3 aylık çocukla marmaris

Şaka yapıyorsun değil mi? Üç gün için burdan Marmaris e gideceksin hem de 3 aylık bebeğini bırakarak

Bırak kocan napiyosa yapsın sen bebeğini bırakma ,kendin de gitme ..

Hem sen bu adama kıl olmuyo muydun ,ben mi yanlış hatırlıyorum

O
mola vererek gitcekmisiz.allahım koru ama yanımızdaki cifthuylandirdim..simdi
Şuan mola vererek de gitseniz nemden nefes alamayacak durumda olursunuz.Bir de girişiniz 2 deymiş burda sabah 8 9 gibi çok felaket sıcak başlıyor.Geçen hafta olsa bu kadar degildi

4 yaş? Kendi başına kalmayı öğrenmek?

Biz anneanne/babaanneye bırakıp tatile ya da gece gezmesine gittiğimizde mi çocuk bağımsız olmayı öğrenecek? Önemli olan normalde nasıl davrandığımız ve yetiştirdiğimiz...

Eşimle hiç başbaşa kalamıyoruz ya da çocuğu kendimize bağımlı yetiştiriyoruz gibi birşey yazmadım. Sadece uyku saatinde yanında olmak istediğimizi ve gece ayrı kalmadığımızı yazdım.

Karı-koca başbaşa vakit geçiriyoruz tabi ki. Çocuğumuz olduğundan beri eşim haftada 3 gün çalışıyor. Pek çok çiftten çok daha fazla birlikte zaman geçirme imkanımız var. Şurada çocuğumla ilgili yazdığım 2 satırdan evliliğimin yıpranacağını çıkardınız ya, bravo...

Benim bebeğim 2 aylık benden 5 dakika ayrılmıyor ki ben babasına bırakıp bazen yürüyüşe gidiyorum gelene kadar özlemekten canım çıkıyor ki yarım saat çıkıyorum.
Siz nasıl 3 aylık bebeği bırakıp tatile gideceksiniz?
Acaba ben mi çok bağlıyım? Şu an oğlumu bırakıp tatile gitmeyi hayal bile edemedim çıldıracak gibi oldum.
Bence siz de gitmeyin lütfen.

Ne yüklenmişsiniz kadına yahu!
Bebek klimasız arabada gidemez yolculuk gece değil ise.
Klimalı gündüz yolculuğunda bile isilik döküyor heryerleri kaşınıyor yavruların.
Ana kucağı port bebe vs, içine ne konsa da deli gibi terletiyor.
Ve annenin de nefes almaya ihtiyacı var.
Bırakır, bırakmaz kendi bileceği iş ama iti bakıldıktan sonra bebek farketmeyecektir bile.
Dönünce biraz trip atar, büyük olsa daha fazla sorun.
Ha mesele emiyorsa işte.
Emen bebek sadece sür sağıp depolayabilecekseniz bırakılır.
Yoksa emen bebeği mamaya alıştırırsanız o iş gider.
Zaten mama kullanıyorsa sorun yok.

Senin bebeğin olsun anlarsın. İnan 5 dakika bile ayrı kalsam Canımdan can gidiyor, öpüyorum kokluyorum ki 2-3 aylık bebeğin denize girmesinde hiçbir sakınca yok ki yeter ki kirli ve kalabalık olmasın. O bebek zaten 9 ay suyun içinde. Doktorunuza danışarak bu konuda karar verirsiniz.
Bak şu an emzirdim beşiğinde uyuyor ama o uyurken onu nasıl özlüyorum bir bilsen. Annelik çok farklı emin ol. Kendinden çok onu düşünüyorsun artık.

Klimalı olsa ne değişecek . O klima rahatsız etmeyecek mi bebişi? Bu bir bahane değil. Camları hafif açıp gidebilirsiniz.
Kurduğunuz bağ pek güçlü değil gibi ozlemeyeceginize inanıyorsanız şimdiden iyi tatiller..

3 aylık bebeği 3 gün bırakmayı düşünmek,hem de tatil için?
Şaka mısınız?
Yolculuğunuzu gece yapın.
Gündüze sarkan kısımlarda da biraz daha yavaş ve camları arada açarak gidersiniz olur biter.
Klima vardı sanki eskiden.

Bu arada tatil bence de ihtiyaçtır.
Her insanın ihtiyacı varken hele yeni annelerin...
Ama insan ona göre ayarlar,plan yapar.
Siz baştan hata etmişsiniz,şimdi bedelini bebek hangi şekilde ödesin diye düşünüyorsunuz.

Yola çıkmadan önce arabanın klimasini yaptirsaniz nasıl olur?
Ve sık sık mola vererek gidersiniz.
Ben cook çıktım uzun yolculuklara cocuklarim kuccuken.Tatillerede gittim hiç zor olmadı..Fakat 3 gün çok az.O yolu gidip dönmeye değermi onu bilemedim.Bari bir hafta olsaydı biraz dinlenmiş olurdunuz..

Bebeğim şuan 1 yaşında. 3 aylıkken 7 saat yolculuk yaptım memlekete gittim. Abimin düğünü için. Şöyleki arabada klima olsada açmamanız gerekiyor. Çünkü çok hassaslar ve hemen etkileniyorlar. Doktorlar asla klima açmayın diyor. Arada bir camı açmanız lazım hafifçe. O zaten size yeterli olacak. 5 saat çok çabuk geçer emin olun. Düğünden sonra 4 gün otele gittik. Bebeğimizle birlikte. Hiç zorlanmadık. O uyudu ben havuza girdim. Uyanınca eşim havuza girdi. Eğer ki çok huysuz bir bebeğiniz yoksa sıkıntı olmaz. Ha yinede ne kadar zevk aldın diye sorarsan eşim tabiki benden daha çok eğlendi :) benim gittiğim ayda ağustostu. Şezlongda salladım. Güneşli tarafa ben yattım bide güneşlendim :) sabaha karşı çıkın mutlaka yola. Otele erken gitsenizde yemek yersiniz etrafı gezersiniz vakit geçer. Gözünde büyütme bu kadar. Emin ol bebeğini bırakıp gidersen bir yanın eksik olur yinede çok keyif almazsın. Bari çekirdek aile olarak güzelce bir tatil yapın. Bol bol resim çektirin. İyi tatiller...

Yine burayı mikemmel anneler basmış. Sanki sizi ve çocuğunuzu sizden daha fazla düşünebilirlermiş gibi... :)

Geçen gün kardeşim 1 aylık bebeğini anneme bırakıp göle gitti kocasıyla. Günübirlikti ama bütün gün yoklardı sonuçta. Buraya yazsaydı Allah bilir, anası tarafından keyif için terkedilmiş bahtsız yavru diye arabesk yazılırdı burada. Bizim millette annelik buram buram arabesk, yemin ediyorum.
Bırakın Allah aşkına, biraz da kendiniz için bir şeyler yapın.

Ben olsam çocuğu da alır giderdim sanırım.
Ama 3 gün için koca yol bu sıcakta çekilir mi, bence çekilmez. Sen en iyisi çocuğunla uçakla git.

Valla canım hiç kocana yüklenme "annemi eve almadı" cümlesini okurken ilk aklıma bu geldi... sen kardeşine rağmen bebeğini bırakıp gideceksin

El kadar bebeyi bırakıp gitmek nasıl içinize sinecek acaba? Ben yeni evliyken hamile kalmıştım, tatile gidecektik, kv tutturmuştu şimdi gitmeyin, seneye gidin bana bırakırsınız, bana bırakın da öyle gidin, hamileyken gidilir miymiş vs vs. 5 aylık bebeyi ona bırakacakmışmışım. Nah bırakırım, el kadar sürekli emmesi gereken, anneye bağımlı bir ufaklık sonuçta. Hoş büyük olsa da kvye bırakmam ya, oğlumu kendisi doğurmuş gibi davranıyor malum.

Bence ya tatile götürün ya da siz de gitmeyin, ufacık sabi, yazık günah.

Inan konu fake olsun isterdim...3 aylık bebekten 3 gün ayri kalmak... eşimin cezaevinde olduğu dönemde bulunduğum ilçeden cezaevinin olduğu ilçeye 1buçuk saat gidiş 1buçuk saat dönüş artı cezaevinin içindeki rezllikle iki cocugumuda yanimda getirip götürdüm biri 6 yaşında diğeri 7 aylikti değil bir kaç gün bir kaç saat bile bırakmam yerinizde olsam sonuçta eğlenmek için gidiyorsunuz planladiginizdan biraz erken çıkıp mola saatlerini uzatirsaniz bebeginiz yanınızda olur 5 saat öyle çok abartılacak bir mesafe değil bence zaten o bebek yarısını uyuyarak geçirecek bence siz bebekten çok kendi rahatinizi dusunuyorsunuz

Zaten yemedim yedirdim bilmem ne bu konuşmalara girilcekse doğurulmasın. Burda emin ol yorum yazan her anne kendinede bakıyordur kocasıyla vakitte geçiriyordur. Eğer bakamıyorsa kendine o da çocuğun gazlılığındandır. 3 aylık bebek o kokusu o masumluğu müthiş bişey o aşktan ayrı kalma düşüncesi bile içimi sızlatıyor kaldı ki tatil. Bence çocuğuyla gider bal gibide gider. Diğer çiftlere ayak uyduramama düşüncesinden bebeğini bırakmak istiyor. Ben bunda mantık göremiyorum. Konu sahibi bir tercih yapma hakkı var ve onu başka insanlardan yana kullanıyor. Hadi annesine bıraktı ee kardeş problemliymiş. Ben yazmaya devam edersem banlanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…