tmm cnm dewam ettt.. ramazan bitsin ben de başlarım diyete artık midem aç kalmaya alıştı zaten a.s
Evet canım aLLah korusun eLma diyetini yapıyosan yanında atıştır biraz bak pasta yemişsin ama 900 gr. gitmiş kaydirigubbakcemile5
işte sorun orda tatlış be yürüyordum ama şimdi havalar çok sıcak bunalıyorum.... ee sonra da kış geliyor güler kısalacak hava kararcak korkarım tek başıma yol biraz sakat yürüdüğüm. o yüzde evimin içinde kocamın gözünün önünde olsun açarım müziğmi terler heme duşuma da girerim haastalık derdim de olmaz diyorum....haksızmıyım.500- 600 civarında rakamlar.10 a 12 ye böldürcem başka şansım yok
merhaba benim evimde koşu bandım var ama dışarıda yürümeyi tercih ediyorum koşu bandında çok zor oluyor dışarıda yürümeye benzemiyor ben de yeni doğum yaptım sezeryanla 4 ay oldu ama dikişlerim taze sayılır daha şimdi ramazan olduğu için evde yürüyorum ama fazla değil çünkü hemen dikişlerim sızlıyor benim de hamilelik kiloma geri dönmem için 10 kilo vermem lazım şu anda diyetisyene gidiyorum ama fazla spor yapamıyorum işte işin kötüsü o gerçi zaten gün boyu pekte oturmuyorum.ağır bir diyette yapamıyorum emzirdiğim için kim oğluşum bırakmaya hazırlanıyor beni eğer bırakırsa ki inşallah bırakmaz bende sıkı bir diyet yapıcam çünkü geçen sene 2 ayda 12 kilo vermiştim ama deli gibi spor yaparak.yani diyeceğim gene de sen bilirsin ama bana koşu bandı eziyet gibi geliyor.:gitme:
ay arkadaşım hislerime tercüman oldun
insan koşu bandında kendini hemstır gibi hissediyor
birde tv nin karşısında değilse zaman hiç geçmiyor
almak isteyen arkadaşlar en azından tv karşısına kurdursun yerimseniben
yaaaa kıslar yaaa bakın şimdi moralimi bosdunuzzzzz( müzik setimi açarım tv odamı görüyor zaten kuracağım oda....ya hamster master walla şimdi de minik danacık olodum :) yürüyüş yapamıyorum evim sahile yakın ama sahile iniş yolunda tek yürüyemem kocam da işten geç geliyor ee kış geliyor walla ev en makulu..plates topu alayım dedim ama kardeşim de 2-3 gün yaptı bıraktı . kaldı öyleeee
offf ya bi ilaçolsa içsek sabah bi kalksak istediğimiz kilodayızzzzz : :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?