sen kendi bildiğine göre alıştır sonuçta ömür boyu bakacak olan sensinSelam arkadaslarim. Konumu uygun basliga tasirlar sanirim ama en azindan bu gece burda kalmasini istiyorum lohusalik depresyonunda bir anne olarak. 3 aylik bir kizim var memleketime geldim yaz tatiline denk geldigi icin annemle bakiyorz kizlar ama ben bir kitap okudum bebek bakimiyla iilgili annemle bir turlu uyusamiyorz. Mesela kizim en gec 9 da yatsn istiyorm bunun icin de rutinler uyguluyorum kitaptan bakarak bi gun uyuyosa ikinci gun gece 12 ye kadar uyumuyo ben sinirleniyorum cunku annem benle isbirligi yapmiyo yani onada kizamiyorm ben seni boyle buyuttum diyo sen boyle kurallarla siyirirsin cocuk bu belli olmaz diyo yani hakli mi bilmiyorum yalniz nasil bakcam evde bilmiyorm battaniyede sallamaya alistirdilar yapmayin dedim agliyo dediler ee ben gurbette yalniz esim isteyken nasil sallicam simdi cildircam sizin bebeginiz nasil ya da nasildi biraz ortak dertli birileriyle konusmK istiyorum nolur
hımmm
evet bende mesale en bastan uyku duzenını kurmak ve sallamaya alıstırmamak ıstıyorum
kımle emek verıyor bakıyorsanız onlarıda söz sahıbı edersınız
bunları okudukca dogurdugumda kesınlıkle tek basıma bakmam gerektıgını goruyorum
Yani aynen ben evime doncemde yasadigim yer cok sicak cocuk helak olur klimada acamayiz die annemdeyim o da bakinca cocuga laf edemiosun aliniyor ve cocuk bakimi hakkinda 10 gorus oluo ben onu begenmiyor oluyorumhımmm
evet bende mesale en bastan uyku duzenını kurmak ve sallamaya alıstırmamak ıstıyorum
kımle emek verıyor bakıyorsanız onlarıda söz sahıbı edersınız
bunları okudukca dogurdugumda kesınlıkle tek basıma bakmam gerektıgını goruyorum
Şu tespitiniz ile bebek bakımının 100 de 75 ini hallettiğiniz görünüyor
Sağlıkla büyütün
bebıs bu uyum saglar korkmayın siz helak olmussunuz o daha kotu olmus...Yani aynen ben evime doncemde yasadigim yer cok sicak cocuk helak olur klimada acamayiz die annemdeyim o da bakinca cocuga laf edemiosun aliniyor ve cocuk bakimi hakkinda 10 gorus oluo ben onu begenmiyor oluyorum
Anneniz haklı kendinizi bebek bakımıyla alakalı kurallarla aşırı sıkmayın.Daha küçücük bebek kurallardan ne anlasın?Zaten bebekle ilgili şeyler yavaş yavaş her şeyi düzene oturur.Selam arkadaslarim. Konumu uygun basliga tasirlar sanirim ama en azindan bu gece burda kalmasini istiyorum lohusalik depresyonunda bir anne olarak. 3 aylik bir kizim var memleketime geldim yaz tatiline denk geldigi icin annemle bakiyorz kizlar ama ben bir kitap okudum bebek bakimiyla iilgili annemle bir turlu uyusamiyorz. Mesela kizim en gec 9 da yatsn istiyorm bunun icin de rutinler uyguluyorum kitaptan bakarak bi gun uyuyosa ikinci gun gece 12 ye kadar uyumuyo ben sinirleniyorum cunku annem benle isbirligi yapmiyo yani onada kizamiyorm ben seni boyle buyuttum diyo sen boyle kurallarla siyirirsin cocuk bu belli olmaz diyo yani hakli mi bilmiyorum yalniz nasil bakcam evde bilmiyorm battaniyede sallamaya alistirdilar yapmayin dedim agliyo dediler ee ben gurbette yalniz esim isteyken nasil sallicam simdi cildircam sizin bebeginiz nasil ya da nasildi biraz ortak dertli birileriyle konusmK istiyorum nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?