- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
oooo süper demek doğru yoldasınAz once bi arkadasim ugradi. Sen kilo mu vermissin dedi. Yoo az bise dedim. Vermissin vermissin ozel bise mi yapiyorsun dedi. Yediklerime dikkat ediyorum dedim.
3 gunde sonuc farkedilmesi inanilmaz motive etti beni.
evet cnm bencede yapmalıyız şimdilik 3 kişiyle başlayalım sonradan gelenler olursa ekleme yaparızKızlar eğer çizelge falan oluşturulacaksa ben varımDaha motive edici olur :) Ve bence yapmalıyız
bugun lahanamın 2. günü ve sebzede yemem gerekti evde olan ne varsa yiyim dedim beyaz turp sade ve sadece 20 kaloriymiş tavsiye ederim sen kalori hesabını nerden yapıyon cnm570 kcal +
Aksam
Yarim kase tarhana cobrasi
1 tabak salata
180 kcal
570+180 = 750 kcal olmus. Az olmus doymadim zaten. yatmadan 900 e tamamlarim.
Deneme
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]çıtır adayları[/td]
[td]boy[/td]
[td]topikte başlangıç kilosu[/td]
[td] 24 kasim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]h kubra[/td]
[td]1.69[/td]
[td]77.1[/td]
[td]77.1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] psikohayris [/td]
[/tr]
[tr]
[td] nilay20 [/td]
[/tr]
[/table][tr][/tr]
Tamam canim ekliyorumTatlım boy :1.68
Başlangıç kilom:78 (12.11.2014)
Şu anki kilom 75 (26.11.2014)
Diyetarkadasim sitesinde ve diyetkolik sitesinde hesapliyorum canim.bugun lahanamın 2. günü ve sebzede yemem gerekti evde olan ne varsa yiyim dedim beyaz turp sade ve sadece 20 kaloriymiş tavsiye ederim sen kalori hesabını nerden yapıyon cnm
Bende bulamadimCanım ben konu başlığımı değiştirmiştim ama şimdi nası yaptığıma bakmaya çalıştım da yok bulamadım
Evet gunluklerin olduğu yerden degisiyoduk. Kaldirmislar galibaYa ben sanki diyet günlüklerinde gezerken kendi günlüğümün üstüne gelmiştim ordan bi yerden düzeltmiştim diye hatırlıyorum.
Yeni acsam için vermiyorlar galiba 2 sayfayaAyy ne yapsak ki ya
Tamam canim deneyelim durHiç bilmiyrum ki canım bi dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?