kızlar bayıldım azminize bende size katılmak isterdim ama ramazan oruç tutcaz.eşime yemek yapcam oda izin vermez diyet yapmama.ramazandan sonra başlarım ama ramazandada az yerim inşallah yanii.55 kiloyum 50 olmak istiyorum((((((((
Canım ben bozdum yha ama yarından itibaren çok sıkı bir diyete başLıcam benim moraL 3 günde bozuLuyo Hep ßoyLe oLuyo :gitme:senağlama
selam kızlar...ben de burada hafta sonu toptopic ten okudum elma diyetini ve kocamın da ısrarlarıyla dü sabah kahvaltısından sonra başladım. ama dün bazı özel sebeplerimden ötürü iştahım yoktu yicek durumda değildim öğlen 2 akşam 1 öğün arasında 1 olmak üzere 4 tane elma yedim. yaklaşık 1 kilo eder o da...sabah tartıldığımda 400 gr puffff gitmişti :)
bu sabahda normal kahvaltımı ettim... şimdi bir elma yicem..öğlen 2 öğleden sonra 1 akşam 2 ..ama akşama ay dönümümüz olduu için pasta yaptım 1 dilim pastamdan yerim:) acelemzi yok canımmmmmmm :)
bakalım ne kadar zayıflayacaz..daha değişik bildikleriniz de paylaşın ama iyi mi ????
artı ben diyetisyene gidiyorum 2 aydır. diyetimi de paylaşabilrim 1250 kalorilik faln ....bu elma diyetini bir duysa keser heralde beni:)
iftarda cok az yiyorum ekmek yemiyorum zaten ama kilo veremedim aynen oldugum gibi kaldim aslinda planlarimda spor yapmak vardi ama yapamadim insallah yaparsam veririm insallah tatli filan hic yemiyorum az yiyorum ama neden veremiyorum hala anlayamadim gerci daha 2 gün oldu ama olsun neyse herkese hayrli ramazanlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?