3 ay sonra düğünüm var ama yaşayamıyorum heyecanımı..

sabah foxta dinledm haberde.. öğretmen adam boşandığı karısına gidiyo çocukları görmek için.. kadn açmıyo kapıyı göstermiyo adamında elinde bomba varmıs cınnet getirmiş elinde patlatmıs bombayı öldürmüş kendini.. anlıyorum adamlarn neden cinnet gecirdiğini..

İyi de bu evde baba yok mu kayınpederinin yanında bir insan nasıl böyle küfürler beddualar ağzına alır bir baba dur bakalım orada demez mi ayrılın bitsin ya da çıkın gidin demez mi hem iyi para kazanıyorsa ağabeyin neden kağıt toplamasını istesin ki ne alaka. Kimse dayanamaz böyle birine ne anne baba ne ağabey yani. Boşansınlar ne demek çocuğu göstermez kanun var nizam var yurtdışına kaçıracak durumu da yok. Ya da anne babanızla konuşıp ikna edeceksiniz ayrı eve çıkacaklar ne yaşarlar da orada yaşasınlar ama bana abartı geldi yani. Psikolojik sorunları olabilir ancak ağabeyiniz dr götürdü mü hiç.

bazen kızıyoruz ama hakeden kadınlar var
adamları çaresiz bırakıyorlar işte

iki defa evlilik danışmanına gittiler zar zor oda aile terapistine yönlendirmiş gitmedi deli değilim diye.. babam karısmaz bende karısmam annemde karısmaz babam bi kere karısır oldu serefizden pevezenge bi dünya küfür etti babam da terstir muhatap olmaz aradı babasını gerci babası da oralı olmadı.. babamdan gene çekinir gibi fakat babam 2 aydr sehirdısında o yüzden iyice çıktı zıvanadan

ayrıca kayınpederin yanında kısa baxer şortlarla gezer geniştir o kadarda.. ama secdeye yatar beddua eder öyle baba saygısı olsa kendı babasından korkar zaten

Son düzenleme:
Hemen psikolojik tedaviye başlamalı bence çocuklara yazık bu ortamda nasıl büyücekler sürekli farklı yansıtır anlatır hemen doktora götürün bence

Hemen psikolojik tedaviye başlamalı bence çocuklara yazık bu ortamda nasıl büyücekler sürekli farklı yansıtır anlatır hemen doktora götürün bence

şuan lohusa lohusalığı gecsn.. inşallah psikolojik tadavi iyi gelir inan var ya ayrılmalarını da istemiyoruz yuvayı kurmak zor.. yıkmak kolay neden yıkılsın günah

şuan lohusa lohusalığı gecsn.. inşallah psikolojik tadavi iyi gelir inan var ya ayrılmalarını da istemiyoruz yuvayı kurmak zor.. yıkmak kolay neden yıkılsın günah
hala merhametlisin canım yaaaa kıyamam sana

Ohaa Şok oldum. Okurken içim daraldı sıkıldım boğuldum..Siz nasıl dayanıyorsunuz?Allah sabrın en yüCesini vermiş olmalı size..Hele de abinize.Ama bu ilişki devam ederse kötü şeyler olacakmış gibi geldi.Bırakın gitsin pisliğinde boğulacak zaten çocuklar da sizde kalır...Baksanıza babası bile istemiyorken ne cesaret kadında ya..

arkadaşım bu kadın sadece çocukları kullanıyor bir şekilde boşansın abin ne malum çocuklar onda kalacak konu komşunuz yok mu sizin. şahit değiller mi? geceleri kavga edince duymuyorlar mı? sence mahkeme böyle bir kadına çocukları verir mi?

inşallahh bence bebekle de çok ayrı bırakmayın psikolojisi bozuk kendine ya da bebeğe bişey yapar Allah korusun

düğününe 22 gün kalmıs simdi sende ne hevesler vardır evin barkın yuvan belki doğacak bebişlerin bende hiç birisi yok maalesef çok kötü bişey... umarım olmaz zaten olmasndan korktuğu için abimde bildiği için ayırmıyo ya evi nolcak sonu cinnet genc adam evinde cinnet gecirdi 2 çocuğu karısı ve kendini öldürdü yakınları perişan oldu.. çok kötü bişey rabbım yasatmasın

bu kadının bu hali ni mahkemede ispat ederseniz
zaten velayet babaya verilir
öyle bir lüksü yok
göstermiycem diye

inşallahh bence bebekle de çok ayrı bırakmayın psikolojisi bozuk kendine ya da bebeğe bişey yapar Allah korusun

basbasbağırıyo oğlummmm büyüde babana vur o bana vursun allah ona sende ona vur kuzummm oğlummmm babanın g....tünü s.....k oğlmmmm.. oğlan daha 2 haftalık yavrum melek cennetten gelen.. allah meleğimizin yzü suyu hürmetine ıslah etsn

Kıyamam..Ne kadar haklısın ama...Boşver diyemiyorum..Ama unutma ki senin de bir hayatın var ve ilgilenmen gereken bi nişanlın evin düğün hazırlıkların vs..var..Sakın boşlama,sonra o kadın hayatınızdan çıktığında bu günleri yaşayamadığın için bin pişman olacaksın..

çıkmasın yine düzelsin yeter...

napabilirim ki kötüyle nasıl kötü olayım.. ben anne baba ayrı büyüdm 6 yıl sonradan birlestiler oda kötü bişey..
kötüyle kötü ol demiyorum ki
kötüye dersini ver ki kötü olmayı bıraksın
valla abin yapacak ne yapacaksa
birde ailesi ne durumda ? ne diyor??

Anlattıkça ne kadar sorunlu bir kadın olduğu görülüyor profesyonel yardım lazım cidden.. bunlara kafaya takıp da kendi hayatını zehir etme bence bu dönemler en heyecanlı dönemler her evlilik başarılı olmuyor maleseff kendini düşünmelisin sorunları ilişkine yansıtma kendi evililiğinnde mutlu olursun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…