• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim ile boşanma

Evet 🙄 sadece kız arkadaşlarımla mesajlaşma
yok artık bu bir boşanma sebebi değildir.eğer eşinizle başka sorununuz yoksa boşanmak için aceleci davranmayın.nihayetinde ailesi onun biraz sindirsin sakince oturup konuşursunuz.öfkeyle kalkan zararla oturur.gurur yapılacak birşey yok ortada sebebp bu kadarsa.

Şöyle garip bişey var ki eş zamanlı olarak ailesi ile de iletişimini azalttı onlarla da bişey paylaşmaz eşim hatta ailesi aramızda olan bu sorunu benden öğrendi ben açık açık sizin hakkınızda konuştum dedim onlar da çok takılmadı buna
Ailesi ile aramda da hiçbir zaman sorun olmadı biliyor musunuz komik olan taraf bu🙂 ben ailesine hiçbişey söylemedim hiç gerilmedik sadece evden çıktığımda arkadaşlarım ile paylaşıp rahatlayıp devam ettim yek bir kelime etmedim onlara ayrılık kararı sonrası şok oldular bir ayı geçti hala ağlıyorlar arkamızdan
Sizi üzmek istemem ama biraz bahane aramış galiba. Kimse ailesine laf ettirmez ama bu kadar da boşanma sebebi olamaz , üstelik hamileliğiniz lohusalığınız hepsi zehir olmuş ya. Üstelik ailesi bile takılmamış o kadar nedir bu kadar trip anlamadım. Bu adam kimseyle mutlu olamaz size söyliim. benim eşimde aile manyağıdır sanki bir tek onda ana baba var ama böyle bir durumda en fazla kavga çıkarır 2 gün küser o kadar. Bebeğiniz çok küçük ama bu adamla ömürde geçmez bence siz onun burnunu sürtün anlasın vazgeçilmez olmadığını

Bu süreçte en iyi gelen anlaşıldığına emin olduğun insanlarla paylaşımda olmak 😊

Belkide daha yere basan adamlarla olmalıydık bilmiyorum. Kendi adıma ben öyle olduğunu sanmistim. Ama şimdi görüyorum ki bir çok şeyi görmemişim ne yazık ki. Üzülüyorum tabi. Bazen kahroluyorum hatta ama geçecek biliyorum.

Ben tukendigim icin daha fazla çaba göstermek istemiyorum. Ama sizin hala gücünüz varsa belki biraz emekle düzelecek şeyler vardır. En azından psikolojik yardim denenebilir. Tabi eşiniz de isterse..
Bende tükendim maalesef 9 aydır çaba sarf ediyorum gel konuyu konuşalım dedim konuşmak istemiyorum dedi aile terapisine gidelim birlikte dedim yok dedi sen tek başına psikoloğa git ben sonra dahil olurum dedim psikolog bana ne yapsın dedi bende çektim geldim başka çare bırakmadı

yok artık bu bir boşanma sebebi değildir.eğer eşinizle başka sorununuz yoksa boşanmak için aceleci davranmayın.nihayetinde ailesi onun biraz sindirsin sakince oturup konuşursunuz.öfkeyle kalkan zararla oturur.gurur yapılacak birşey yok ortada sebebp bu kadarsa.
boşanma sebebi olamazda daha 4.aylık hamileyken başlamış olaylar şimdi çocuk doğmuş 3 aylık olmuş adam hala triplerde.

Sebep bu kadar bende şok oldum olayların bu raddeye gelmesine hala da çok şaşkınım ama 9 aydır çok tükendim sindirsin diye bekledim gel konuşalım dedim neticede iftira atmadım olan olayları konuştum belki üslubum sert kaçmıştır arkalarından konuştuğum için o kadar

Sebep bu kadar bende şok oldum olayların bu raddeye gelmesine hala da çok şaşkınım ama 9 aydır çok tükendim sindirsin diye bekledim gel konuşalım dedim neticede iftira atmadım olan olayları konuştum belki üslubum sert kaçmıştır arkalarından konuştuğum için o kadar
9 aydır oldugunu demin bir arkadaş yazdı.sanıyorum ki yeni olmuş olay.bu neyin kini ortada birde bebek var.ben başka bir neden olacağını düşünüyorum eşinizin bu kadar ters dönmesi normal değil

Sizi üzmek istemem ama biraz bahane aramış galiba. Kimse ailesine laf ettirmez ama bu kadar da boşanma sebebi olamaz , üstelik hamileliğiniz lohusalığınız hepsi zehir olmuş ya. Üstelik ailesi bile takılmamış o kadar nedir bu kadar trip anlamadım. Bu adam kimseyle mutlu olamaz size söyliim. benim eşimde aile manyağıdır sanki bir tek onda ana baba var ama böyle bir durumda en fazla kavga çıkarır 2 gün küser o kadar. Bebeğiniz çok küçük ama bu adamla ömürde geçmez bence siz onun burnunu sürtün anlasın vazgeçilmez olmadığını
Valla herkesin ailesi kıymetlidir ama saygımı zaten gösterirdim onlara eşime bile senin ailen şöyle böyle diye konuşmadım kendi arkadaşlarımla konuştum bu kadar özgürlüğümde var diye düşünüyordum bi evlilik böyle bitemez çok saçma ama dediğiniz gibi bir ömür de böyle geçmez

Merhabalar. Ben daha önce eşimle aramdaki sorunları çözemiyorum diye başlık açmıştım. 5 yıllık evliyiz 3 aylık dünyalar tatlısı kız bebeğim var. Ben 4 aylık hamile iken eşim mesajlarımı okumuş o mesajların içerisinde ailesi hakkında arkadaşlarım ile yaptığım konuşmaları görmüş. Ne yaptıysam toparlayamadım. Eşim asla konu ile ilgili konuşmadı konuşmak istemedi şimdi boşanma aşamasındayız. Kendimi yalnız hissediyorum. Benzer şeyle yaşayanınız var mı
mesajlarını görmesinin ardından 8-9 ay geçmiş hala bunu mu düşünüyor eşiniz . valla hangi gelin yapmaz ki kv gıybeti. bunun bu kadar büyütmesinin 2 sebebi olmalı ya bahane arıyordu ayrılmaya yada siz gerçekten mesajlarda fazla dozununuzu aşarak konuşmuş olmalısınız. adınıza üzüldüm büyük talihsizlik.

Geri dönse tekrar affeder miyim bilmiyorum öyle büyük bi kırgınlık öfke var ki içimde aynı evde duramadım ailemin yanına geldim bebeğimle birlikte çalışan bir kadınım doğum iznim bitmek üzere. Çalıştığım ile döndüğümde boşanma davasını açıcam sonrasında ailemin ikamet ettiği ile tayin isticem. Ama tüm bu süreçlerin manevi yükü beni çok korkutuyor. Bu duygusal süreçleri kaldırabilir miyim yoksa tahmin ettiğim kadar zor olmaz mı hiç bilemiyorum
davayı eşinizin açmasını tavsiye ederim .kadın dava açınca nafaka hakkının kaybediyor diye biliyorum.

Allah yardımcınız olsun . Mesajlaşma dediginiz basit dedikodular ise sanki eşiniz bahane etmiş gibi geldi . Böyle basit şeyden evlilik mi bitirilir

Yaaa okadar uzun süredir mi?? Diğer msjlara bakamadım.bu nasıl bir kin?? Şaşırdım
Evet o kadar uzun süredir bir de mesajları ilk okuduğunda bu kadar sert değildi zaman geçtikçe arttırdı tribini doğumdan sonra iyice arttı çoğalarak devam etti

9 aydır oldugunu demin bir arkadaş yazdı.sanıyorum ki yeni olmuş olay.bu neyin kini ortada birde bebek var.ben başka bir neden olacağını düşünüyorum eşinizin bu kadar ters dönmesi normal değil
Evet 9 aydır süren bir olay ne hamileliğimi yaşayabildim ne lohusalığı zehir oldu en güzel zamanlarım. Ailem babalık sendromu olabileceğini düşünüyor. Belirtilerin uyduğunu söylüyorlar. Ben kişilik mi sendrom mu emin değilim

Evet o kadar uzun süredir bir de mesajları ilk okuduğunda bu kadar sert değildi zaman geçtikçe arttırdı tribini doğumdan sonra iyice arttı çoğalarak devam etti
bence bunun içinde başka iş var.sanki bahane etmiş bu durumu ayrılmak için.adam nasıl bir karakter ailesi nasıl bir karakter? Bunları bilmeden yorum yapmak zor

bence bunun içinde başka iş var.sanki bahane etmiş bu durumu ayrılmak için.adam nasıl bir karakter ailesi nasıl bir karakter? Bunları bilmeden yorum yapmak zor
Ailesi de eşim de hiçbir problemi konuşmayan insanlar iletişim sorunları var. Ortada sorun yoksa sohbet muhabbet iyi sma bir sorun varsa herkes suspus hasır altı eden insanlar.

Ailesi de eşim de hiçbir problemi konuşmayan insanlar iletişim sorunları var. Ortada sorun yoksa sohbet muhabbet iyi sma bir sorun varsa herkes suspus hasır altı eden insanlar.
yani eşiniz sizi seviyormuydu,evine bağlımıydı,ailesine düşkünmü?,ailesiyle sizi severmiydi,ailesi böle dine aykırı şeyler yapmaya elverişli insanlar mı(büyü felan) inanın normal değil.

mesajlarını görmesinin ardından 8-9 ay geçmiş hala bunu mu düşünüyor eşiniz . valla hangi gelin yapmaz ki kv gıybeti. bunun bu kadar büyütmesinin 2 sebebi olmalı ya bahane arıyordu ayrılmaya yada siz gerçekten mesajlarda fazla dozununuzu aşarak konuşmuş olmalısınız. adınıza üzüldüm büyük talihsizlik.
Bahane aramış olması daha olası. Yoksa küfürlü konuşan bir insan değilimdir eğer sinirle olayı anlatıp arkasından dediysem cahiller kültürsüzler demişimdir ama bunlarında boşanmak için sebep olabileceğini zannetmiyorum bana sorabilirdi neden kızdığımı anlatabilirdim beni anlamayı deneyebilirdi üslubum için özür dilerdim orada iyi şeyler de yazdığıma eminim sadece kötü şeyler yoktu

yani eşiniz sizi seviyormuydu,evine bağlımıydı,ailesine düşkünmü?,ailesiyle sizi severmiydi,ailesi böle dine aykırı şeyler yapmaya elverişli insanlar mı(büyü felan) inanın normal değil.
Biz eşimle çok severek evlendik direk evlilik teklifi ile başladı ilişkimiz öncesinde arkadaştık 5 yıldır bir gün bile pişman olmamıştım evlendiğime sevgili gibi yaşardık bir gün sarılmadan uyumamışızdır evine de düşkündü arkadaş ortamı yoktur fazla herşeyi birlikte yaprdık zaten aynı işyerinde çalışıyoruz benimle gitmek isterdi heryere ailesine düşkün mü bilmiyorum onları kırmaktan çok korkardı onların hatalarını görmek istemezdi ailesi beni çok severdi hala da öyleler. Namazında niyazında insanlar büyü ile falan işleri olmaz ailesinin onlar da bu süreçte çok yıprandılar

Back
X