3 ay oldu

WhatsApp'tan ekleyip bakmayın, bunu söylemek kolay ama size yapmak zordur. Ama emin olun onun halkında ne kadar çok şey bilirseniz, onu ne kadar takip ederseniz (profil fotoğrafını, WhatsApp durumunu, sosyal medya hesabı paylaşımlarını) kendinize zarar verirsiniz. Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve onun hakkında hiçbir şey bilmeyin, hangi fotoğrafı koyduğunu size eskiden, ne yazdığını, ne zaman online olduğunu, hiçbir şeyi. İnanın unutacaksınız ve karşınıza biri çıkacak.

7 yilllik birliktelik icerisinde bazen aramiza mesafe koyardik ama hep o ilk mesafeyi kaldiran olmustu. Sonra baktim yöneticilik yaptigi yerden sevgilisi olmayan kalmamis. Son bir yildir ayri sehirlerdeydik. Gittim yanina; Net kisa bir konusma yaptim ayrildim, bana ulasacagi her yolu kapattim. Aileleirimiz hala görüsüyor ben görüsmüyorum. . Bildigim yeni bir sevgilisinin olusu (Kadin beni taniyor onunda midesi saglammis)ve "o bensiz yapamaz birsekilde benimle iletisime gecer, " dedigidir. Facebook da benim calisanlarimdan bir iki kisiyi eklemis. Onlardan benden haber almaya calismis, engellettirdim. Arada yaklasik iki yil gecmis ; ASLA onunla bir daha selamlasmayacagimi da biliyorum ama sanki bilinmedik birsekilde bir mucize olacak, adam yeni bastan donatima sahip olacak sanki gelecek , onu bekliyormusum gibi bilincaltimda onunla devam ediyorum. Kendime öz saygimi tartisiyorum. Sanki mantikla seviyoruz mantikla cözecekmisiz gibi akil verenlerin hayatlarinda asik olmadiklarini düsünüyorum. Baktim ona yogunlasiyor düsüncelerim; ayrilma nedenimi hatirliyorum öfkeden onu düsünmeye firsat kalmiyor ama cözüm bumu bilmiyorum iki yildir kendimle oynadigim tiyatro bu, iki yil gectigini yazarken animsadim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…