3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

selam kızlar..elma diyetine devam...akşam kocama yaptığım pastadan koca bir dilim yemem rağmen sabah 900 gr verdiğimi gördüm. yani bugün itibariyle 1300 gr vermiş oldum...ve sabah kahvaltımı yapıyorum....buna rağmen :) nasıl???

başka önerileri olan var mı????

tmm cnm dewam ettt.. ramazan bitsin ben de başlarım diyete artık midem aç kalmaya alıştı zaten a.s

bana doktorum ve diyeetisyenim orucu yasakladı...şekerin 400 e fırlarsa acilde buluruz seni komaya girersin ... yine de dini bir şey sen bilirsin dedi...içim ve vicdanım hiç rahat değil...ama ben de diyet yapmaya başladım

Bnde oruç tututorum kızLar deryaberiL süpersin canım Ramazandan sonraen mantıkLı süreç diyet için... kaydirigubbakcemile5

Evet canım aLLah korusun eLma diyetini yapıyosan yanında atıştır biraz bak pasta yemişsin ama 900 gr. gitmiş kaydirigubbakcemile5

Evet canım aLLah korusun eLma diyetini yapıyosan yanında atıştır biraz bak pasta yemişsin ama 900 gr. gitmiş kaydirigubbakcemile5

kızlar çok tatlısınız hepiniz ya... ayy kendimi çok özel hissettim..bana sağlığım için diyet yapmamaı söyleyen ama daha beni görmeyen arkadaşlarım var:) ayy çok sevindirik oldum walla :)

kıslar hepinize teşekkür ederim...walla akşam sebze yemeği yapmıştım onu yedim....ekmeksiz..öğlen yine 2 elma yedim.akşama da elma yicem yine. bakalım yarın durumlar ne olcak ???

ramazandan sonra diyetle birlikte spora başlıcam...kızlar be bir de bana bu konuda yardım edin...gerçi daha geride kalan sayfalarda yazmıştımama o zamanlar kimse cevap vermedi bana.....
diyetisyenim spora başlamalısın direnen vücuduna karşı bnde sana direniyorum zayıflamanı emrediyorum demelisin dedi. spor merkezlerine gittim çok pahalı olanlar var çok çok uygun olanlar var ama ben üşengeç ve maymun iştahlıyım. her gün akşam spora gitmeyeceğimi bal gibi biliyorum .bir de gitmiceğim şeye o kadar para bağlamak istemiyorum. diyoruum ki daha uygun makul fiyata koşu bandı alayım bir de twister alayım haftada 3 gün koşayım aradaki günlerde de yürüyüş temposunda çalışayım. kocamda nazi subayı olsun tepemde ...hem koşar terler hemen duşuma girer kışgeliyor hasta olmak derdiyle de uğraşmam ...bir de istanbuldayız her akşam işten çık elinde spro çantası salona git terli çık araba yok eve ya otobüs ya dolmuşlla yada yürüyerek git..o arada terli halde üşüt hasta ol..zayıf ama zatüre bir kadın olmak mı evinde düzenli spor yapan bir hatun olmak mı ??
söyleyinnnn :)

yazdığınız yanıtları kocama okutucam ...duyrulurrrrrrrrrrrrrrrr...

ewt canım spor yaparsan metabolizman hızlanır kilo wermen de kolaylaşır..diyet + spor yaparsın..ağır bi diyet yapma ama doktorunu dinle cnm... her öğün ye ama az az ye bi de spor yaptın mı karşında hiç bi engel yok.. kaydirigubbakcemile5

kraliçeee tamam tatlışşş....kociş beni salona yazdırmaya ikna etmeye çalışıyor ama illa da koşu bandı diyorum bakalımmmmm

tamamdır arkadaşlar..dün diyetisyenimi de razı ettim...dedim ben koşu bnandı alcam kardeşim gidemem öyle salonlara falan...tamam dedi en doğrusu bu senin için onaylıyorum deid :) şimdi kartlarımızın borçlarını hesaplayıp internetteki araştırmalarıma kuvvet verip satın almakda. bayrama kadar alabilir miyiz bilmiyorum..belki de ekim de alırız....

Canım maddi konudan çok sıkışmıcaksan aL ama çok da Lazım değıl koşu bandı hergün 1 saat yürüsen biLe yeter o sana.... opuyorumnanaktan

işte sorun orda tatlış be yürüyordum ama şimdi havalar çok sıcak bunalıyorum.... ee sonra da kış geliyor güler kısalacak hava kararcak korkarım tek başıma yol biraz sakat yürüdüğüm. o yüzde evimin içinde kocamın gözünün önünde olsun açarım müziğmi terler heme duşuma da girerim haastalık derdim de olmaz diyorum....haksızmıyım.500- 600 civarında rakamlar.10 a 12 ye böldürcem başka şansım yok

merhaba benim evimde koşu bandım var ama dışarıda yürümeyi tercih ediyorum koşu bandında çok zor oluyor dışarıda yürümeye benzemiyor ben de yeni doğum yaptım sezeryanla 4 ay oldu ama dikişlerim taze sayılır daha şimdi ramazan olduğu için evde yürüyorum ama fazla değil çünkü hemen dikişlerim sızlıyor benim de hamilelik kiloma geri dönmem için 10 kilo vermem lazım şu anda diyetisyene gidiyorum ama fazla spor yapamıyorum işte işin kötüsü o gerçi zaten gün boyu pekte oturmuyorum.ağır bir diyette yapamıyorum emzirdiğim için kim oğluşum bırakmaya hazırlanıyor beni eğer bırakırsa ki inşallah bırakmaz bende sıkı bir diyet yapıcam çünkü geçen sene 2 ayda 12 kilo vermiştim ama deli gibi spor yaparak.yani diyeceğim gene de sen bilirsin ama bana koşu bandı eziyet gibi geliyor.:gitme:

ay arkadaşım hislerime tercüman oldun
insan koşu bandında kendini hemstır gibi hissediyor
birde tv nin karşısında değilse zaman hiç geçmiyor
almak isteyen arkadaşlar en azından tv karşısına kurdursun yerimseniben

yaaaa kıslar yaaa bakın şimdi moralimi bosdunuzzzzz ( müzik setimi açarım tv odamı görüyor zaten kuracağım oda....ya hamster master walla şimdi de minik danacık olodum :) yürüyüş yapamıyorum evim sahile yakın ama sahile iniş yolunda tek yürüyemem kocam da işten geç geliyor ee kış geliyor walla ev en makulu..plates topu alayım dedim ama kardeşim de 2-3 gün yaptı bıraktı . kaldı öyleeee
offf ya bi ilaçolsa içsek sabah bi kalksak istediğimiz kilodayızzzzz : :))))

evet önceden tv karşısındaydı yine zaman geçiyordu ama şimdi müzik bile açsan yok geçmiyor daralıyor insan.

valla tıp çok ilerledi ama biraz daha ilerlesede kurtarsa bizi şu işkenceden banane ya sihirli değnek istiyorum beennn..alkisalkisalkis

canım bence koşu bandı yerine bisiklet aL.Çünkü ben bi dönem spor saLonuna gitmiştim.Oradaki hocam bana yürüyüş bandıyla değilde bisikletle hareket etmemi söyLedi yürüyüş bandı çok az kaLori yaktırıyomuş ve yoruyomuş bisiklet daha iyi demişti bisiklet aL bence.... BisikLetle ben 20 dk. 250 kaLori falan yakıodum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…