3 ay oldu esimle.bosaniyoruz

Yari yolda bırakıp gitti
Durup durup konuyu hortlatmak için alakasız alıntılar yapıp cevaplar veriyorsun. Ne yarı yolu Allah aşkına, siz birlikte bi yola girmediniz ki hiç; sevgisiz, saygısız, zoraki ve tüm çirkinliklere rağmen yapılan bi evlilikti. "Biz demiştik" demek istemiyorum artık ama zorluyorsun insanları. Evet, kötü şeyler yaşıyorsundur muhakkak ama böyle dramatize etmen de komik oluyor, zira, yine söylüyorum, zaten belliydi en başından, şoka girecek bi durum yok.

Şoka girmek derken hastalığı ve madde bağımlısı olmasından bahsediyorum

Onceki konuları bilmiyorum ama adamin engeli zihinsel mi? Öyleyse avukatiniza ailesi yonetiyor engelli, herseye karışıyorlar arabayi da altinlarla aldik şu kadar altinim vardi sattik diye video/fotoğraf ile kanitlayin yani boyle oturup gunlerce uzerine konusabiliriz de sonuçta eylemler size kazandirir.
Ne yapmayi düşünüyorsunuz?

Avukata da para vermek istemiyormuş hee.yaa bunlar nasıl insanlar? İnsanın eşi, ailesi, çoluğu çocuğu olmadıktan sonra o paralar ne hata yarayarak.gelmiş zaten bilmem kaç yaşına.dubaide kadınlarla gününü gün mü edecekmiş.bazi insanları anlamak gerçekten mümkün değil

Bn cozemedim cozulcek gibi değil

Sağol cnm

Boşaniyorum dava mi açtım diyorum.sen ne diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…