3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

tiptoniq canım yarn bu diyete başlayalm ne dersinn a.s.

GÜNDE 1000 KALORı REJıMı
Kahvaltı:
1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, kahve. (peynirle mutlaka zeytin yenmeli hayvansal yağ ile bitkisel yağı beraber kullanmalıyız. Ayrıca peyniri de diet olarak alırsak daha iyi olur.)

Pazartesi:
Öğle : Mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Etli, havuçlu, patatesli taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.

Salı:
Öğle: Haşlanmış patates (tuz ve baharat serbest limonda sıkabilirsiniz)
Akşam: Kıymalı yumurta (yağsız) ve bolca salata

Çarşamba:
Öğle: Domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Kıymalı yumurta ve bolca salata

Perşembe:
Öğle: Salamlı, kaşarlı tost ve ayran (kepekli ekmekten yapılacak. Ben beyaz peynir ve domatesli tost yapıyordum burdakilerden bile daha az kalorili oluyordu)
Akşam: Biber, kabak dolma ve salata (unutmayın herşey yağsız olacak)

Cuma:
Öğle: Ekşili köfte, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ızgara ve salata (yağsız)

Cumartesi:
Öğle: Sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği (Tarhana veya hangi çorbadan canınız isterse ama yağsız)
Akşam: Izgara köfte ve salata

Pazar:
Öğle: Melemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Domates soslu, yoğurtlu makarna (yağ yok)

Not: Hergün saat 16 da 250gr meyve yenecek şekeri meyveden alacağız..

Su içemiyorum diyenler her lokmadan sonra su yudumlayın en az 3 bardak içtiğinize şaşıracaksınız. Bu listedekileri mutlaka ama mutlaka yağ koymadan pişireceksiniz. Hergün 4 kere hızlı hızlı merdiven inip çıkın yada tempolu yürüyüş yapın.

canım ben bu diyete başladım 2 ayda 17 kilo kadar verdiriomuş.. elma diyeti çok yoruyorr yapamıyorum

TtLım dedğim gibi benim bayrama kadar aciL vermem Lazım delikafadulden sen başLa bu diyete güzeLmiş diyet.Haftada ne kadar verdiriyo? şakkıdı

canım onu bilmiyorum da 2 ayda 17 kilo kadar werdiriyormuş.. bugün çok yedim yaw kendime kızıyorum artık klava: yarından sonra kesinlikle başlıcamm

TıPTONıQ VE KRALıÇE ...
kızmayın ama size bişey dicem.... sayfaya ara ara giriyorum..ne zaman girsem kralice diyet listesi buluyor haydi yapalım dior. tiptonik sen de dur onu yapmayalım sen başla ben de başlıcam acil daha fazla kilo vermemgerek diyorsun....
kızlar moralinizi bozmak istemem ama bugün çarşamba ..biti zaten ....3 gün sonra bayram.... yatcaz kalkcaz incecik olcaz diyeti varsa bana da söyleyin...
bence siz ya minicik bir göbeğiniz var onu dert ediyorsunuz kilolu falan deilsiniz. yada ciddi ciddi araştırıyor ama bu arada kekler pastalar çikolatlar yeniyor modundasınız :)

hangisiiiii? haa dinime küfreden müslüman olsa bari derseniz ben kiloluyum evet ama şu anda sadece koşu bandı arayışındayım:) diyetle sadece olmuyor...enerji yakmam gerek.... bu ayı zaten atlatayım diye baktığım için hiçbir şeye karışmıyorum:)

Deryaberil çok haklısın canım kaç aydr bi diyete başlayamadık başlasaydık en azından kilolarımızın yarısından kurtulmuştuk.. dün çok kararlıydım başlıyordum ama akşm yemeğine gidince bütün gün boşuna dayandm boşuna zorladım kendimi.. ama yarın diyete başlıcam yine olmazsa bi diyetisyene başvuracam çünkü sıkıldım artık kilolarla uğraşmaktan senağlama

DeryaberiL cnm çok hakLısın kaydirigubbakcemile3 Bugün oruçLuyum zaten yani bizim uzun süreçLi diyet işi bayramdan sonraya kaLdı kaydirigubbakcemile3 :hulya:

kızlar ben diyetisyene gittim. diyeti verip gönderdi al yp 20 gün sonra gel dedi . yapmaya uğaştımgititmhiç kilo vermemiştim . adet de olmamıştım tamam işte ondandır vüsut şiştir dedi. adet oldumyine gittim o aradada diyeti bozdum gibi bişey oldu yine kilo kaybı yok. almamışım ama vermemişimde
metabolizmam da hızla avaşlamış diyetistyene gittiğimden beri. ben spor akademis mezunu biriyle konuştum .
yaşınıza göre 130 - 150 nabızda spor yapmalısınız ki yağ yakabilin dedi. yağ ykımı onla alakalıymış..3 beyazdan da uzak durun dedei. terleyip şapır şupur ter akıtana kadar terleyin dedi....

burda da bir abimiz diyor ki 250 kalori yemeklerden kıs + 250 kalori de enerji yak . etti sana 500 kalori ..her gün yap bunu eridiğini görürsün der....

bendne öneriler size sadece:)

1. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 4 adet diyet bisküvi

Öğle: 100 gr. tavuk(haşlama veya ızgara), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 8 adet diyet bisküvi

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pilav veya makarna

Gece: 2 porsiyon meyve

2. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 4 adet grissini

Öğle: 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 8 adet diyet bisküvi

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilav

3. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu kaşar peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 4 adet grissini

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna

4. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 2 adet grissini

Öğle: 100 gr. tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı

ıkindi: 1 adet simit, 1 adet karper peynir

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Gece: 2 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

5. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 3 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 4 adet grissini, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)

Akşam: 100 gr balık (ızgara veya buğlama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 1 adet simit, 1 adet karper peynir

Akşam: 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç veya bulgur pilavı

7. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim salam, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna

ıkindi: 2 adet grissini

Akşam: 100 gr balık (ızgara veya buğlama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Gece: 2 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt

Canım bu diyet nasıL bence bize çok uygun okuLLar açıLdığında da uygulayabiLiriz bence ayrıca gece süt faLan içmemizi sağLıyo.Boyumuzda uzar hem :) 1600 kaL. bi diyet çok güzeL bence 10 günde 5 kiLo verdiriyormuş sositososito OkuLLar açıLınca başLıyorum ben Şeniz

bunları yersem ben galiba 10 günde 5 kilo alırım :roflol: canım yha bu diyettekiler sence de fazla değil mi benim yaptığım diyet daha azz buna benn süper derim aslında bugün yaptığım diyet şu

sabah : 5 zeytn 1 kbrt kutusu peynir yeşil çay bir dilim kepek ekmeği
öğlen : domates çorbası yeşil çay
akşam: sadece meyve ve sütt
yatmadan önce yine yeşil çay a.s.

tiptoniq - kralice.....

sizi iyce kızdırcam şimdi:)
bence yawrularım siz diyeti falan bırakın....tammam? siz böyle listelerin arasında gezmekten helak oldunuz walla...bu enerjiyi yürümeye harcasanız dal gibi olmuştunuz:)

bana eklemeyi öğretin siz e kendi diyetimi göndercem ...

bir de sabahları abartısız bir kahvaltı yapı yağsız. peynir - zeytin - domates - salatalık - şekersiz çay.ekmek yerine etimek yada iyce kızartılmış ekmek yeyin. öğün arasında yoğurt. öğlen sebze yemei çorba. pilav makarna yok. öğün arasnda elma . akşam tavuk eti yada köfte ızgara da ama yağda değil. yağsız yeşillikli salata. makarna - pilav yok. yatmadan bir bardak ılık süt ..işte en güzel diyet...ve normal beslenme..bunu yapın haftada 3 kilo vermezseniz gelin bana:)

Deryaberil kızma canım ya :kedi: ben yürüyemiyorum elimde olsa hiç diyetlerle uğraşmazdım zaten spor yapardım ama spor yapınca böbreklerm başım ağırıyorr :a015:

Ben okuLLar açıLınca kendi yazdığım diyeti yapıcam hem sağLıkLı ve yavaş yavaş veriyosun.Ayrıca tok tuttuğuna eminim en azından yıLbaşına kadar.Daha yaza çok var zaten yavaş ve sağLıkLı bir Listeyle kaLıcı kiLo verme oLucak hedefim

ben bugün diyeti bozdum ya çok üzgünüm moralim sıfırlandı kendime çok kızıyorum klava: Justadream gel snde canım aramıza hoşgeldin a.s.

kralice süpersin valla..azimli azimli diyet araştırıp kendin bozuyorsun:) alemsin daha ne diyim sana...tatlım böbrek ağrısı değil o ..koştuğunda ağrıyan yer dalakların..dalağın ağrıması tok karna hızlı hareket etmekten oluyor. ve iyi bir haber dalağın ağrımaya başlıyor ise koşarken direk yağ yakmaya başladıının işaretiymiş...bunu bir sporcudan duydum.....
sen devam et....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…