Mrb ben spor yaptım biraz kolda oldu ama toparladimVaay, valla helal olsun.
Nasıl başardın ve sarkman oldu mu?
Ve ben hamile kalmak istiyorum doktor kilo ver dedi hedef 58 bakalım yapabilecek miyimMrb ben spor yaptım biraz kolda oldu ama toparladim
Ve ben hamile kalmak istiyorum doktor kilo ver dedi hedef 58 bakalım yapabilecek miyim
Yok olmadı ben bazen günde bir kase yoğurt la kalıyor dumAynen helal, bende 78 den 61 e dustum kaldim( yuzunde sarkma oldumu? Ve giderek yemegi daha da mi azaltmaliyim bu duraksamada?
Kendim yaptım kesinlikle ekmek makarna Tatlı şeker yoktu yoğurt ayvar salatalık yeşil elma çok tukketimSüper kilo vermişsin gerçekten. Maşallah
Bir diyet uyguladın mı?Nasıl verdin bu kiloyu?
Oncelilke spor sabahları 100 tane ip atladım sonra gunu yogort ve salatalık ayva bitirdimNASIL KİLO VERDİN
Peki sizde sarkma oldumuAynen helal, bende 78 den 61 e dustum kaldim( yuzunde sarkma oldumu? Ve giderek yemegi daha da mi azaltmaliyim bu duraksamada?
Yaw ac kalarak olunuyormuki, hedefin kac?Yok olmadı ben bazen günde bir kase yoğurt la kalıyor dum
Yuzum yanaklarim sarkti, vucudumda gevsek,sikilasmam lazim iste ama yanaklarim üzdü ya ,nasil toparlanir bilmiyorumPeki sizde sarkma oldumu
3 ayda 24 kg verdim şuan 66 kg boyum 1 65 hedefim 58Yaw ac kalarak olunuyormuki, hedefin kac?
Himm onu bilmiyorum bende olmadı kolda biraz oldu ama kol çalıştım şu an iyi yaniYuzum yanaklarim sarkti, vucudumda gevsek,sikilasmam lazim iste ama yanaklarim üzdü ya ,nasil toparlanir bilmiyorum
Ohhh masallah benim boyum 160 ve 61 deyim benimde hedefim 55 di ,zayifladikca rahatliyor insan dimi, o kadar yagi bosa tasimisiz, cocuk var mi,bide gobegin varmj3 ayda 24 kg verdim şuan 66 kg boyum 1 65 hedefim 58
Cocok yok bir buçuk yıldır evliyim tedavi görüyorum doktor kilo ver dedı devam ediyorum kilo vermeye inş olur göbek yok bende biraz basen var onu da yeni başladık çalışmaya duzeltecemOhhh masallah benim boyum 160 ve 61 deyim benimde hedefim 55 di ,zayifladikca rahatliyor insan dimi, o kadar yagi bosa tasimisiz, cocuk var mi,bide gobegin varmj
Harika, ins hedefine ulasirsin bide anne olursun canim.Cocok yok bir buçuk yıldır evliyim tedavi görüyorum doktor kilo ver dedı devam ediyorum kilo vermeye inş olur göbek yok bende biraz basen var onu da yeni başladık çalışmaya duzeltecem
İnşHarika, ins hedefine ulasirsin bide anne olursun canim.
3 AY BOYUNCA SADECE BUNLARIMI YEDİN YANİOncelilke spor sabahları 100 tane ip atladım sonra gunu yogort ve salatalık ayva bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?