hoşgeldin canım.bende 10 gün falan oldu arkadaşların arasına katılalı.Iyi akşamlar arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim
Hoşbuldum canım porsiyona ayarlamak biraz sorun olacak bana hemen bir tartı almalıyım galibahoşgeldin canım.bende 10 gün falan oldu arkadaşların arasına katılalı.
Ne kovması kızSebzeler 100 gr hesaplanmış fatsecrette...örneğin biber dolması kaç kbAyyy daha üye olmadan kovacaklar beni
Ne bileyim durmadan soruyorum ya...Yarın tartılıp özel mesaj yollarım,cumaya kadar bende farketmez haftaya anlaşılır ...senin 10 günde ne kadar gitti ecrinNe kovması kızyiyen arkadaşlar cevaplar :)
bir porsiyon biber dolması 149 gr mı 17,85 kb yazıyor .Sebzeler 100 gr hesaplanmış fatsecrette...örneğin biber dolması kaç kbAyyy daha üye olmadan kovacaklar beni
Olsun canım sor senNe bileyim durmadan soruyorum ya...Yarın tartılıp özel mesaj yollarım,cumaya kadar bende farketmez haftaya anlaşılır ...senin 10 günde ne kadar gitti ecrin
arkadaslar anlatamiyorum galiba. ebru akinin listesi diye bi sey yok. atkins diyetinin listesi o. ordaki puanlar amerikaya uygun puanlar. onlarin porsiyonu daha dusuk.siz fatsecrette ulkeyi turkiye yaparsaniz,turkiyeye uygun verir puanlar. daha yuksek diye kendinizi kandiracaksaniz, kilo vermede zorluk cekersiniz. daha yuksek puan diye bi sey yok.gercek puanlar fatsecrette.ama tabi her kes istedigi puani hesaplaya bilir.o sekil de kilo verirsiniz.
bu arada aksam yine dissardaydim.kafeye gittik.ben cop sis dedim.yaninda brokoli,karnibahar vardi. toplam puanim oldu 45
bu arada toplamda 4 gune 1 kilo vermis oluyorum
Sagol canım bu diyetle iyi gidiyor valla sende uyarsan verirsin canımEcrin çok iyi vermissin cnm darısı bana aylardır Sürünüyorum bu köy kollarda
Bende iki gün önce biber dolması yedim yarim porsiyon olarak hesapladim benim tartım yok ofisteye tartamam zaten olcenler yazabilirmi mesela fasulye filan bir ymk kaşifi kacgram
Günaydın herkese
Dünü 28 ile kapattım
Sonuç + 600 niye böyle oldu anlamadım
Eşim 90.2 du oda 92.2 çıktı
Şaşkınız
canım ben çantama koyuyorum davetlere gittiğimde. ablamda diyorki seninki sosyete diyeti. olmayacak şey değil. sığıyor çantaya küçük bişey zatenmoral bozmak yok Canım aynen devam etne güzel tartmadığım bişeyi yemiyorum diyorsun bende tartı mı çantam da mı gezdirsem acaba :)
günaydın canım üzülme alışırsın ilk gün olur böyle benim 4 hafta oldu hala ayarlayamadığım oluyorBen güne hızlı başladım galiba
1 kaseyoğurt 11.42.
2 kaşık yulaf ezmesi 12.6
1 ınce dılım ananas 7.9 ==31,2
sosyete mi çok güldüm yacanım ben çantama koyuyorum davetlere gittiğimde. ablamda diyorki seninki sosyete diyeti. olmayacak şey değil. sığıyor çantaya küçük bişey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?