Bebek emmiyorsa ne sakincasi var?
Aman taslasinlarDeme öyle taşlanıcaksın şimdi
Bebeği emzirmiyor musun
Oranın sıcaklarını yaşamış olanların yanarsiniz uyarisi ile mola ile gidilir diyenler arasinda kaldim.kardesin sorunlu bisey yaparla 3 günde mamaya alisir.emmez bi daha atasinda da kaldim.
Marmarada oturuyorum diyorsunuz marmarise nasıl 5,5 saatte gitceksiniz bursadan marmarise biz 7 saatte gidiyoruz oda 1 kere mola vererek biraz imkansız gibi klimasız arabayla marmarise gitmekte delilik hava 40 derece ayrıca 3 aylık bebeği nasıl bırakacaksın emiyor mu yazık değil mi o bebeğeFirin gibi araba diyorum.5.5 saat yol celicez
Valla canım hiç kocana yüklenme "annemi eve almadı" cümlesini okurken ilk aklıma bu geldi... sen kardeşine rağmen bebeğini bırakıp gideceksin
geceden çıksak 5.5 tutarda gündüz molayla bilmemMarmarada oturuyorum diyorsunuz marmarise nasıl 5,5 saatte gitceksiniz bursadan marmarise biz 7 saatte gidiyoruz oda 1 kere mola vererek biraz imkansız gibi klimasız arabayla marmarise gitmekte delilik hava 40 derece ayrıca 3 aylık bebeği nasıl bırakacaksın emiyor mu yazık değil mi o bebeğe
Yalamak pişmek anal fissur. Ay neler oluyorBurdan sllamasi o kadar kolay herkese annem ayri kocam ayrı alem.kendi anneme mecburum.kardeşim ruh hastasi gibi.zarar vermez belki ama insanın içine sinmiyo.bende anal fissur boşuna olmadi sanki..yanimizda geleceklrr de insan kocam başkasını yalamaya bayilir.onlarin pişmesi ile de molamiz cok olur diye düşünüyorum.annemin konuşmasından hem istiyo hem istemiyo torununu.doğurmadan da bi sürü acaip acaip konuş mustu bana.işe gidince bu bakma işi biyerde çark eder mi diyorum.kocam hayatta biraktirmiyor bahaneli bahanesiz kesin.
3 gun emzirmezsen o goguslerin ne olur mahvolursun cocugunuda al git yol uzun diyince bende 8 9 saat sandım hafif acarsiniz cami bisey olmazOranın sıcaklarını yaşamış olanların yanarsiniz uyarisi ile mola ile gidilir diyenler arasinda kaldim.kardesin sorunlu bisey yaparla 3 günde mamaya alisir.emmez bi daha atasinda da kaldim.
iki ucu bkli değnek.o risk de var.sırf mama yese bi ihtimalde. Ciftin sıcak ile imtihanına göre gidicez gibi duruyo3 gun emzirmezsen o goguslerin ne olur mahvolursun cocugunuda al git yol uzun diyince bende 8 9 saat sandım hafif acarsiniz cami bisey olmaz
araba klimasız bi de 14.00de alacaklar otele o zamana kadar nereye[/QUOTE ) lobide bekleyebilirsiniz sadece odaya almıyorlar belki yardımcısı olurlar odalar hazırda aladabilirler lobide klima ve bebek bakım odası vardir
Mamayi kabul etcek mi cocuk bide o var biberon alcak miiki ucu bkli değnek.o risk de var.sırf mama yese bi ihtimalde. Ciftin sıcak ile imtihanına göre gidicez gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?