kıyamam ya(
annesinden nefret edecek o çocuklar be nasıl bir kadındır
o dua edecek kadar inançlı bir insansa allahtan da mı korkmuyor
abin bi güzel kafa göz dalsa yeridir
bazı kadınlarda dayağı böyle zamanlarda hakediyor adamı çileden çıkarıyorlar
töööğbe
bazen kızıyoruz ama hakeden kadınlar varsabah foxta dinledm haberde.. öğretmen adam boşandığı karısına gidiyo çocukları görmek için.. kadn açmıyo kapıyı göstermiyo adamında elinde bomba varmıs cınnet getirmiş elinde patlatmıs bombayı öldürmüş kendini.. anlıyorum adamlarn neden cinnet gecirdiğini..
İyi de bu evde baba yok mu kayınpederinin yanında bir insan nasıl böyle küfürler beddualar ağzına alır bir baba dur bakalım orada demez mi ayrılın bitsin ya da çıkın gidin demez mi hem iyi para kazanıyorsa ağabeyin neden kağıt toplamasını istesin ki ne alaka. Kimse dayanamaz böyle birine ne anne baba ne ağabey yani. Boşansınlar ne demek çocuğu göstermez kanun var nizam var yurtdışına kaçıracak durumu da yok. Ya da anne babanızla konuşıp ikna edeceksiniz ayrı eve çıkacaklar ne yaşarlar da orada yaşasınlar ama bana abartı geldi yani. Psikolojik sorunları olabilir ancak ağabeyiniz dr götürdü mü hiç.
İyi de bu evde baba yok mu kayınpederinin yanında bir insan nasıl böyle küfürler beddualar ağzına alır bir baba dur bakalım orada demez mi ayrılın bitsin ya da çıkın gidin demez mi hem iyi para kazanıyorsa ağabeyin neden kağıt toplamasını istesin ki ne alaka. Kimse dayanamaz böyle birine ne anne baba ne ağabey yani. Boşansınlar ne demek çocuğu göstermez kanun var nizam var yurtdışına kaçıracak durumu da yok. Ya da anne babanızla konuşıp ikna edeceksiniz ayrı eve çıkacaklar ne yaşarlar da orada yaşasınlar ama bana abartı geldi yani. Psikolojik sorunları olabilir ancak ağabeyiniz dr götürdü mü hiç.
Hemen psikolojik tedaviye başlamalı bence çocuklara yazık bu ortamda nasıl büyücekler sürekli farklı yansıtır anlatır hemen doktora götürün bence
hala merhametlisin canım yaaaa kıyamam sanaşuan lohusa lohusalığı gecsn.. inşallah psikolojik tadavi iyi gelir inan var ya ayrılmalarını da istemiyoruz yuvayı kurmak zor.. yıkmak kolay neden yıkılsın günah
hala merhametlisin canım yaaaa kıyamam sana
şuan lohusa lohusalığı gecsn.. inşallah psikolojik tadavi iyi gelir inan var ya ayrılmalarını da istemiyoruz yuvayı kurmak zor.. yıkmak kolay neden yıkılsın günah
OhaaŞok oldum. Okurken içim daraldı sıkıldım boğuldum..Siz nasıl dayanıyorsunuz?Allah sabrın en yüCesini vermiş olmalı size..Hele de abinize.Ama bu ilişki devam ederse kötü şeyler olacakmış gibi geldi.Bırakın gitsin pisliğinde boğulacak zaten çocuklar da sizde kalır...Baksanıza babası bile istemiyorken ne cesaret kadında ya..
evet ama o zamanda çocukları bize asla göstermez hadi biz önemli değiliz fakat babalarına da göstermez.. zaten düşman yetiştiriyo.. oğlum büyüsün büyünce seni dövtürtcem senin g.t.n.ü s....t..rcem diyo
inşallahh bence bebekle de çok ayrı bırakmayın psikolojisi bozuk kendine ya da bebeğe bişey yapar Allah korusun
düğününe 22 gün kalmıs simdi sende ne hevesler vardır evin barkın yuvan belki doğacak bebişlerin bende hiç birisi yok maalesef çok kötü bişey... umarım olmaz zaten olmasndan korktuğu için abimde bildiği için ayırmıyo ya evi nolcak sonu cinnet genc adam evinde cinnet gecirdi 2 çocuğu karısı ve kendini öldürdü yakınları perişan oldu.. çok kötü bişey rabbım yasatmasın
Kıyamam..Ne kadar haklısın ama...Boşver diyemiyorum..Ama unutma ki senin de bir hayatın var ve ilgilenmen gereken bi nişanlın evin düğün hazırlıkların vs..var..Sakın boşlama,sonra o kadın hayatınızdan çıktığında bu günleri yaşayamadığın için bin pişman olacaksın..
kötüyle kötü ol demiyorum kinapabilirim ki kötüyle nasıl kötü olayım.. ben anne baba ayrı büyüdm 6 yıl sonradan birlestiler oda kötü bişey..
basbasbağırıyo oğlummmm büyüde babana vur o bana vursun allah ona sende ona vur kuzummm oğlummmm babanın g....tünü s.....k oğlmmmm.. oğlan daha 2 haftalık yavrum melek cennetten gelen.. allah meleğimizin yzü suyu hürmetine ıslah etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?