Zaten çok sinirli üstüme yurudu sehpa kırdı hastalığı varmis yeni öğrendimKonu çok garip geldi sizi istemiyorsa niye evlenmiş 3 aylık evlilikte gözünüzün içine bakması lazım zorla mı evlendi sizle.
Para için kendini satar para vermemek için dilekçeye ilişki sayısını yazmış bu kadar düşük@Mune konu yanlış yerde.
Araba meselesini tam anlayamadım. İyi bir avukatınız vardır umarım, bunların derdi para olmuş.
Tek ruh hastası olsa iyi hastalığı varmis bnden saklamışBöyle ruh hastası adamlar evlenip milletin başını yakmasın. Sizin adınıza üzüldüm gerekirse çekişmeliye gitsin hakkınızı yedirmeyin.
Ztn hastaymış engelli raporu varmış bana kakalamislarBu nasıl bir baba? Ne karışıyormuş gerizekali? Valla benim kayınbabam boşanın diye oğlunun aklına girse bir dakika durmam herkesin ağzına eder çıkar giderim o evden, bir kuruşda paylaşmam.
Ya tartıştığınız konu gerçekten kabul edilecek türden bir şey değil, yada eski eşin dahil bütün ailesi ruh hastası piskopat. Kaç kurtul
Ozmnda kadar çocuk olur başıma bela alırımTamam işte anlaşsanız bile 1 yılın dolmasını beklersiniz
Hareketleri gorseydin bnden sogumus elimi fln itti bnde eşyamı aldım ciktimSonra eve gittim konuşmak için babası bosanin demis bnden sogumus istemiyormuş
Babasına neymiş evlilik bu kavgada olur üzüntüden mutlulukta önemli olan her zor gunu atlatmak degilmidir esin seni seviyorsa baba karsima ben hallederim diyebilirdi oturup.bi konuşabildiniz mi acaba esinizlyok
Çok haklısınız bide hastalığı varmis bnden saklamisEvlenme demiştik kaç kere dinlemedin. Neyse ki zararın neresinden dönersen kârdır
Araba var tek tedbir koydurdukyorumları okumadım söyleyen var mı bilmiyorum ama
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanılmıyor diye biliyorum
biran önce davayı aç araba ev ne varsa da tedbir koydur satmasın
Yari yolda bırakıp gittiIki paralık olacak bi şey yok, boşanan insanlar iki paralık olmuyor. En az hasarla sıyrılıp kurtulmaya bak sen de artık.
Neymis hastaligi?Çok haklısınız bide hastalığı varmis bnden saklamis
Beyin damarlarında tıkanıklık varmis isede raporla girmisNeymis hastaligi?
Neymiş hastalığı?Çok haklısınız bide hastalığı varmis bnden saklamis
Beyin damarlarında tıkanıklık varmisNeymiş hastalığı?
Köylerinden birini aradım öğle ogrendimNerden öğrendiniz hastalığını
Kakalamışlar derken bir sürü şey gördünüz yine evlendiniz bu rahatsızlığını söylese aaa evlenmem mi diyecektiniz?Ztn hastaymış engelli raporu varmış bana kakalamislar
Bu durumu mahkemeye bildirip tazminat alabiliyor musunuz peki?Köylerinden birini aradım öğle ogrendim
Alınır ama raporu bulman lazimBu durumu mahkemeye bildirip tazminat alabiliyor musunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?