3 ay oldu

O sevmemiş ki, aramamış...

Ben ayrılmadım o bitirdi

Sevmese 1 bucuk sene cıkmazdık değil mi??
Böyle bi yorum gelmese şaşardım. Şuan sevmiyor olabilir zamanında sevdi.
Tamam zamanında sevmiş sonra da içinde bitirmiş o zaman.
Ben sizin için söylüyorum. Oturup karalar bağlayınca kimse geri dönmüyor. ( Belki geri dönmesini beklemiyorsunuz)
Fakat fotoğrafına baktıkça da içinizdeki hisler bitmeyecek, acınız ya da sıkıntınız her nasıl adlandırıyorsanız geçmeyecek.
Acıyı sürdüren insanın kendisidir.
Çok ciddiyim.

Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz. Demek ki anlaşamadınız ve ayrıldınız, tekrar barışsanız adamın kafasına saksı düşmedikçe tekrar anlaşamayacak ve ayrılacaksınız. Bazı şeylerin baştan bitmesi daha iyidir. Sevgilisi diyelim ki var, sizin de olmayacağı ne malum. Belki karşınıza ondan çok çok daha iyi birisi çıkacak. Hayatınızda bu kişi yokken "Hayatıma biri girecek ve onu çok seveceğim" diye düşünmüyordunuz değil mi? Yine çok sevecek ve sevileceksiniz belki. Geçmişe takılı kalırsanız yerinizde sayarsınız. Önünüze bakın, hayatınıza gireceği varsa girer ama bu şekilde kendinize eziyet etmenin size yararı dokunmaz.

O mu terk etti? Hiç sen mesaj Attın mı bittikten sonra?

Üç aydır hiç haber almadım ondan ortak arkadaşımız yoktu. Ama ben de aramadım mesaj atmadım.

Anlamadım belki sevgilisi vardır diyodrum okumuyor musunuz

Ben ayrılmadım o bitirdi

Sevmese 1 bucuk sene cıkmazdık değil mi??
Böyle bi yorum gelmese şaşardım. Şuan sevmiyor olabilir zamanında sevdi.

Neler oluyor

Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…