günaydın canım sen çok iyi gidiyorsun maşallah 13 km maşallah diyeyim harikasın iyi yürümüşsün valla öğlen yemeğin sadece meyve mi?kizlarrrrrrrrrrr ben cok mutluyum -700 gr ciktim. gerci dun 13 km yurudum. ayakkabi ariyodum. ayakkabiyi buldum,geldim eve baktim kopegim mutsuz.aldim onu cikardim gezmeye.eve gelince baktim uygulamadan 13 km yol yapmisim. bu gun bacaklarim agriyor gerci ama olsun. ustelik dun gece cok ac yattim.yolda erik,cilek aldim. agzimin suyu akiyodu ,yemek istiyodum puanim yetmedi. bu gunku menum
ogle yemeyim 200 gr cilek,100 gr erik (erik puani cok fazla)
toplam 32,46 kb
evet sadece meyve yedim. puani cok ama harika bi tat ya. meyve yiyemiyorum diyeti yapinca diyenler bence bahane ariyor yapmamak icin. ben meyvemi de, cikolatami da,yemeyimi de yiyorum vala. aksama protein agirlikli beslenicem ama araya sebze de sikistrmak istiyorum. belki tavuk,mantar sote yaparim,ustune kasar peyniri rendelerim. aksam iyi yemem lazim :)günaydın canım sen çok iyi gidiyorsun maşallah 13 km maşallah diyeyim harikasın iyi yürümüşsün valla öğlen yemeğin sadece meyve mi?
13 km miiiikizlarrrrrrrrrrr ben cok mutluyum -700 gr ciktim. gerci dun 13 km yurudum. ayakkabi ariyodum. ayakkabiyi buldum,geldim eve baktim kopegim mutsuz.aldim onu cikardim gezmeye.eve gelince baktim uygulamadan 13 km yol yapmisim. bu gun bacaklarim agriyor gerci ama olsun. ustelik dun gece cok ac yattim.yolda erik,cilek aldim. agzimin suyu akiyodu ,yemek istiyodum puanim yetmedi. bu gunku menum
toplam 32,46 kb
canım su tutacak tuzlu bişeyler yemişsinizdir..Günaydın herkese
Dünü 28 ile kapattım
Sonuç + 600 niye böyle oldu anlamadım
Eşim 90.2 du oda 92.2 çıktı
Şaşkınız
güzel bir kahvaltı olmuş ama..Ben güne hızlı başladım galiba
1 kaseyoğurt 11.42.
2 kaşık yulaf ezmesi 12.6
1 ınce dılım ananas 7.9 ==31,2
çok iyi veriyorsun canm..kizlarrrrrrrrrrr ben cok mutluyum -700 gr ciktim. gerci dun 13 km yurudum. ayakkabi ariyodum. ayakkabiyi buldum,geldim eve baktim kopegim mutsuz.aldim onu cikardim gezmeye.eve gelince baktim uygulamadan 13 km yol yapmisim. bu gun bacaklarim agriyor gerci ama olsun. ustelik dun gece cok ac yattim.yolda erik,cilek aldim. agzimin suyu akiyodu ,yemek istiyodum puanim yetmedi. bu gunku menum
toplam 32,46 kb
canım porsiyon veya gram yazan yere tıkla orada adet , kaşık kase vs var..Sebzeler 100 gr hesaplanmış fatsecrette...örneğin biber dolması kaç kbAyyy daha üye olmadan kovacaklar beni
canım porsiyon veya gram yazan yere tıkla orada adet , kaşık kase vs var..
mesela biber dolması 1 adet kb değeri 35 gr
biber dolması porsiyonu yarım adettir
fatsecrete göre öyle ..porsiyonu yarım adet olmaz ya mümknün degill
hayırlı yolculuklar canım allah kabul etsin benim içinde dua eder misin çocuğum olsun :)Altı gündür hic değişmiyordu kilom durklama dönemindeyim herhalde..ama bugun -300 gordum bu bile beni cok mutlu etti.bende ise giderken mecbiren arabaya biniyorum ama donuşte yürüyerek eve gidiyorum.sporuda boyle tamamlamaya calisiyorum.yarın gecede Allahin izni ile umreye gitmek niyetiyle yola cikiyorum.bir sure sizi takip edemeyecegim.ama donuste görüsmek üzere inşallah.Allaha emanet olunn
-500 gr iyi canım maşallah inş. böyle devam edergünaydın kızlar bende bugün 69,5 çıktım ama ben sabahlarıçok ödem oluyorum yinede meraktan tartıldım -500 gibi görünüyor fakat iki hafta önce 68,4 tüm gelen gidne oldu neyse artık bende hergün tartılıp şişte olsam takip etmek istiyorum bir süre..
eksi görenleri tebrik edeirm , artıçıkanlarda bence ödemdir..
wc ye hergünçıkamıyorum bende , aslınd ahergünçıksak ddaha iyi gider kilo
kahvaltım 9,88 puandı öglen bezelye ve salata yiycem
bezelye 100 gr kaç kaşıtır acaba?
sen iyi ayarlıyorsun canım maşallah afiyet olsun :))evet sadece meyve yedim. puani cok ama harika bi tat ya. meyve yiyemiyorum diyeti yapinca diyenler bence bahane ariyor yapmamak icin. ben meyvemi de, cikolatami da,yemeyimi de yiyorum vala. aksama protein agirlikli beslenicem ama araya sebze de sikistrmak istiyorum. belki tavuk,mantar sote yaparim,ustune kasar peyniri rendelerim. aksam iyi yemem lazim :)
şimdi baktımda zeytinyaglı için sanırım öylefatsecrete göre öyle ..
-500 gr iyi canım maşallah inş. böyle devam eder
hayırlı yolculuklar canım allah kabul etsin benim içinde dua eder misçools
TABİİKİ EDERİM İNSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?