3 ay sonra düğünüm var ama yaşayamıyorum heyecanımı..

çok zorrrrr ama abinizin korkusu yersiz ne demek göstermez çocukları mecbur göstermeye ayrılmaları daha hayırlı gibi aynen çocukların akıl sağlığı açısından babada kalması dha iyi olur :26::26:

maalesef korkuyoruz beddua çok kötü birsey

bu kadının kameraya çekin açın bosnama davasını bakın bakalım verecklermi cocukların velayetini

Yok hiç normal değil, kesin bir hastalığı var bu kadının Ciddiyim. Doktora götürün en acilinden.

yok artık aman allah korusun bide ben yengemi beğenmiyorum ayol

nişanlım anlayışlı Allahtan çokta üzülüyor.. türbelere götürcek düzelceğini bilse bi de değişik bi kadın mesela suan ağlıyor dimi kapı çaldı biri geldi kahkahaları patlatır.. en hayırlısı boşanmak ama çocuklar elimiz ayağımızı herseyimizi bağlıyor..

Bu babasıyla kağıt toplama ne oluyor? ? Ayrı ev iyi olabilirdi beli boşansalar daha iyi mahkeme akıl sağlığı yerinde olmayan birine vermez heralde çocukları

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Haksiz yapilan veddua gecmez rahat olun sizde dua edin Allahim yola getir islah et dite.

oyyttt tövbe yaaa neler var şu hayatta ne nakör ve hiç bir şeyi haketmeyen insanlar var yazık yengenizin psikoloğa gitmesinde fayda var

kabul etmiyor deli değilim diyo halbuki ruhsal bozukluk delilik değildir ki.. mesela suan bura bana terapi gibi geliyo anlatıyorum rahatlıyorum oda gitse mesela anlatsa belki rahatlar..

babası kağıt topluuor istiyorki kocası babasıyla kağıt toplasın.. kötü bişey değil oda bi geçim kaynağı ama işi varken niye olsun ki..

valla öyle bir annenin elinde büyüyüp psikolojileri alt üst olacağına annesiz daha mutlu olurlar bence
apaçık ortada yani ççocuklar farkında annelerinden ötürü böyle tatsızlık yaşandığının o nedenle boşanmalılar
o kadına da müstehak yani boşanmaları,
şimdi o abinin ondan çocuklar için boşanamicağını falan düşünüyor ya abin beklemediği bi anda bi boşarsa bu kadını neye uğradığını şaşırır
dediğim gibi abinde bitiyor herşey

eşin anlayışlı olabilir canım, çok iyi bir insanda olabilir, ama inan ki evlendikten sonra bunu bazen koruyamıyabiliyorlar
birgün birşey olur adamın canın tak ederse konuşamazsın karşısında bence..
allah mutluluğunuzu bozmasın eşinle
mutluluğunuza engel olanlarıda hayatınızdan uzak tutsun
ben hep gözü olanın gözü çıksın derim sende öyle de

ama nasıl olcak ki.. evet mahkeme haftada birde olsa görme hakkı veriyo ama göstermez.. polisle ve icra memuruyla gidilse daha cok bozulur psikolojileri

o kız öyle annesine sus der sakinleştirmeye çalısır 8 yasında gizli saklı gelir öper bizi.. inan varya ben mutlululuğumu yaşayamıyorum gercekten

neden ısrarla aynı evde yaşıyorsunuz belki kendisine özel bir hayat istiyordur. abinizi ikna edin ayrı eve çıksınlar, kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil

neden ısrarla aynı evde yaşıyorsunuz belki kendisine özel bir hayat istiyordur. abinizi ikna edin ayrı eve çıksınlar, kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil

tabiki de.. biz ikna etmicez eşi ikna edicek nasıl tatlı dille çocuk doğurttu.. tatlı dille yalandan da olsa ayırtsn evini canım desn hayatm desn tatlı dil bu yılanı deliğinden çıkarır öyle çıkartacaksun ulan beni ayrı eve o... ço... demekle ayrı eve çıkılmaz.. basbasbağırarakta olmaz.. kocacm ben senn dizinde uyumak istiyorum ama babamlar var rahat edemiyorum diye işlesin adamı karsısındaki odun değil erkek sonucta iki güleryüz iki tatlı dil sevecenlik.. oyle terbiyesizlikle ikna olmaz ki..

Rahatsız mı abinin eşi yani sorunu var gibi. Yoksa niye durduk yere böyle olsun?

belliki bi rahatsızlığı var kadının..
normal olamaz böyle bi insan..
bence abin ayrı ev konusunu bi düşünmeli..
yine aynı devam ederse o zaman resti çekmek lazım...

Niye çekiyor bunu abiniz? Kabus gibi. Göndersin babasının yanına, hem istediği gibi babasıyla yaşar, çöp toplar...

Nerden bulmuş bunu ya... Rabbim sen koru çirkeften.

.

o kız öyle annesine sus der sakinleştirmeye çalısır 8 yasında gizli saklı gelir öper bizi.. inan varya ben mutlululuğumu yaşayamıyorum gercekten
kıyamam ya (
annesinden nefret edecek o çocuklar be nasıl bir kadındır
o dua edecek kadar inançlı bir insansa allahtan da mı korkmuyor
abin bi güzel kafa göz dalsa yeridir
bazı kadınlarda dayağı böyle zamanlarda hakediyor adamı çileden çıkarıyorlar
töööğbe

tek çözüm evini ayırmak, kimse kimseyi çekmek zorunda değil herkes evinde sağolsun annene de yazık abini ikna edin ve çıkıp gitsinler. bedduaya gelince afedersin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış o hesap :) inşallah kendine döner. sen kendine sıkıntı etme ALLAHIM başka acı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…