıtlamıştı yine de evlendiniz.
Size baya saklamadan gösterdi kişilik özelliklerini aslında onları neden görmek istemediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…