valla sizin bu yazdıklarınız bana eskiden çocuğumun doktorunu anımsattı ,,,Yani aynen ben evime doncemde yasadigim yer cok sicak cocuk helak olur klimada acamayiz die annemdeyim o da bakinca cocuga laf edemiosun aliniyor ve cocuk bakimi hakkinda 10 gorus oluo ben onu begenmiyor oluyorum
Bnm kizim 1.5 yaşında olcak hala salliom vallaSelam arkadaslarim. Konumu uygun basliga tasirlar sanirim ama en azindan bu gece burda kalmasini istiyorum lohusalik depresyonunda bir anne olarak. 3 aylik bir kizim var memleketime geldim yaz tatiline denk geldigi icin annemle bakiyorz kizlar ama ben bir kitap okudum bebek bakimiyla iilgili annemle bir turlu uyusamiyorz. Mesela kizim en gec 9 da yatsn istiyorm bunun icin de rutinler uyguluyorum kitaptan bakarak bi gun uyuyosa ikinci gun gece 12 ye kadar uyumuyo ben sinirleniyorum cunku annem benle isbirligi yapmiyo yani onada kizamiyorm ben seni boyle buyuttum diyo sen boyle kurallarla siyirirsin cocuk bu belli olmaz diyo yani hakli mi bilmiyorum yalniz nasil bakcam evde bilmiyorm battaniyede sallamaya alistirdilar yapmayin dedim agliyo dediler ee ben gurbette yalniz esim isteyken nasil sallicam simdi cildircam sizin bebeginiz nasil ya da nasildi biraz ortak dertli birileriyle konusmK istiyorum nolur
Selam arkadaslarim. Konumu uygun basliga tasirlar sanirim ama en azindan bu gece burda kalmasini istiyorum lohusalik depresyonunda bir anne olarak. 3 aylik bir kizim var memleketime geldim yaz tatiline denk geldigi icin annemle bakiyorz kizlar ama ben bir kitap okudum bebek bakimiyla iilgili annemle bir turlu uyusamiyorz. Mesela kizim en gec 9 da yatsn istiyorm bunun icin de rutinler uyguluyorum kitaptan bakarak bi gun uyuyosa ikinci gun gece 12 ye kadar uyumuyo ben sinirleniyorum cunku annem benle isbirligi yapmiyo yani onada kizamiyorm ben seni boyle buyuttum diyo sen boyle kurallarla siyirirsin cocuk bu belli olmaz diyo yani hakli mi bilmiyorum yalniz nasil bakcam evde bilmiyorm battaniyede sallamaya alistirdilar yapmayin dedim agliyo dediler ee ben gurbette yalniz esim isteyken nasil sallicam simdi cildircam sizin bebeginiz nasil ya da nasildi biraz ortak dertli birileriyle konusmK istiyorum nolur
offff bende bu konuda sizin gibiyim herşeyi,okudum eğitimlere,katıldım. Videolar izledim. Ve yıllardırda,çevremde bebeği olan tüm yakınlarımı gözlemledim,ister istemez. Özellikle,sallama,konusunda,çok katı olacağıma eminim. Kayınvalidem ile konuşurkende sallanmayan çocuk mu olur,dedi. Bende okudum ettim,istediğim,rutine,altıracağım bebeğimi inşallah dedim. Kitapla çocuk bakılır mı hiç dedi. Ben bu yaşıma kadar her şeyi kitaplardan öğrendim bunu da,öyle,öğreneceğim dedim. Bişey demedi kadıncağız. Bilir inadımı :) ki sizin kendi anneniz bide daha iyi anlamadı lazım. Onlar hep yanınızda olmayacak o bebeğin herşeuine siz koşacaksınız bunu da düşünmesi lazım. Hem ben yardım eden kişininde söz hakkı olduğu konusuna katılmıyorum. Benim çocuğum benim kurallarımla büyüyecek bunu kabul ediyorsa gelsin bana yardım etsin. Zaten lohusa halimle Bi de kimsenin dibini çekemem. Ben seni böyle büyüttüm dese 24 yıl önceydi o der geçerim.Selam arkadaslarim. Konumu uygun basliga tasirlar sanirim ama en azindan bu gece burda kalmasini istiyorum lohusalik depresyonunda bir anne olarak. 3 aylik bir kizim var memleketime geldim yaz tatiline denk geldigi icin annemle bakiyorz kizlar ama ben bir kitap okudum bebek bakimiyla iilgili annemle bir turlu uyusamiyorz. Mesela kizim en gec 9 da yatsn istiyorm bunun icin de rutinler uyguluyorum kitaptan bakarak bi gun uyuyosa ikinci gun gece 12 ye kadar uyumuyo ben sinirleniyorum cunku annem benle isbirligi yapmiyo yani onada kizamiyorm ben seni boyle buyuttum diyo sen boyle kurallarla siyirirsin cocuk bu belli olmaz diyo yani hakli mi bilmiyorum yalniz nasil bakcam evde bilmiyorm battaniyede sallamaya alistirdilar yapmayin dedim agliyo dediler ee ben gurbette yalniz esim isteyken nasil sallicam simdi cildircam sizin bebeginiz nasil ya da nasildi biraz ortak dertli birileriyle konusmK istiyorum nolur
Yani aynen ben evime doncemde yasadigim yer cok sicak cocuk helak olur klimada acamayiz die annemdeyim o da bakinca cocuga laf edemiosun aliniyor ve cocuk bakimi hakkinda 10 gorus oluo ben onu begenmiyor oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?