3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

:nazar:
3. Ayima girdim ama burnumu hic begenmiyorum hic istetigim gibi olmadi. Yan Profilden iyi duruyor ama önden hic hosuma gitmedi ve üc ay sonrada bi degisiklik yok. 3 ay daha beklicem ondan sonra doktordan randevu alicam. 6 ay sonra sis kalmamasi lazim. Bana hala burnun sis diye gecistiremez artik o zaman. Eger degismese revisyon olayi düsünüyorum. mafoldumben

yaa şimdi gordum fotonu sakın revizyon falan olma bence bende yeni ameliyat olmus biri olarak soyluyorum bunu sana sakın takma kafana cok guzel diyorum ben

Canım şimdi sana kazacağım bak ha! Bu burun çok güzel olmuş. Kavisi, kalkkıklığı ve önden görünümü tam kıvamında. Seninkisi takıntı bence.

Gerçekten çok güzel olmuş albüme baktım yeni koyduğun fotoğraflara bayıldım. çok güzel olmuş canım :nazar:

canım seın burnun gercekten gusel ve dogal olmus. Bende 1 ay sonra amelıyat olucam ve gercekten korkuyorum ıstedıgım gıbı olmaz dıye. Senın amelıyatında burun kemıklerın kırıldımı daraltmak ıcın bana doktor kırıcaz dedı ve ben ondan korktum. Kemıkler kırıldıgı ıcın dıger yontemlere gore sıslık daha uzun surelı oluyormus. Burnun oturması zaman alıyormus. Ya o surecı yasamak ıstemıyorum. Umarım depresyona falan gırmem

bence çok güzel gözüküyor sakın takıntı yapma ikinci daha kötü olursa riskler çoğalıyo gayet güzel kime yaptırdın doktorun adı ?

Back
X