3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

merhaba..albümünüzü inceledim..burundan ziyade çok doğal bir güzelliğiniz var..buruna gelince; aslında estetik olmasada olurmuş çünkü kusur sayılacak bir problem göremedim öncesinde..ama estetikli halininde neyini beğenmediğinizide anlamadım..çünkü gayet güzel duruyor..ama siz beğenmemekten bahsetmemişsiniz anladığım kadarıyla farklı bişey istiyordunuz ve sonuç güzel olsada sizin istediğiniz olmadı???ama sonuç itibariyle ben çok beğendim..tekrar geçmiş olsun..

cnm herkesın burnundakı sıslık 6 ayda ıncek dıye bısı yokkı benım arkdasımınkı bı senede tamamen oturdu meselaa kalın derılıyse daha uzun suruo bnmkıde nerdeyse 6 ay oldu ama doktor ekım gıbı tamamen ıncegını soyledı... bıraz sabırr bence cok guzel burnun.. bı sure snr dahada guzel olcaktr emınım.

bence burnunuz çok çok güzel.. bu kdr güzel olup da beğenmemniz aslında tehlikeli birşey... Ameliyat olmadan önce burnunuzu aşırı derece de takar mıydınız? Buna bedendismorfik bozukluğu deniliyor. Çok ufak kusurları ya da kusuru olmayan şeyleri beynin aşırı kusurlu gibi algılaması. Bunca insan burnunuzu çok güzel bulmuş ama size hala kötü geliyor sizce bu normal mi? Bence burnunuz çok güzel maşallah ;)

Eski burun onu o kadar guzelmis ki arkadas o goruntuye alistigi icin, ameliyat sonrasi dogal olarak sisliklerden de oturu garipsemis olabilir, ama yazdiklarina bakilirsa su an memnun bence de guzel olmus, fakat tekrar ileride ameliyat olmak isteyecegini dusunuyorum, seren serengil'in burnuna benzeyene kadar yolu var zira biraz takinti sezdim.. ama ben olsam o eski burun seklime milim mudahale ettirmezdim, neyse ki doktor basariliymis. Gule gule kullan darisi basimiza a.s

ya gerçekten güzel bir burun olmuş..ama şuda varki yanlardan biraz daha geniş olsaydı .ozaman tadına doyulmazdı.. yinede başka ypmacık burunlara göre süper .. küçükten zarar olmaz..

yuz hatlarindan cok farkli olmus canim burnun
sanki baska bir yuze ait gibi
fazla minik olmus
keske turkiyede yaptirsaydin

bence çok güzel.sen benim burnumu görsen yamuk yumuk foto bile koymuyorum.doktora dava açtım adli tıp raporunu alınca yeniden olucam

şakamı yapıyosun canım?cidden bu bir misillememi yoksa ciddimisin?benden takıntılarıda varmış umarım benim burnumda bu kadar güzel olur..4 günümdeyim ve çarpık çurpuk bir burun var karşımda sendeki buruna saip olursam mutluluktan nirvanaya ererim sanırım...cidden çok tuaf.şaşkınım...

ciddi bir sağlık problemi olmadığı sürece veya anormal bir görüntüye sahip değilseniz ""sadece daha da güzel olsun""" adına estetiğe doğru bakmıyorum. yaratan yaratmış oynayınca ileride birçok komplikasyon olabiliyor zaten. sanatçılardan duyuyorz hep. keşke yaptırmasaydım diyorlar.. allah sağlık sorunu vermesin daha ne diyim.......

yüzüne çok yakışmış. daha ne istiyorun ki. sonuçta doktorlar genel görüntüye de bakarak karar veriyor. çok güzel.

Back
X