- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Üç aydır hiç haber almadım ondan ortak arkadaşımız yoktu. Ama ben de aramadım mesaj atmadım.Aşk acısı zordur
Yapılacak en mantıklı şey hiçbir şekilde irtibata geçmemek ama malesef pek başaramıyoruz bunu. Hiç haber alacagınız yer yok mu?
Zaten çalışmaya başladım bomboş değilim ama yine aklımda işteSürekli kontrol edip durma sosyalleş biraz yeni aktivitelere katıl.. aklına bile getirmemeye çalış kısa sürede unutursun umarım..
O benim gibisini bulamaz pişman olur diyodum ama tık yok, sanki ben bulamicam onun gibisini gibi geliyor :)Eger nasipse olurdu canim. kendini uzme. anliyorum seni onun yerine birini koyamayacak gibi oluyorsun ama karsina daha iyileri cikacaktir emin ol :)
Zaten her yerden sildim haber alamıyorum ondan. Ama kalpten silinmeyince hepsi boşaAcı çekmemenin yolu onu hayatından tamamen (sosyal medya hesaplarından, çevrenden, telefonundan, kalbinden, vs vs vs ) silip atmak. Yoksa 3 ay değil 3 yıl daha acı çekersin..Ayrıca ayrıldıysanız neden arasın ki? Hayat devam ediyor, senin için de öyle.. Aramaması sevio sevmemesi anlamına gelmez bence.. Ayrılmışsın geçmiş bitmiş
Alıştığımı zannediyordum görümce kötü oldum. Ama merak ediyor insan işteŞuan yapmamanız gereken tek şey onun fotoğraflarına bakmak, bu size acıdan başka hiçbir şey vermez,belki hiçbir zaman unutmazsınız ama alışırsınız en azından
Şimdi şunu kabullenmek gerekir: adamın aklında yoksunuz. Olsaydınız, ayrılık olmazdı. Ya da 3 aydır bir gelişme olurdu.Üç aydır hiç haber almadım ondan ortak arkadaşımız yoktu. Ama ben de aramadım mesaj atmadım.
Haklısınız ama şunu da unutmayın hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler ordan biliyorum, insan bazen acı çekmeye de alışıyorAlıştığımı zannediyordum görümce kötü oldum. Ama merak ediyor insan işte
O benim gibisini bulamaz pişman olur diyodum ama tık yok, sanki ben bulamicam onun gibisini gibi geliyor :)
Benden başkasıyla olamaz kafasıyla ayrıldıysanız yanlış yapmışsınız zaten, öyle böyle en haketmeyenler bile bir bakıyorsunuz mutlu. Bu dünyanın dengesine,düzenine akıl sır ermez o yüzden bunları düşünmeyin.Eski sevgiliniz iyi bir insan, iyi bir arkadaş,iyi bir evlat vs olabilir ama sizin için iyi bir sevgili değilmiş ki ayrılmışsınız. Çok yakışıklı da olsa demekki üzülmüşsünüz. Söyleyin şimdi kaşına gözüne bakıp gönlünüzü doyurabilir misiniz? Hem ayrıldıktan sonra insan iyi hatıraları maalesef daha çok anımsar, lütfen size yaptığı hataları anımsayın, neden ayrıldığınızı anımsayın.O benim gibisini bulamaz pişman olur diyodum ama tık yok, sanki ben bulamicam onun gibisini gibi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?