• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☆3 ayda yeni bir ben ●○•°

bende varımmmmmmmmmmmmm bende
doğum yapalı 10 ay 5 gün oldu şu an diyetteyim
kaç gündür kafama göre topik topik geziyom burası kafama yattı
h kubra seninle aynı durumdayız doğum ve kalan kilolar
neyse şu an 4 kilo kilo vermiş durumdayım vee devam ediyom
91 başlangıç
87 şu anki
hedef 70
yılbaşına kadar 80 olsam yaza kadarda istediğim kilo olsa ohhhhh:KK49::KK49:

bende varımmmmmmmmmmmmm bende
doğum yapalı 10 ay 5 gün oldu şu an diyetteyim
kaç gündür kafama göre topik topik geziyom burası kafama yattı
h kubra seninle aynı durumdayız doğum ve kalan kilolar
neyse şu an 4 kilo kilo vermiş durumdayım vee devam ediyom
91 başlangıç
87 şu anki
hedef 70
yılbaşına kadar 80 olsam yaza kadarda istediğim kilo olsa ohhhhh:KK49::KK49:
Gel canim gel. Tek basina olmuyor bu isler.:KK19:
Bende 4 kilo verdim. Olsun iyiki onu vermisiz. 4 kilo vermek kolay mi : )
Yediklerini ,kacamaklarini ve sporunu paylas bizimle. Burayla mesgul olunca istahin kaciyor.

Hedef konusuna gelince ben 3 ayda 15 kilo vermeye calisacam sende benimle 15 kilo versen super oluruz :KK73::KK73: :KK68:

Kahvalti + ara ogun 410 kcal
Insallah bugun listeme yuruyus de eklicem.
Ogleden sonra komsular cagirdi. Kacamak yapmamaya calisacam. 3 ay in sonunda hayalimdeki fizige kavusacagim.

XL den M bedene ... :KK49:

Gel canim gel. Tek basina olmuyor bu isler.:KK19:
Bende 4 kilo verdim. Olsun iyiki onu vermisiz. 4 kilo vermek kolay mi : )
Yediklerini ,kacamaklarini ve sporunu paylas bizimle. Burayla mesgul olunca istahin kaciyor.
geldim bile cnm ahhh dediğin gibi o 4 kilo çok zor oldu hamişlikte yedim yedim rahata alıştım sonra zor oldu ama şimdi alıştım yolaaaaaa devammmm

Hedef konusuna gelince ben 3 ayda 15 kilo vermeye calisacam sende benimle 15 kilo versen super oluruz :KK73::KK73: :KK68:
70 e kadar yolum varrr

malasef arkadaşım spor yapmaya ne zmnım ne gücüm var kızım çok huysuz bu aralar tam yatırıyom uyanıyo spor zor gibi çok hals

halsiz kalıyom diyetime gelince 4 kiloyu çok çok dikkat ederek verdim
şu an ise lahana diyetine başladım bugun 1. günün yine yediklerimi yazarım kaçamak olmasın diye

Son düzenleme:
malasef arkadaşım spor yapmaya ne zmnım ne gücüm var kızım çok huysuz bu aralar tam yatırıyom uyanıyo spor zor gibi çok hals
Anladim canim. Benim kizda cok hareketli. Bazen gorumcem gelir ilgilenir isim biraz hafifliyor sagolsun.
Ev islerini daha tempolu yap canim oda cok kalori yaktirir. Diyet nasil gidiyor canim?

Ogle + ara=400 kcal oldu 410+400=810 kcal..
400 kcal de Aksam yemeginde yerim. Sporumu hala yapmadim. Birazdan onuda yapabilirsem degmeyin keyfime:KK76:

Anladim canim. Benim kizda cok hareketli. Bazen gorumcem gelir ilgilenir isim biraz hafifliyor sagolsun.
Ev islerini daha tempolu yap canim oda cok kalori yaktirir. Diyet nasil gidiyor canim?
bizimde halamız ve babannemiz sağolsunlar :)))
küçük bi yerde yaşıyorum spor çok zor salona yazılıyım dedi kimse ilgi göstermeyince kapandı
yürüyüşe gidemem çok köpek var ıssız yollar mekik aleti aldım eve onunla idare edip kızım acık uslanınca geceleri eşime bırakıp netten yapıyım dedim
diyet tamm gaz devammmm cnm sabah 86 ları gördüm bile:KK49::KK49:

bizimde halamız ve babannemiz sağolsunlar :)))
küçük bi yerde yaşıyorum spor çok zor salona yazılıyım dedi kimse ilgi göstermeyince kapandı
yürüyüşe gidemem çok köpek var ıssız yollar mekik aleti aldım eve onunla idare edip kızım acık uslanınca geceleri eşime bırakıp netten yapıyım dedim
diyet tamm gaz devammmm cnm sabah 86 ları gördüm bile:KK49::KK49:
Vavvv super bende 76 yi gordum bu sabah. Harikayiz zzzz :KK55::KK55:

Bende play store Dan egzersizler indirdim. Az once yaptim 30 dk ama cok aktif hareketler..suyum cikti. Dusa girim. Cok mutluyum. :D

Vavvv super bende 76 yi gordum bu sabah. Harikayiz zzzz :KK55::KK55:

Bende play store Dan egzersizler indirdim. Az once yaptim 30 dk ama cok aktif hareketler..suyum cikti. Dusa girim. Cok mutluyum. :D
ohhhh yarasın cnm bnmde 30 dakikalık bi video var o dikkatimi çekti 30 days shred 1 ayda o kadar güzel sonuçlar vermişki yaparsam onu yaparım diyom

ben 101 le doğuma gittim 86 lar bnm için çok güzel verdikçe mutlu oluyom
70 olsam kafi diye düşünüyom çünkü ben hayatm boyunca balık etliydim en ideal 69 lardı
kilolu doğmuşum bide yani

Nette kalori hesabini arastirirken 115 kilodan 70 kiloya dusen bi kadinin yqzisini okudum. 800 900 kalori vucuda zarar verir diyor. 1300 ile 1500 arasi olmali diyor.

Kalori hesabiyla zayiflayan arkadaslar kac kaloriyle zayifladiniz paylasirsaniz sevinirim. Cunku kendime bir yol cizmeye calisiyorum. Yardim bekliyorum. .
Ben yaklaşık iki haftadır 1500 kalori diyeti yapıyorum tabi yanında günde 2.5 litre su ve spor da var tam 1.5 değil ama ona yakın bi kilo verdim ilk başlangıç için bence hiç de fena değil

ohhhh yarasın cnm bnmde 30 dakikalık bi video var o dikkatimi çekti 30 days shred 1 ayda o kadar güzel sonuçlar vermişki yaparsam onu yaparım diyom
O dediğin video ya bende bakim bi. Onu da yaparim belki. Sikilmamak icin her yontemi denicem. : )

ben 101 le doğuma gittim 86 lar bnm için çok güzel verdikçe mutlu oluyom
70 olsam kafi diye düşünüyom çünkü ben hayatm boyunca balık etliydim en ideal 69 lardı
kilolu doğmuşum bide yani
Bende bi aralar 88.6 ydim. 2 yilda 64.5 I gördüm. Sende gorursun ins.

Ben yaklaşık iki haftadır 1500 kalori diyeti yapıyorum tabi yanında günde 2.5 litre su ve spor da var tam 1.5 değil ama ona yakın bi kilo verdim ilk başlangıç için bence hiç de fena değil
Cok iyi bi yontem canim. Kendini hic kasmadan yavas yavas zayiflarsin. Ve en guzeli de yavaş verilen kilolar hemen geri alinmiyor.
Spor olarak ne yapiyorsun canim?

Ogle + ara=400 kcal oldu 410+400=810 kcal..
400 kcal de Aksam yemeginde yerim. Sporumu hala yapmadim. Birazdan onuda yapabilirsem degmeyin keyfime:KK76:
Dun Aksam yazamadim
Yarim kase mercimek cobrasi
1 yaprak sarma
1 biber dogma
1 de patlican dolma yedim.
Meyve olarak 1 mandalina
Kahvenin yaninda da 2 cikolata yedim. :110:
Bakim kac kalori astim. Bugun o kadar eksik yicem. :KK20:

300 kalori asmisim. Bugun 300 kalori eksik alacam.
Dun misafirlikte olmasak evde o kadar yemezdim. Neyse bugun evdeyim. Dikkat edicem.

Sabah 1 dilim kepekli ekmek
Sekersiz cay
4 yesil zeytin
Bir yumurtanin 4 te 1i yagda kizartilmis.
100 kcal
Ara
2 mandalina
Sekersiz sutsuz sade neskafe
80 kcal

180 kcal

Back
X