Kalori hesabı en sağlam yol...kesinlikle tavsiye ediyorum..hem sağlikli hem bilinçliZayiflamak isteyenler kervaninda bende varim. Insallah basarili olanlar grubuna da dahil olurum.
Bugune kadar bi kac yontem denedim. Isi cok siki tutunca 10 gunde bikiyorum. Verdigimi de hemen geri aliyorum.
Diyorum ki bu defa hedef sure koyarak diyet uygulasam o sure icinde bikmadan birakmadan devam edebilirim.
24 Kasim 78.0 kg
...
...
24 Subat 63.0 kg
Aynen. Bencede en mantikli olani bu. Daha önce 700 kalori diyeti yaptim. Cok agir geldi. Bu defa 900 kalori + egzers iz yada yuruyus planliyorum.Kalori hesabı en sağlam yol...kesinlikle tavsiye ediyorum..hem sağlikli hem bilinçli
Canim ne yapmşsn ya 700 çok az olmazki mahvolursun dikkat et..Aynen. Bencede en mantikli olani bu. Daha önce 700 kalori diyeti yaptim. Cok agir geldi. Bu defa 900 kalori + egzers iz yada yuruyus planliyorum.
Sorma elim ayagim titriyordu. Biraktim. Duruma gore 900-1000 kalori arasi iyi olur galiba.Canim ne yapmşsn ya 700 çok az olmazki mahvolursun dikkat et..
Canım evet ben hala devam ediyorum, telefonmda fatsecret diye bir uygulama var bayağı iyi, o yönlendiriyor... Benim yavaş ve sağlıklı bir zayıflama için günde almam gereken kalori miktarı şimdilik 1900 ama ben yine de 1200ü geçmemeye çalışıyorum... Bak bu uygulamalar ya da internetten yapacağın hesaplar seni doğru yönlendirir... 1000de çok az bence... 1200 yap güzel güzel zayıfla inşallah :)Sorma elim ayagim titriyordu. Biraktim. Duruma gore 900-1000 kalori arasi iyi olur galiba.
Sen denedin mi bu hesabi ?
Nette kalori hesabini arastirirken 115 kilodan 70 kiloya dusen bi kadinin yqzisini okudum. 800 900 kalori vucuda zarar verir diyor. 1300 ile 1500 arasi olmali diyor.
Kalori hesabiyla zayiflayan arkadaslar kac kaloriyle zayifladiniz paylasirsaniz sevinirim. Cunku kendime bir yol cizmeye calisiyorum. Yardim bekliyorum. .
Tamam 1200 yapim en iyisi. O zaman 3 ayda 15 kilo hedefimi bulmak icin daha fazla spor yaparim. Acik kapanirCanım evet ben hala devam ediyorum, telefonmda fatsecret diye bir uygulama var bayağı iyi, o yönlendiriyor... Benim yavaş ve sağlıklı bir zayıflama için günde almam gereken kalori miktarı şimdilik 1900 ama ben yine de 1200ü geçmemeye çalışıyorum... Bak bu uygulamalar ya da internetten yapacağın hesaplar seni doğru yönlendirir... 1000de çok az bence... 1200 yap güzel güzel zayıfla inşallah :)
Tskler hayris bende inaniyorum. Olmamasi icin bi sebep yok. .canım günlüğün hayırlı uğurlu olsunbaşaracağız ben inanıyorum
aynen öyle canım :)Tskler hayris bende inaniyorum. Olmamasi icin bi sebep yok. .
El ele verip zayiflicaz hep birlikte. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?