asla karışmaz annem.. çok değişik bi kadındır.. ben yazmazdım buraya da daralm artk bunaldm.. bugun aksamdan sabaha kadar kadın secdede dua etti onlara.. çünkü onlar mutsuz olunca bizde mutsuz oluyoruz üzülüyoruz mutlu olsunlar.. ama istemiyor ayrı eve çıkmak evet abim pasif aslında değildi ama yüz göz olundu maalesef saygı kalmadı edilmeyen küfürler kalmadı lackalastılar çok fazla.. keske aynı evde olsanız bide o adam aynı yataga giriyor.. seviyorda ama şöyle de bi durum var mesela esler kavga edince birinin bi hava alması lazm dimi bi sakinlesmesi lazm abim biraz yürümek ister kitler kapıya üstüne öyle bi kadın.. aslında bi rapor alsak alabilsek.. belki çocuklarda bizde kalır.. çocukları da ruh hastası yetiştircek yoksa.. evimiz dubleks asla asağı inmez artık.. çocukları da yollamaz asagıya yollarsa da dayak yerler bu kadar basit..
Bu nedit ya cekilir mi bu insan nasil cocuklarin yüzünü gostermez nahkeme karari ile haftada gorebilir yazik o covuklata kavga dövüş icinde nasil huzurlu mutlu bi birey olacaklar bazi evlilikleri bitirmek daha hayırlı Allah islah etsin bedduasi dan da korkmayin kabul olmaz zaten
3 ay sonra düğünüm var fakat heyecan zevk tad yaşayamıyorum.. asla nişanlımla alakalı değil.. ailesiyle veya ailemle alakalı da değil.. sorun abimin eşi.. Rabbım hiç kimsenin basına vermesin.. secdelere yatıp beddualar etmeler.. Allahın isimleriyle kahrolun demeler.. Sureleri bağıra bağıra okuyup beddualar etmeler.. sorun kocasıyla ama beraber oturduğumuz için bızede yansıyo malesef.. Nişanlımla beni çok kıskanıyo Artk gelme gözleri kötü nazara geliriz dedim.. çok iğrenc bi kadın ve üstelik lohusa.. lohusalıktan kaynaklı değil fakat davranışları ezelinden böyleydi.. bi ara çok iyi oldu bebek yaptılar maalesef daha da çirkeflesti.. Evi ayırmak istiyor fakat abım asla istemiyor.. abimin iyi bi işi var.. para da kazanıyo fakat işi bırakmasını ve babasıyla beraber kağıt toplamasını istiyor.. adam da napcağnı sasırdı bunaldı iyice evde olsa problem olmasa gene problem.. sadece kavga ederek anlaşmayı biliyo asla konusamaz.. Vesselam evde onlarn kavgasından bunaldıgm için içimdeki heyecanı yaşayamıyorum.. bunaldm çok bunaldm.. annecim desen gercekten iyi bir kaynanadır.. sezeryandı doğum yaptı kendı annesi kalmadıda yanında annem kaldı altını dahı bezledi asla iş yaptırtmaz evde peşinde döneler durur garibim napsın kocasıyla iyi olsunlar diye.. ama anneme de beddualar El gahhar isminle kahret Allahım onları demeler.. Anlatırken Dahi elim ayağım titriyo inanın ki çok zor.. Allah düşmanıma dahi vermesn böyle bi kadını başa.. kadın var rezil eder kadın var vezir eder diye gercekten boşa dememişler atalarımız çok bunaldm ablalarm.. Boşanamıyor da abim çocukların kokusuna hasret bırakır çünkü biliyor.. gerci diyoda zaten.. hasret bırakırım seni diye.. dövse olmuyo sevse olmuyo nolcak böyle.. Aklımda Evde kalcak evlenince napcam bilmiyorum.. dayanamıyoruz artık geceleri sabahlara kadar bağırmalar küfürler etmeler susmuyor kadın.. sadece konusuyor küfrediyor beddua ediyor.. gercekten bişey yapmıyoruz yediği önünde yemediği arkasnda kocası parasını verir git gez toz ne girerken soyler ne cıkarken.. aksam yemeklerine götürür.. ama yok olmuyo gene huzursuzluk gene huzurluk.. seni seviyorum der kavga ederler.. çok seviyorum niye demedn diyeçok mutsuzum ben ve ailem çok mutsuzuz.. bir kadın herseyimizi dengemizi hayatımızı mahvetti
yani abin göz göre göre ailesine o kadını çekmesi için niye diretiyor ki??
ayrı eve çıkarsa belki düzelir annenin de kafası rahat eder evlendiğinde de senin..
hayır yani yarın birgün evlendiğinde sen eşinle bi durum yaşarsan ağzını açamazsın
senin geldiğin ev çok mu rahattı diye söylenir yani
abin kendinden ziyade seni ve anneni düşünmeli
aah ahh evin büyüğü baba işin içinde olmayınca herkes zırvalıyor
herşey şuanda abinin elinde
bu durumu size abin yaşatıyor
oyyttttövbe yaaa neler var şu hayatta ne nakör ve hiç bir şeyi haketmeyen insanlar var yazık yengenizin psikoloğa gitmesinde fayda var
Bu babasıyla kağıt toplama ne oluyor? ? Ayrı ev iyi olabilirdi beli boşansalar daha iyi mahkeme akıl sağlığı yerinde olmayan birine vermez heralde çocukları
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
valla öyle bir annenin elinde büyüyüp psikolojileri alt üst olacağına annesiz daha mutlu olurlar bencenişanlım anlayışlı Allahtan çokta üzülüyor.. türbelere götürcek düzelceğini bilse bi de değişik bi kadın mesela suan ağlıyor dimi kapı çaldı biri geldi kahkahaları patlatır.. en hayırlısı boşanmak ama çocuklar elimiz ayağımızı herseyimizi bağlıyor..
çok zorrrrrama abinizin korkusu yersiz ne demek göstermez çocukları mecbur göstermeye ayrılmaları daha hayırlı gibi aynen çocukların akıl sağlığı açısından babada kalması dha iyi olur :26::26:
valla öyle bir annenin elinde büyüyüp psikolojileri alt üst olacağına annesiz daha mutlu olurlar bence
apaçık ortada yani ççocuklar farkında annelerinden ötürü böyle tatsızlık yaşandığının o nedenle boşanmalılar
o kadına da müstehak yani boşanmaları,
şimdi o abinin ondan çocuklar için boşanamicağını falan düşünüyor ya abin beklemediği bi anda bi boşarsa bu kadını neye uğradığını şaşırır
dediğim gibi abinde bitiyor herşey
eşin anlayışlı olabilir canım, çok iyi bir insanda olabilir, ama inan ki evlendikten sonra bunu bazen koruyamıyabiliyorlar
birgün birşey olur adamın canın tak ederse konuşamazsın karşısında bence..
allah mutluluğunuzu bozmasın eşinle
mutluluğunuza engel olanlarıda hayatınızdan uzak tutsun
ben hep gözü olanın gözü çıksın derim sende öyle de
3 ay sonra düğünüm var fakat heyecan zevk tad yaşayamıyorum.. asla nişanlımla alakalı değil.. ailesiyle veya ailemle alakalı da değil.. sorun abimin eşi.. Rabbım hiç kimsenin basına vermesin.. secdelere yatıp beddualar etmeler.. Allahın isimleriyle kahrolun demeler.. Sureleri bağıra bağıra okuyup beddualar etmeler.. sorun kocasıyla ama beraber oturduğumuz için bızede yansıyo malesef.. Nişanlımla beni çok kıskanıyo Artk gelme gözleri kötü nazara geliriz dedim.. çok iğrenc bi kadın ve üstelik lohusa.. lohusalıktan kaynaklı değil fakat davranışları ezelinden böyleydi.. bi ara çok iyi oldu bebek yaptılar maalesef daha da çirkeflesti.. Evi ayırmak istiyor fakat abım asla istemiyor.. abimin iyi bi işi var.. para da kazanıyo fakat işi bırakmasını ve babasıyla beraber kağıt toplamasını istiyor.. adam da napcağnı sasırdı bunaldı iyice evde olsa problem olmasa gene problem.. sadece kavga ederek anlaşmayı biliyo asla konusamaz.. Vesselam evde onlarn kavgasından bunaldıgm için içimdeki heyecanı yaşayamıyorum.. bunaldm çok bunaldm.. annecim desen gercekten iyi bir kaynanadır.. sezeryandı doğum yaptı kendı annesi kalmadıda yanında annem kaldı altını dahı bezledi asla iş yaptırtmaz evde peşinde döneler durur garibim napsın kocasıyla iyi olsunlar diye.. ama anneme de beddualar El gahhar isminle kahret Allahım onları demeler.. Anlatırken Dahi elim ayağım titriyo inanın ki çok zor.. Allah düşmanıma dahi vermesn böyle bi kadını başa.. kadın var rezil eder kadın var vezir eder diye gercekten boşa dememişler atalarımız çok bunaldm ablalarm.. Boşanamıyor da abim çocukların kokusuna hasret bırakır çünkü biliyor.. gerci diyoda zaten.. hasret bırakırım seni diye.. dövse olmuyo sevse olmuyo nolcak böyle.. Aklımda Evde kalcak evlenince napcam bilmiyorum.. dayanamıyoruz artık geceleri sabahlara kadar bağırmalar küfürler etmeler susmuyor kadın.. sadece konusuyor küfrediyor beddua ediyor.. gercekten bişey yapmıyoruz yediği önünde yemediği arkasnda kocası parasını verir git gez toz ne girerken soyler ne cıkarken.. aksam yemeklerine götürür.. ama yok olmuyo gene huzursuzluk gene huzurluk.. seni seviyorum der kavga ederler.. çok seviyorum niye demedn diyeçok mutsuzum ben ve ailem çok mutsuzuz.. bir kadın herseyimizi dengemizi hayatımızı mahvetti
neden ısrarla aynı evde yaşıyorsunuz belki kendisine özel bir hayat istiyordur. abinizi ikna edin ayrı eve çıksınlar, kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil
çünkü daha önce ayrı evdelerdi.. maalesef çözümlencek gibi değil.. adam aile terapistine gidelim çocukları anneme veya annene bırakalım tatile gidelim başbaşa kalalm istersen der başlar sen benim çocuklarımı istemiyomusuuuunnnn şerefsiiizzz demeye.. balkona cıkıp küfürler ederdi önceden ayrı evde.. önceden bi ayrılmıslardı 2 yıl abime yalvardı yakardı boşama beni yapmıcam daha diye.. abimde dayanamadı inandı ne bilsin hepimiz inandık çünkü.. o ara birleşmiştik abimle oda sart koştu beraber oturcaz benim anamdan babamdan baska kımsem yok diye.. şimdi o şart koşuyo evi ayır babama yakın oturalım diye.. anlatılmaz ki neler neler..
çünkü daha önce ayrı evdelerdi.. maalesef çözümlencek gibi değil.. adam aile terapistine gidelim çocukları anneme veya annene bırakalım tatile gidelim başbaşa kalalm istersen der başlar sen benim çocuklarımı istemiyomusuuuunnnn şerefsiiizzz demeye.. balkona cıkıp küfürler ederdi önceden ayrı evde.. önceden bi ayrılmıslardı 2 yıl abime yalvardı yakardı boşama beni yapmıcam daha diye.. abimde dayanamadı inandı ne bilsin hepimiz inandık çünkü.. o ara birleşmiştik abimle oda sart koştu beraber oturcaz benim anamdan babamdan baska kımsem yok diye.. şimdi o şart koşuyo evi ayır babama yakın oturalım diye.. anlatılmaz ki neler neler..
kıyamam ya
o kız öyle annesine sus der sakinleştirmeye çalısır 8 yasında gizli saklı gelir öper bizi.. inan varya ben mutlululuğumu yaşayamıyorum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?