3 aylık çocukla marmaris

Memlekete gelince oglumu annemler aliyor aksama kadar o kadar cok ozluyorumki kapi her caldiginda kosuyorum nasil ayri kalabileceksiniz.bu

Oranın sıcaklarını yaşamış olanların yanarsiniz uyarisi ile mola ile gidilir diyenler arasinda kaldim.kardesin sorunlu bisey yaparla 3 günde mamaya alisir.emmez bi daha atasinda da kaldim.

3 gun cocuga mama mi verilecek? Birdaha meme emmez bu sekilde. Hem nasil birakabiliyorsunuz tatile gitmeyiverin veya bebeginizle gidin. Cocuktan kiymetli mi yani

Oranın sıcaklarını yaşamış olanların yanarsiniz uyarisi ile mola ile gidilir diyenler arasinda kaldim.kardesin sorunlu bisey yaparla 3 günde mamaya alisir.emmez bi daha atasinda da kaldim.

Annenin bebeği için yapacağı en kıymetli şeylerden biri de anne sütü, 3 günlük tatil için onun emmeme riskini almazdım ben şahsen.

Çok zor olur belki ama eşim de bu kadar istiyorsa bebekle denerdim, otelde bir sürü minik bebek görüyordum ben, incecik bir badi, müslim battaniye ile.

Gece çıkarsınız yolculuğa o serinlikte yol biter, tatilde de serin yerler illa ki olacaktır.

Ben olsam aile olmanın keyfine varır, çocuğumu yük görmez yapabileceğim her şeyi çocuğumla da yapardım.

Burdan sllamasi o kadar kolay herkese annem ayri kocam ayrı alem.kendi anneme mecburum.kardeşim ruh hastasi gibi.zarar vermez belki ama insanın içine sinmiyo.bende anal fissur boşuna olmadi sanki..yanimizda geleceklrr de insan kocam başkasını yalamaya bayilir.onlarin pişmesi ile de molamiz cok olur diye düşünüyorum.annemin konuşmasından hem istiyo hem istemiyo torununu.doğurmadan da bi sürü acaip acaip konuş mustu bana.işe gidince bu bakma işi biyerde çark eder mi diyorum.kocam hayatta biraktirmiyor bahaneli bahanesiz kesin.

Firin gibi araba diyorum.5.5 saat yol celicez
Marmarada oturuyorum diyorsunuz marmarise nasıl 5,5 saatte gitceksiniz bursadan marmarise biz 7 saatte gidiyoruz oda 1 kere mola vererek biraz imkansız gibi klimasız arabayla marmarise gitmekte delilik hava 40 derece ayrıca 3 aylık bebeği nasıl bırakacaksın emiyor mu yazık değil mi o bebeğe

Valla canım hiç kocana yüklenme "annemi eve almadı" cümlesini okurken ilk aklıma bu geldi... sen kardeşine rağmen bebeğini bırakıp gideceksin

geceden çıksak 5.5 tutarda gündüz molayla bilmem

Yalamak pişmek anal fissur. Ay neler oluyor

Tatile gitmek hakkınız ama kusura bakmayın da 3 aylık bebeği bırakıp gitmek hakkınız değil. Zaten bir yorumunuzda 3 gün içeride tıkılı kalmak gibi bir cümleniz var. Bence siz kendiniz için bebeği bırakıp gitmek istiyorsunuz.
Yahu, o çocuk emmiyor mu? 3 günlük tatil için mama vereceksiniz sonra ne olacak? Geri döndüğünüzde bebek bir daha sizi emmeyecek.
Değer mi peki? Çocuğunuzu en önemli şeyden anne sütünden mahrum etmek hakkınız mı?
Gitmeyin, yada çocuğunuzu da alın gidin. Yavaş yavaş gidin. Klima büyük adamı çarpar ki küçük bebek için tam facia olur. Açık camlardan birer parmak boşluk güzel güzel gidin yada geceden yola çıkın otele giriş saatine kadar uygun bir yer kiralayın.
İstedikten sonra bir sürü yol bulursunuz.
Bu arada çocukla yapışık yaşamak onları size bağımlı yapmaz. Ben çocuklarımdan ayrı 1 gün bile tatil yapmadım. 5-6 yaşlarına kadar koynumda yatırdım onları. Ama 8-9 yaşında özgürlüklerini ilan etti benimkiler. Daha çok karakterle alakalı çocuğun anne-babaya bağımlı olup olmaması.

Bebekle bir yerlere gitmeyi yapışıklık olarak görmüyorum ben. Bebeğim doğduğundan beri sürekli gezdik biz. Araba koltuğuna da alıştığı için sıkıntı çekmedik. Hatta sırf bebeğimiz için tatile gideceğiz denizi kumu tatsın diye. Ben keyif alıyorum onunla gezmeye, bu zamana kadar da hiç pişmanlık yaşamadım.
Doktorunuz var mı bilemiyorum ama bir doktorla görüşün gitmeden önce Güneş kremlerini alın, tatilde bebeğin ne tür ihtiyaçları olduğunu öğrenin, su vermenizi falan isteyebilir çünkü. Bebeğinizin basit ihtiyaçlarını karşılarsanız sorun olmaz.
Ayrıca bebekler temiz havada ve suda çok güzel vakit geçiriyor.

3 gun emzirmezsen o goguslerin ne olur mahvolursun cocugunuda al git yol uzun diyince bende 8 9 saat sandım hafif acarsiniz cami bisey olmaz

3 gun emzirmezsen o goguslerin ne olur mahvolursun cocugunuda al git yol uzun diyince bende 8 9 saat sandım hafif acarsiniz cami bisey olmaz
iki ucu bkli değnek.o risk de var.sırf mama yese bi ihtimalde. Ciftin sıcak ile imtihanına göre gidicez gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…