3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

evet cnm yaptım..5 günde 3 kilo werdimm. ama qeri aldım :a015: canım seninle birlikte 4 kiş bu iyeti yapıyoruz :teselli:

canım hoşgeldin aramıza tıptoniq nerde acaba dün gelmedi hiç opuyorumnanaktan arkadaşlar bugün yeni bir gün tam gaz devam edelim zayıflayalım yılmayalım biz bayanız ve herşeyi başarablirz :lepi: ben bugün baştan başlıyorum gbi bişiy dün kaçamaklarım vardı ama artık asla bozmam zemuszemus herkese günaydın:içelim:

ewt Zeynom şok diet yapınca qeri alınıyor kilolar ben de dikkat ettim...Tarihçi qüzel qünaydın cnmm..ben de şimdi yeşil çayımı içiorum...ewt başarıcağız inş. dewam..ewt Tiptoniqte qelmedi acaba o ne durumda a.s.

GeLdim canLarım a.s. KızLar dün akşam yemeğini ben değiştirdim ama bugün iyi gidiyo bakaLım....Ben dün hiç spor yapmadım bugün yapıcam.Hadi bakaLım 15 günde 10 kiLo kaydirigubbakcemile2

GeLdim canLarım a.s. KızLar dün akşam yemeğini ben değiştirdim ama bugün iyi gidiyo bakaLım....Ben dün hiç spor yapmadım bugün yapıcam.Hadi bakaLım 15 günde 10 kiLo kaydirigubbakcemile2

işte budur kızlar :) bende de her şey yolunda aman bozmayalım ben de biraz önece ebru şallının plates programını uyguladım 2 gündr uyguluyorum bakalım size de tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2 bakalım neler olacak :) bi an önce 10 kiloyu vermem gerekiyorrrrrrr zemuszemus

kızlar bi de yağ yakma adıyla bilinen lahana çorbası diyeti var.haftada 8-10 kilo diyor.üstelik kalp vakfı hazırlamış bu listeyi. ne dersiniz kızlar.
1.gün:
Çorba ve meyve günü:
Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.
2. Gün:
Çorba ve sebze günü:
Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle
yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.
3. Gün:
Çorba, meyve ve sebze günü:
İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.
Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi
hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.
4.Gün:
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):
Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar
yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun
potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)
5. Gün:
Et, Domates ve Çorba günü:
Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca
300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar
domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8
bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.
6. Gün:
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:
İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.
2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.
Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.
7. Gün:
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve
istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.
Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız
4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.
* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun
yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

ii qüzel diyorsun da canımm o çorbanın tadını biliyor musun..ben denemeye kalktım çorbayı içemedim iğrenç bi tadı we kokusu war ama zayıflattığı doru

denedim canım tadını ben çok kötü gelmedi valla mirmirmirmir içine bi patlıcan az mantar da attım ben sositososito bakalım ne olacak bunu yapayım çünkü acil vermem gerek :Saruboceq: 6 ay önce diyet ve sporla 64 den 56 ya inmiştim ama aama şimdi 67 yim :1no2: şu 60lara çıkmak istemyorum bi daha ya.sizin diyet nasıl gidiyo kızlar bozdunuz mı yoksam kızlar klava:

önemli olan artık görecek olmamız zemuszemus benim de iyi şu ana kadar gayet iyi gidiyor kaydirigubbakcemile5 canm ayptır sorması yaşın kaçtı senin :kedi:

GüzeLLer sabah ve öğLe yemeğinden sonra spor yaptım akşam yemeğini yedim oturuyorum az yedim yine, doLmayı kendi eLcağızLarımLa yaptım 1 tane yedim çünkü yanında çorba faLanda içtim kaydirigubbakcemile3

TarihçigüzeL canım ben tam bir şok diyet hastasıydım Lahana çorbası diyetinide yaptım ama 3. bırakmak zorunda kaLdım çünkü tadı gerçekten berbattı.Kaç kere şok diyet denedim sonuç hep aynı geri aLdım verdiğim kiLoyu şuan sağLıkLı besLenmeye çaLışıyorum ve spor yapıyorum en mantıkLısının bu oLduğunu sonunda anLadım bence sağLıkLı besLenmeye çaLış tatLım.... a.s.

tıptımıqcım devam ettgne çok sevindim ben de bugün lahana diyetni uyguladım su meyve ve çorba ama hala tadı kötü gelmedi lmaz: bakalım belki de içe içe kötü gelir ben de platese başladım ebru şallının plates programlarını netten izleyerek yapıyorum bugün sabah akşam yaptım kaydirigubbakcemile2 inşalllah bu sefer olacak kızlarr hadi iant edip güzelleşelim taş gibi olallım henüz 20 yaşında olmama ragmen 67 kiloyum ve utanıyorum kendimden:kedi: annemler zayıfla dye baskı yapıyolar şimdi diyetdem bu sefer de ye ye diyolar

kraliçee canım üzülme ramazan da da diyet yapılabiliyor hafif beslenmen yeterli benm sırt ağrılarım var bu yüzden ilaç kullandığım için tutamıyorum bi hafta sonra bende tutucam inşallah ama dyeti bozmayı düşünmyorum sende dyette değilim dye çok kalorli şeyler tüketme dikkat et canım opuyorumnanaktan

kızlarr haydii birlik olma zamannıııı :enbuyukkk:

haklısın canım bn de dikkat edicem zor olıcak ama imaknsız deil her şey bizim elimizde oruçtan sonra daa bi diyet uyqularım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…