☆3 ayda yeni bir ben ●○•°

H kubra

Başarısız olmaktan korkma, ölmezsin ;)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
368
264
18
38
Zayiflamak isteyenler kervaninda bende varim. Insallah basarili olanlar grubuna da dahil olurum.

Bugune kadar bi kac yontem denedim. Isi cok siki tutunca 10 gunde bikiyorum. Verdigimi de hemen geri aliyorum.

Diyorum ki bu defa hedef sure koyarak diyet uygulasam o sure icinde bikmadan birakmadan devam edebilirim.

Benim gibi dusunen arkadaslarla bi kilo cizelgesi hazirladik. Sende 3 aylik maratona Katilmak istersen cizelgedeki bilgilerini vermen yeterli

[table="width: 500, class: grid, align: left"]

[tr]

[td]çıtır adayları[/td]

[td]boy[/td]

[td]topikte başlangıç kilosu[/td]

[td] 24 kasim[/td]

[td] 1 Aralik [/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]h kubra[/td]

[td]1.69[/td]

[td]77.1[/td]

[td]77.1[/td]

[td]?[/td]

[/tr]

[tr]

[td] psikohayris [/td]

[td]1.68[/td]

[td]78[/td]

[td]75[/td]

[td]?[/td]

[/tr]

[tr]

[td] nilay20 [/td]

[td]?[/td]

[td]?[/td]

[td]?[/td]

[td]?[/td]

[/tr]

[/table][tr][/tr]

Son düzenleme:
Kalori hesabı en sağlam yol...kesinlikle tavsiye ediyorum..hem sağlikli hem bilinçli

Kalori hesabı en sağlam yol...kesinlikle tavsiye ediyorum..hem sağlikli hem bilinçli
Aynen. Bencede en mantikli olani bu. Daha önce 700 kalori diyeti yaptim. Cok agir geldi. Bu defa 900 kalori + egzers iz yada yuruyus planliyorum.

Nette kalori hesabini arastirirken 115 kilodan 70 kiloya dusen bi kadinin yqzisini okudum. 800 900 kalori vucuda zarar verir diyor. 1300 ile 1500 arasi olmali diyor.

Kalori hesabiyla zayiflayan arkadaslar kac kaloriyle zayifladiniz paylasirsaniz sevinirim. Cunku kendime bir yol cizmeye calisiyorum. Yardim bekliyorum. .

Sorma elim ayagim titriyordu. Biraktim. Duruma gore 900-1000 kalori arasi iyi olur galiba.
Sen denedin mi bu hesabi ?
Canım evet ben hala devam ediyorum, telefonmda fatsecret diye bir uygulama var bayağı iyi, o yönlendiriyor... Benim yavaş ve sağlıklı bir zayıflama için günde almam gereken kalori miktarı şimdilik 1900 ama ben yine de 1200ü geçmemeye çalışıyorum... Bak bu uygulamalar ya da internetten yapacağın hesaplar seni doğru yönlendirir... 1000de çok az bence... 1200 yap güzel güzel zayıfla inşallah :)

Canım ben şu an 58 oldum boyum 167 yaklaşık bir ayda 3 kilo verdim... Yukarıda da yazdm hesaba göre 1900 kaloriye kadar iznim var çünkü aktifim bütün gün iş güç dışarıdaym bi de spor yapmaya da çalışıyorum... 1200ü geçmediğim günler kendimi harika hissediyorum... Yani anlayacağın benim kendime belirlediğim hedef 1200 1300 arası... Tabi her gün az da olsa ağzıma tatlı bişeyler kesin atıyorum, onu bırakmam lazım

Tamam 1200 yapim en iyisi. O zaman 3 ayda 15 kilo hedefimi bulmak icin daha fazla spor yaparim. Acik kapanir

Yapabilirim neden yapmayim ki ?
Dogum yapali koskoca 1 yil gecmis. Ben hala verdigim 4 kiloyla kaldim.
Sunlar bunlar bahaneler sayesinde kilolu hantal bise oldum kaldim. Ya arkadas dedim kendi kendime. Surda 3 ay sabret hepsi bu !
Bu kadar mi iradesizsin dedim kendime. Hadi artik kaldir bi zahmet totoyu : ) tut biraz bogazini..
3 ay dayanamayacak kadar aciz ve zavalli degilsin. !!

Gunaydin milletttt
Hadi bakalim maraton bugun başladı. Sabah esime de bu kararimdan bahsettim. Bu 3 ay icinde 15 kilo vermek icin elimden geleni yapacagim. Daha sonra diyet isine bi daha girmicem dedim. Kafami yormicam. Baktim 5 10 kilo verdim tamam ben buyum dicem.

Amaaa o 15 kiloyu verebilirim verecegim. Bunu herkese gosterecegim

Bu sabah 77.1kg geldim. Bunu baz alarak basliyorum.

Sabah 1 sekersiz cay
1 sucuklu yumurta
2 dilim kepekli ekmek yedim.

Kalori hesabi baslasin :)

Vavvv sucuklu yumurtanin kalorisi ne kadar yuksekmis
Kahvalti 400 kalori

Amaa hemen 35 dklik karin ve kalça egzersizi yaptim.

Ara ogun
1 mandalina 1 kuru incir 127 kcal

Ogle yemegi 668 kcal oldu. Hepsini toplarsak
527+668= ? 1195 yani bu gunluk yeme hakkimi bilincsizce doldurdum
Aksam bi meyveyle kurtaralim 1200 1300 arasi kapatiriz : ))

Meger ne kadar kalori aliyomusum da haberim yokmus. Ama bu yontem kesin cozum.

Esimle magazalari dolasiyoruz ben hic bise alamiyorum. Cok gurur kirici. . O ne giyse oluyo. Internet ten surekli alisveris yapiyor. Ben yapamiyorum. Ya olmazsa, ya yakismazsa, ya biyerlerim firlarsa :)

Nette diyor ki egzersizi full yaptiginiz her hafta kendinizi yeni bir kiyafetle yada istediginiz bisey le odullendirin diyor. Aklima yatti. Bu hafta full egzersiz yaparsam guzel bi spor ayakkabi alacam.

canım günlüğün hayırlı uğurlu olsun başaracağız ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…