3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

kızlar bayıldım azminize bende size katılmak isterdim ama ramazan oruç tutcaz.eşime yemek yapcam oda izin vermez diyet yapmama.ramazandan sonra başlarım ama ramazandada az yerim inşallah yanii.55 kiloyum 50 olmak istiyorum ((((((((

canım zaten zayıfmışsın katı bi diyete gerek yok biraz hareket arttırsan zaten 2-3 haftada kendiliğinden verirsin kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:evet kızlar hepinize günaydın diyorum. Allah oruçalrınıızı kabul etsin ben ilaç aldığım için tutamıycam bir hafta kadar anca biter :sinifsinif: ben de kahvaltımı yaptım şimdi platese başlıycam sonra yne yazarım arkadaşlar bugün 2.gün ama ben bi sıkılaşma fark ediyorum sankii kaydirigubbakcemile2 ama tartı günüm haftaya perşembe.1 hafta geçmeden tartılırsam bu diyetimi etkileyebilir.hadi kızlar sakın bozmayın tam gaz oruçlu olsak da devam :lepi:

waLLa iyi gibi tatLım noLsun hurma falan yedim ama arada kaydirigubbakcemile3 Ramazandan sonra başlarsın cnm aLLah tüm oruç tutanların oruçlarını kabul eder inş. :Saruboceq:

YağmursimLa cnm snde geL ramazandan sonra a.s.

teomak merhaba .....82 kilodan 52 kiloya 2 ayda nasıl indin tatlım ? 82 ile bile süpermişsindir de 52 ile lopez olmuşundur yaa? kocan aşık olmaz olur mu tapıyordur sana....
walal bu işin sırrı ne hemen söyle.... acil 15 kilo falan vermem gerek benim de....lütfen yardımmmmmm

herşey bebiş için nolur...ben kolay kilo veremiyorum çünkü polikistik over hastasıyım doktorumda diyetisyenimde kabullendi vücudum direniyormuş..direnci kırmam gerek..nolur yardım edin....

süprizzzzz :içelim: :icecream:

:çok üzgünüm:yok canım aynen devam tartılınca yazayım dedim ama inceldiğimi hissediyorum canım vallahi perşembede tartılıp yazacağım buraya kızlar inşallah 65 olmuş olurum :Saruboceq: bugün lahana diyetnin 4.günü :) ve çorbayı ısıtınca biraz karabiber ve naneeyle rahat rahat içebiliyorum kızlar

Canım ben bozdum yha ama yarından itibaren çok sıkı bir diyete başLıcam benim moraL 3 günde bozuLuyo Hep ßoyLe oLuyo :gitme:senağlama

Canım ben bozdum yha ama yarından itibaren çok sıkı bir diyete başLıcam benim moraL 3 günde bozuLuyo Hep ßoyLe oLuyo :gitme:senağlama

canımmm neden yarın yeniden başlıyorsun şimdi şu an başla eğer yarına atarsan bugün yediklerin daha da zorlaştracak işi hiç masum değildir yiyecekler mafoldumben ben de direniyorum daha inşallah bozmam kızlar birlik olalım nolurr benm 28 eylüle kadar resmen çıtır olmam gerekiyorrr a.s.

iftarda cok az yiyorum ekmek yemiyorum zaten ama kilo veremedim aynen oldugum gibi kaldim aslinda planlarimda spor yapmak vardi ama yapamadim insallah yaparsam veririm insallah tatli filan hic yemiyorum az yiyorum ama neden veremiyorum hala anlayamadim gerci daha 2 gün oldu ama olsun neyse herkese hayrli ramazanlar:)

Tiptoniq Cnm üzülme werirsin..baştan başla bişi olmaz cnm..Reyyan bn de iftarda pek yiyemiorum midem almıyor artık..ama kilo werdim de spor yapabileceğini sanmıorum cnm insan çok halsiz kalıyor ama iftardan snra bi km fln yürü yedklerini ertirsin o zmn kilo da almazsın... a.s.

Doğru diosunuz kızLar bakaLım işte bende meyve-sebze diyeti yapcam (özeL diyetim) şutarafagitti ELma diyeti yerine.... kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...ben de burada hafta sonu toptopic ten okudum elma diyetini ve kocamın da ısrarlarıyla dü sabah kahvaltısından sonra başladım. ama dün bazı özel sebeplerimden ötürü iştahım yoktu yicek durumda değildim öğlen 2 akşam 1 öğün arasında 1 olmak üzere 4 tane elma yedim. yaklaşık 1 kilo eder o da...sabah tartıldığımda 400 gr puffff gitmişti :)
bu sabahda normal kahvaltımı ettim... şimdi bir elma yicem..öğlen 2 öğleden sonra 1 akşam 2 ..ama akşama ay dönümümüz olduu için pasta yaptım 1 dilim pastamdan yerim:) acelemzi yok canımmmmmmm :)

bakalım ne kadar zayıflayacaz..daha değişik bildikleriniz de paylaşın ama iyi mi ????
artı ben diyetisyene gidiyorum 2 aydır. diyetimi de paylaşabilrim 1250 kalorilik faln ....bu elma diyetini bir duysa keser heralde beni:)

deryaberiL süpersin canım bende yapmıştım elma diyetini ama bi müddet sonra elmadan tiksindim ve bıraktım bütün ömrümü elma yiyerek geçiremem ben kaydirigubbakcemile3 Meyve-sebzeye başLıcam bnde kaydirigubbakcemile2

şkerim kızma bana ama hangi diyetisyene gittin,diyetısyenın beceriksizmiydiki sen en tehlikeli olan elma diyetını yapıyon,ayy doktolar anltıyodu aç kalmayın şu olur bu olur,gülerdim,salağzı bız hemde çokkk salak,doğru diyolar,sağlığım gitti açlıktan,ne kilo veridm ne biş,2 katı aldım,ah bacım kocan nasıl böle ısrar eder aç kalmana,şekerin diyetısyenın adı neydi,ben çok yiyerek zayıfladım,çok acıdım halime senelerdi aç,haşlama,yağsız of yaa ne çekmişim..yapma yiyyerek zayıfla

senin dediğini demiştim diyetısyene,cevap çok kolay,tabikide zayıflayamazsın,az yıyorum diyosun,vucut kıtlık geliyo diye tutuyo,sen işsiz kalcağını bilsen,paranı tutmazmısın,para geliyo diyo harcıyorsun,öle düşün,vucut çok akıllı,tutuyo vermı kılo,doktora git şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…