3 aylık bebek ve tatil

Biz oğlum 4 aylıkken 1200 km yol gittik. Yol boyunca uyudu, molalarda uyandı emzirdim altını değiştirdim. Ama çok rahat oto koltuğu olması lazım ve kemerlerini de bağlayın. Terlememesi için çok sıkı giydirmeyin, sık sık kontrol edin ve bol bol yedek kıyafet alın yanınıza.

Kızlar 3 aylık bebekle tatile gidilir mi sizce anne baba ve bebek zor olur mu İstanbul Antalya arası yolculuk bu arada
Ben 4 aylıktı gittiğimde 2 gün alışma süresi oldu kalabalığı görünce ağladı falan ama 8 de uyuyordu bebek arabasında bizde takılıyorduk ama gündüz denize girsen de bebek hep seninle emiyo falan ama kafam dağılmıştı benim... Yolda da oto koltuğunda uyumuştu gidene kadar ama 2 veya 3 saatte bir mola verip kaldırıyordum ben...

Oglum 5 aylikken yaptim. Cocukla yaptigim en rahat tatildi. Bir kere yemek derdi yok ya emiyor ya mama yiyor. Yani otelde pansiyonda ne yiyecek derdi yok. Iki yurumuyor. Gecen yil oglum 1.5 yas tatilince yuruyordu. Kosuyordu havuza duscek aman biri carpacak korkusu vardi. Ilk tatilinde ise sezlongda uyuyordu. Yolculuk ise soyle gece yapin gece cogu bebek uyuyor arabada. Yani yapacaginiz en guzel tatil olur. Sonrakiler hep kosusturma ile geciyor

Ufakken tatil cok kolay bende iki aylikken ege turu yapmistik kendi arabamizla cok guzel ve tahatti simdi buyudu canimiza okuyor

Ay kizim alti aylikken istanbula gece yolculugu yaptik, maksat gece uyusundu, otobüse binmeden önce merakli teyzeler ayy bi bakayim dedi bana sormadan uyuyan cocugun örtüsünü actilar
Gerisini siz tahmin edin, sabah beste uyudu bir daha, zabbaha gader densss dens dens
O saate kadar otobüste ne yaptigimizi ne siz soru ne ben söyliyeyim
Bir de ben sürekli emziren biri oldugumdan öyle gezmek ya da rahatca yemek yemek gibi bircok seyi yapamadim
Oglum dogunca tatil yapmaya ara verip evde karnimi doyurmaya calistim
Bebekten bebege, anneden anneye degisen bir durum yani

Ben bebeyle almanya ya gıttım bacım antalya nedır kı ha bebe durmadı o ayrı konu
Ben de Almanya’da yaşıyorum , 3 ve 6 aylıkken Türkiye’ye gittik . Hava atmak için söylüyorum , hemiiiide birinde arabaynan buraya kadar bebemle hava attığıma göre , gerçeği söyleyeyim ; anam değil ebem ağladı uçak kolayda araba bir yerden sonran gerçi suç bende 3 aylık çocukla 2200km yol gitmeyi düşünmek ne demek

Canım bebek daha küçük özel araba ile gidecekseniz çok rahat gidersin emzir emzir uyusun yolda
Evde uyanık kaldığı zamanları bile araba yolculuğunda uyuyarak geçiriyor küçük bebisler bende Ankara Mersin yapmıştım.
Ama 7 aydan sonra yolda da az uyumaya başlıyor haberin olsun.

Ben yaz tatiline gittim ,oto koltuğunda uyuyorlar zaten .mola verdiğinizde de altını değiştirirsiniz olur biter hatta 3 aylıkken tatile gidin zira bir sonraki sene tatil yapamayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…