- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Şuan mola vererek de gitseniz nemden nefes alamayacak durumda olursunuz.Bir de girişiniz 2 deymiş burda sabah 8 9 gibi çok felaket sıcak başlıyor.Geçen hafta olsa bu kadar degildiO
mola vererek gitcekmisiz.allahım koru ama yanımızdaki cifthuylandirdim..simdi
Bencede biraz evhamlisiniz, hatta çocuk içinde sağlikli değil. Kendi başina kalmayi ögrenmeli. Bağimsiz olmayi. Birey olmayi. Evet bu yaşta bile. Çünkü bu yaşlar ilerideki karakteri için çok önemli.
Hiç mi olaniğiniz yok çocugu biraksiniz kari koca bir yemeğe çiksaniz? Bu gidiş ile evliliğinizde çok yipranir.
Yani çocuk saat kaçta uyuyor? Uyuduktan sonra gitseniz, çocuk anlamaz ki.
Ben çocuğum olsa bırakırım şahsen.süsümden bakımmdan üç günlük tayilimden bazgeçmem.
Senin bebeğin olsun anlarsın. İnan 5 dakika bile ayrı kalsam Canımdan can gidiyor, öpüyorum kokluyorum ki 2-3 aylık bebeğin denize girmesinde hiçbir sakınca yok ki yeter ki kirli ve kalabalık olmasın. O bebek zaten 9 ay suyun içinde. Doktorunuza danışarak bu konuda karar verirsiniz.teşekkür ederim açıklamanız için. aslında götürmeyi bende çok isterim ama ayrı ayrı da denize girince tadı olmaz ki. yani bilemiyorum belki de 2 ay sonra ne boş konuşmusum diyeceğim. 3 aylık olsa kesin götürüüm denşze de girer bizimle ama bilemiyorum şimdi bırakabilirmişim gibi geliyor
Valla canım hiç kocana yüklenme "annemi eve almadı" cümlesini okurken ilk aklıma bu geldi... sen kardeşine rağmen bebeğini bırakıp gideceksinKimi
1kocam hayatta ne araba alir nede kiralar
2tatil planını bama. Sormadan kafasi estigi gibi yapar
3kardesim ayrı bi çatlak dün annemin bana yardima gelmesikiskanip annemi gece evine sokmadı.kocama bunu söyleyince hepten manyak kardesin bisey yapar dedi biraz bahaneakocamin tuhaflık lari kardesimkiler ile yarisir.çalışınca annem bakacak o zaman yaninda olmayacak m
Inan konu fake olsun isterdim...3 aylık bebekten 3 gün ayri kalmak... eşimin cezaevinde olduğu dönemde bulunduğum ilçeden cezaevinin olduğu ilçeye 1buçuk saat gidiş 1buçuk saat dönüş artı cezaevinin içindeki rezllikle iki cocugumuda yanimda getirip götürdüm biri 6 yaşında diğeri 7 aylikti değil bir kaç gün bir kaç saat bile bırakmam yerinizde olsam sonuçta eğlenmek için gidiyorsunuz planladiginizdan biraz erken çıkıp mola saatlerini uzatirsaniz bebeginiz yanınızda olur 5 saat öyle çok abartılacak bir mesafe değil bence zaten o bebek yarısını uyuyarak geçirecek bence siz bebekten çok kendi rahatinizi dusunuyorsunuzKocam kızımızı klimasiz fırın gibi arabası ile marmarise goturmek istiyor.ben annemde kalsin istiyorum.hem bana hem kendine hemde kari koca arkadaslarina tatili zehir edecek ben marmara bölgesinde oturuyorum ege daha sıcak.kocam allah tan belasini istiyor.nasıl tehdit etsem güzel laftan anlamıyor.kafasına gibi sürükleyecek bizi
Valla ciddiyim ya ben yemedim yedirdim giymedim giydirdim e de karşıyım.ona ortalama kendimden hayat şartlarımdan kusmadan bi gelecek berebileceksem dünyaya getiririm.yani kendimden vazgeçmem gerekecekse,ben ben olmaktan çıkacaksam anne olmam ben.elbette fedakarlık yapılır ama üç gün tatil yapamayacaksam,kuaföre gidemeyeceksem örnek veriyorum mutlu olmam ki.evladın mutluluğu ayrıdır elbette ama ilerde hayatımı feda ettim bana şunu yaptı,gelinin ağzına bakıyo vs vs diye düşünmek istemem.bence kayınvalidelerin gelin ve danatlarla sorun yaşama sebepleri de bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?