3 aylık bebek ve tatil

Bızım çilemizde evden cıktıktan sonra basladı. Havaalanına kadar susmadı yetmedı orda da susmadı 3saat agladı memeye yapısık. Yetmedı ucakta zarzarzar. Indık eve geldık bayıldı hopp uykuya ordayken sakındı bir nebze ne zaman kı donme zamanı geldı ozaman tekrar zar zar zar yarabbıl alemın cogu kadın bana burda gıtme dedıydı kafama edeyım

şimdi gülüyoruz da o anda çok fena oluyor

şimdi gülüyoruz da o anda çok fena oluyor
Uçakta bi kahve bile içirtmedi. Sürekli hostesler pervane etrafımızda sıcak su ıstermısınız battanıye yastık ıstermısınız ama nafıle bacım. Bebe huysuz. Kızlar fıstık. Ben olsam kacırmazdım bızım oglan kafasını kaldırıp bakmadıne efendi cocuum var demı ama annem bı sekılde hallederız ya dedı ama bence cok pısman oldubı ara yavrum bı aglayan senınkı, bende buyuttum ıkı tane bu yarım duzıneye bedel, eyvah kı eyvah dıye hayıflandı fakat bındık bı kere. Zekı muren gibi durdurun ucagı iniciiğiizzz diyemedi de

Kızlar 3 aylık bebekle tatile gidilir mi sizce anne baba ve bebek zor olur mu İstanbul Antalya arası yolculuk bu arada
Bence zor olur diye düşünüyorum çünkü bebeklerin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ki bi gün iyi bi gün gazlı illa bişey çıkıyor sıkıntı olabilir

Otelde ağlarmı geceleri onu düşünüyorum acıkçası :///

Ya ben tum gun otelde bile otursam tatili eve tercih ederim, hele ki o yaslarda, insan evde bunaliyor cok.
Ama o yolu aracla gideceksem gozum yemez, ucakla olacaksa olur. Zira o kadar molaya kac saate biter o yolculuk bilemedim. Ben arac hareket halindeyken emzirmeyi terxih etmiyorum cunku.

bebegim 3 aylıkken İstanbul'dan Bodrum'a gitmiştik. Genelde uyuduğu için cok sorun yaşamamıştık uyandığı zamanlarda mola vermiştik çünkü asla durmuyodu. Yolculuk 12 saat sürmüştü normalde 8 saat falan sürüyodu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…